Şimdi Ara

DAP nedir? Portable amfiden farkı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar biri DAP'ın ne oldugunu acıklayabılır mı bana

ve portable amfi olan atıyorum fiio e6 dan falan farkı nedir?

note 3 ile birlikte ath-cks1000 kulaklıgını kullanmak istiyorum bunun için sanırım note 3'ün çıkışı yeterli olmayacak ve araya bir fiio e6 alsam nasıl olur ?

ve ath-cks1000 ile sansa clip+ nasıl bir ikili olur?

sansa clip+ araya fiio e6 ve cks1000 üçlüsü nasıl olur?sansa clip+ cks1000'i tek basına surebılır mı?yoksa araya bir amfi gerekir mi?

birde double amp nedir? sesi hem mp3 te yukseltip sonra birde amfi ile yükseltmek demek midir acıklayabılır mısınız?mesela line out cıkısın yoksa sesı double amp yapmıs olursunuz gibi ifadeler kullanılıyor.

note 3 te line out cıkısı var mı?sanırım yok?

bu durumda sesi note 3 te amfi ile alırsak double amp mı olmus oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 8 Ağustos 2014; 11:58:29 >

• DAP, Digital Audio Player. sayısal ses oynatıcı. bilinen adlarıyla mp3 player, mp4 player falan filan.
    e6 sese pek katkı yapmadan direkt olarak gücü yükseltiyor kulaklığı beslemek için(ya da sürmek için, aradaki farkı anlamadım hala). zaten lineout olmadığı için note3'te pek farketmiyor durum.
    sansa clip+'ın, note3 ten daha kaliteli ses sunacağı aşikar. kulaklığını kullanmadım ama 16 ohm olarak gözüküyor özelliklerinde empedans. sorun olmaz yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.