Bildirim
Dar Boğaz Yapar mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1080p çözünürlük 60 Hz monitör kullanıyorsan, RX 480'den yukarı çıkma. Hatta onun için bile sınırda, OC yapman gerekebilir. -
Ben 1070 i tam verimlilikle kullanamayacagınızı dusunuyorum. Dolayısı ile 1060 yada 480 oneririm. Darbogaz cok goreceli sizin acmak isteyecegınız ozellikle cok alakalı 1080p de hangi kalite ayarları AA kıl tuy efektleri vs cok goreceli. Monitorunuzlede alakalı bu secim lakin genel olarak i5 6500 den asagısı pek tavsiye edilmemesine ragmen ne olur siz 1-2 tık ekstra ozelligi kaparsınız yine aynı cozunurlukle devam edersiniz. Paranız var ise 1070 alın derim ben daha sonra işlemci upgradeinde ekran kartıda bir sekme daha kullanılamayan kısmını one cıkarmıs olacaktır. -
merhaba 1080 p monitorüm var çokta özellik manyağı değilim ama 1300 tl 1060 iken 1900-2000 tl ye 1070 almak daha mantıklı geldi o yüzden kafam karıstıquote:
Orijinalden alıntı: HaRdWaReMaNiaC
Ben 1070 i tam verimlilikle kullanamayacagınızı dusunuyorum. Dolayısı ile 1060 yada 480 oneririm. Darbogaz cok goreceli sizin acmak isteyecegınız ozellikle cok alakalı 1080p de hangi kalite ayarları AA kıl tuy efektleri vs cok goreceli. Monitorunuzlede alakalı bu secim lakin genel olarak i5 6500 den asagısı pek tavsiye edilmemesine ragmen ne olur siz 1-2 tık ekstra ozelligi kaparsınız yine aynı cozunurlukle devam edersiniz. Paranız var ise 1070 alın derim ben daha sonra işlemci upgradeinde ekran kartıda bir sekme daha kullanılamayan kısmını one cıkarmıs olacaktır. -
Rx 480 al. -
tşkr ederim rx 480 alıcam
çok sağolun -
RX480 doğru seçim. Sıkıntı olacağını sanmıyorum. -
8150 eski nesil zambezi yani daha zayıf aileden geliyor .BU işlemci hem tek çekirdekte hem çok çekirdekte güncel fx mimarisinden geridedir. gtx 1070 o işlemciye olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: krhsn
tşkr ederim rx 480 alıcam
çok sağolun
Benim projeksiyonumda stok haliyle rx 480 için de zorlanacağı yerler olabilir. Fakat Güncel oyunlarda hissedeceğini pek sanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Temmuz 2016; 11:50:10 > -
merhaba arkadaşlar referans tasarım rx 480 aldım ilgi ve alakanız ıcın tşkr ederim diğer sürümlerini beklemeye de ınanın vaktım yoktu ıyı ettıgımı dusunuyorum orta sınıf pc ye orta sınıf kart :Dquote:
Orijinalden alıntı: Nerd Miner
8150 eski nesil zambezi yani daha zayıf aileden geliyor .BU işlemci hem tek çekirdekte hem çok çekirdekte güncel fx mimarisinden geridedir. gtx 1070 o işlemciye olmaz.
Benim projeksiyonumda stok haliyle rx 480 için de zorlanacağı yerler olabilir. Fakat Güncel oyunlarda hissedeceğini pek sanmıyorum.
Alıntıları Göster
-
Gpu tam kullanılmayacağı için çok da ısınmaz zaten gerek yok sizin için customlara -
rx 480 iyi giderquote:
Orijinalden alıntı: vjdrsjejv
Gpu tam kullanılmayacağı için çok da ısınmaz zaten gerek yok sizin için customlara -
Rx 480 de iyi filan gitmez aslında.Yapabildiğiniz kadar oc yapın işlemciye.quote:
Orijinalden alıntı: gravelyn
rx 480 iyi gider
Alıntıları Göster -
5GHz civarına çıksan bile 1070'i CPU'ya orta derece yüklenen oyunlarda tam verimle kullanamazsın. İşlemcin eski nesil. 4.5GHz i7 2600K 1070'e yer yer fren yapıyorken AMD işlemciler hayli hayli yapar. 480-1060 üst sınır, sonrasında ciddi performans kayıpları başlar.quote:
Orijinalden alıntı: Slim Charles
Rx 480 de iyi filan gitmez aslında.Yapabildiğiniz kadar oc yapın işlemciye.
Alıntıları Göster -
merhaba İşlemcim fx 8150 hatta super bi soğutucu da almıştım (akasa wenom Çift fanlı) yazın bıle 35 u geçmiiyor :) samimimiyim çokta over clock dan anlayanda bırı değılım amaquote:
Orijinalden alıntı: Firaristt
5GHz civarına çıksan bile 1070'i CPU'ya orta derece yüklenen oyunlarda tam verimle kullanamazsın. İşlemcin eski nesil. 4.5GHz i7 2600K 1070'e yer yer fren yapıyorken AMD işlemciler hayli hayli yapar. 480-1060 üst sınır, sonrasında ciddi performans kayıpları başlar.
Alıntıları Göster
işlemcim 4.1 ghz kadar overclock yapıyor programla zaten rx 480 alma nedenim the witcher,Gta V ve Bf4 kalıtelı bıcımde oynamak windows 10 da yükliycem inşallah umdugumu bulurum eski ekran kartım (650 ti) overcock bıle yapmamıstım bunada yapmam 2 sene getirse benı bana yeter olmazsa rx 480 alır birtane daha crosfıre yaparım :) nvidea kullandım bunca sene ama ınanın para olarak hakkını verdıler ama bu sefer abarttılar 2000 tl orta ust sınıf 1500 tl orta sınıf karta para vermek insanın zoruna gıder cidden herkes wosvagen al demıstı ben hyundaı almıstım aynı ıse cok para vermek mantıksızlık gelıyor
-
AMD twitch yayininda msi afterburner acik olarak Fx8370le iki tane asus rx480 cf yapildiginda dahi darbogaz yapmadigini gosterdi ve ben de canli olarak izledim. O islemciyle rahat bir sekilde 480 veya 1060 kullanabilirsin.quote:
merhaba İşlemcim fx 8150 hatta super bi soğutucu da almıştım (akasa wenom Çift fanlı) yazın bıle 35 u geçmiiyor :) samimimiyim çokta over clock dan anlayanda bırı değılım ama
işlemcim 4.1 ghz kadar overclock yapıyor programla zaten rx 480 alma nedenim the witcher,Gta V ve Bf4 kalıtelı bıcımde oynamak windows 10 da yükliycem inşallah umdugumu bulurum eski ekran kartım (650 ti) overcock bıle yapmamıstım bunada yapmam 2 sene getirse benı bana yeter olmazsa rx 480 alır birtane daha crosfıre yaparım :) nvidea kullandım bunca sene ama ınanın para olarak hakkını verdıler ama bu sefer abarttılar 2000 tl orta ust sınıf 1500 tl orta sınıf karta para vermek insanın zoruna gıder cidden herkes wosvagen al demıstı ben hyundaı almıstım aynı ıse cok para vermek mantıksızlık gelıyor
Alıntıları Göster
-
Hayır yaratmaz.quote:
merhaba İşlemcim fx 8150 hatta super bi soğutucu da almıştım (akasa wenom Çift fanlı) yazın bıle 35 u geçmiiyor :) samimimiyim çokta over clock dan anlayanda bırı değılım ama
Alıntıları Göster
-
darbogazcilara bakma al tak kullan -
En fazla 1060 falan al, 1070 i beslemez o işlemci.quote:
Orijinalden alıntı: MogoLKhan
darbogazcilara bakma al tak kullan -
Arkadaşlar dün geldi taktım rx 480 dar boğaz yaratmadı ama win 10 kurmak zorunda kaldım pc sağlıklı çalışıyor bır dar boğazda yaratmadı ama overclock yaparsam 5-10 fps daha fazla alır gıbı oldumquote:
Orijinalden alıntı: Cr10ns35
En fazla 1060 falan al, 1070 i beslemez o işlemci.
Alıntıları Göster
gta v verr hıgh hersey acık 45-60 fps arası verdı
cs go 150 fps :D
bf4 75 fps full ultra acık
tavsıye ederım -
cs go da çok bariz az fps alıyorsun o kartla ara ara drop olsa bile 250 altını görmemen lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 2 Ağustos 2016; 12:13:48 >
Benzer içerikler
- gddr6 nedir
- zotac ekran kartı alınır mı
- düşey senkronizasyon nedir
- termal pad önerisi
- geforce 940mx
- 4080 ti
- 4060 ne zaman çıktı
- ekran kartı resetleme
- fsr 3.1
- monster ekran kartı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X