Şimdi Ara

Düşük Fiyatlı Ofis Sistemi Toplama Rehberi. / En Ucuz İşlemciler. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
40
Favori
68.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ofis sistemi için harici ekran kartına gerek yok
    konudaki ilk sistem benzeri bir sistem toplayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 17 Şubat 2020; 11:53:31 >
  • Münebbih kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, ekran kartı sonradan eklenebilir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Teşekkürler, ekran kartı sonradan eklenebilir mi
    eklenebilir tabi
  • güncel
  • Selamun aleykum iyi gunler. 2500 3000 tl arası knight oynamak için hazır kurulu pc tavsiyeniz var mı? Link alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • whisqy18 W kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Intel Coffee Lake i3 9100F 3.6GHz, RX570 4GB, 8GB DDR4, 240GB SSD Oyun Bilgisayar - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu PC | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/intel-coffee-lake-i3-9100f-3-6ghz-rx570-4gb-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyun-bilgisayar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 29 Şubat 2020; 17:37:55 >

• Hocam tam belirtmedim kusura bakmayın bütçem herşey dahil 3 bin civarı en fazla 100 200 ustune çıkabilirim monitör vs dahil olarak bi oneriniz var mi

Linkte gözükmüyor

İmzamdaki ilk konudan faydalanablirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 29 Şubat 2020; 18:48:32 >
  • Satılmış hocam ondan. İ3 9100 8 gb ddr4 ram gt 1030 felan vardı 2400 tl kasa

• quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

Linkte gözükmüyor

İmzamdaki ilk konudan faydalanablirsin
    Hocam son olarak
    Alinir mi garantisi bitmiş kutu fatura duruyor ?

Güncel anakartlı bir sistem toplarsan ileride yükseltme yapmak kolay olur b365 b450 yongalı anakart gibi

2700 tl ye sıfır toplarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Münebbih

Aleyküm selam

https://www.teknobiyotik.com/oyuncu-pc-gamer-pc/oyuncu-masaustu/intel-coffee-lake-i3-9100f-3-6ghz-rx570-4gb-8gb-ddr4-240gb-ssd-oyun-bilgisayar.html
    Hocam bu kasayı parca parca alirsam 2700tl denk geliyor o şekilde ayri ayri alsam olur mu ?
    Ayrıca şunun yerine bunu al dedigin parca var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisqy18 -- 29 Şubat 2020; 20:13:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: whisqy18

Hocam bu kasayı parca parca alirsam 2700tl denk geliyor o şekilde ayri ayri alsam olur mu ?
    Ayrıca şunun yerine bunu al dedigin parca var mi ?

Alıntıları Göster
    merhabalar, 2020'nin başında 4 çekirdekli herhangi bir sisteme yatırım yapmamanızı öneririm benzer fiyatlara ryzen 1600lü bir sistem illaki bulunabilir/toplanabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

merhabalar, 2020'nin başında 4 çekirdekli herhangi bir sisteme yatırım yapmamanızı öneririm benzer fiyatlara ryzen 1600lü bir sistem illaki bulunabilir/toplanabilir

Alıntıları Göster
    Oyuncağım oyun tek çekirdeği yüksek hız olan knight olduğu için i3 9.nesil yerine ryzan 1600 tavsiye edermisiniz

valla sadece ama sadece ama sadece ilelebet o oyunu oynatma amaçlı bi pc ise gerçekten, i3le devam edin
  • Neden oyle dediniz hocam i3 diger oyunlarda zayif mi ya da ryzan knightta zayif mi kusura bakmayin cok anlamıyorum ondan sordum

attıgım videoya bakarsanız anlarsınız hocam

yeni oyunlarda ve yeni oyun motorlarında ryzen üstün, örneğin

ac odyssey'de 1600 af 77 fps çıkarırken, 9100f'i 62 fpsde görüyoruz

battlefield 5'de 1600 126 fps çıkarırken, 9100f 116 çıkarmış. ama daha fenası, 9100f'in %1 performansı (yani oyunun kasması, yavaşlamasıyla ilgili bir metrik), 1600'e göre çok düşük kalmış. 1600'ün %1 fps değeri 91ken, 9100f ise 49'a düşmüş.

division 2'de 1600 ile 129 fps alınırken, 9100f ile 90 alınmış.

---

şimdi işin knight tarafına gelelim. videoda 9:59'da far cry new dan testleri verilmiş. her ne kadar görece yeni bir oyun olsa da bu oyunun motoru çok eski ve "tek çekirdek" seviyor. bilin bakalım ne oluyor_?

9100f 104 fps çıkarırken, 1600 91 fps çıkarıyor.

---

ryzen knightta kötü fps vermez ama sonra gelip arkadaşımta i3 işlemci var daha çok fps alıyor nasıl olur demeyin yani :) knight, far cry new dan, csgo gibi oyunlar 2-3-4 çekirdek denkleminde kalan oyunlar. division 2, tomb rayder, bf5 falan feşmekan yeni oyunlar ise çok çekirdeğin faydasını görebilen oyunlar

ben o yüzden 1600 önermiştim. bence başka oyunlar da oynayacaksanız 1600 alınabilir. knight oynarken "smt" özelligini kapatırsanız yine daha çok fps alırsınız. onun dışında gelecekte ya da günümüzdeki oyunlar için 1600 sizi daha mutlu eder

3400G
    Bellek : Kingston 8GB 3200mhz
    SSD sabitdisk : Kingston 240GB A400 SATA
    Kasa + PSU : 500W PSU'lu Mini veya Mid Tower (400 TL civarı)
    Gigabyte B450M S2H 3200mhz(OC) mATX

şeklinde toplayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaenerysStormborn

attıgım videoya bakarsanız anlarsınız hocam

yeni oyunlarda ve yeni oyun motorlarında ryzen üstün, örneğin

ac odyssey'de 1600 af 77 fps çıkarırken, 9100f'i 62 fpsde görüyoruz

battlefield 5'de 1600 126 fps çıkarırken, 9100f 116 çıkarmış. ama daha fenası, 9100f'in %1 performansı (yani oyunun kasması, yavaşlamasıyla ilgili bir metrik), 1600'e göre çok düşük kalmış. 1600'ün %1 fps değeri 91ken, 9100f ise 49'a düşmüş.

division 2'de 1600 ile 129 fps alınırken, 9100f ile 90 alınmış.

---

şimdi işin knight tarafına gelelim. videoda 9:59'da far cry new dan testleri verilmiş. her ne kadar görece yeni bir oyun olsa da bu oyunun motoru çok eski ve "tek çekirdek" seviyor. bilin bakalım ne oluyor_?

9100f 104 fps çıkarırken, 1600 91 fps çıkarıyor.

---

ryzen knightta kötü fps vermez ama sonra gelip arkadaşımta i3 işlemci var daha çok fps alıyor nasıl olur demeyin yani :) knight, far cry new dan, csgo gibi oyunlar 2-3-4 çekirdek denkleminde kalan oyunlar. division 2, tomb rayder, bf5 falan feşmekan yeni oyunlar ise çok çekirdeğin faydasını görebilen oyunlar

ben o yüzden 1600 önermiştim. bence başka oyunlar da oynayacaksanız 1600 alınabilir. knight oynarken "smt" özelligini kapatırsanız yine daha çok fps alırsınız. onun dışında gelecekte ya da günümüzdeki oyunlar için 1600 sizi daha mutlu eder
    Soylediklerinizi çok iyi Anladim teşekkür ediyorum. Knight oynamak icin pc aliyorum acikcasi o yuzden intelden yana dizmeye karar verdim cok cok tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.