Şimdi Ara

Düşük Fiyatlı Ofis Sistemi Toplama Rehberi. / En Ucuz İşlemciler. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
671
Cevap
40
Favori
68.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci : Ryzen 5 3600X (Wraith Spire soğutucu ile)
    Anakart : Msi B450M Gaming Plus 3466(O.C.)Mhz
    Bellek DDR4-3200Mhz 2X8GB=16GB dual
    SSD sabitdisk 240/250/256GB SSD M.2 PCIe (NVMe)
    Dahili sabitdisk (HDD) ; SEAGATE 1TB 64MB 7200rpm
    Ekran kartı; .....
    Kasa 600W 80+ PSU'lu mid tower : fiyatına bak
    Ekran kartı RX 5700 : fiyatına bak

5700 vega 56 dan daha performanslı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 12 Ekim 2019; 11:58:37 >

• Teşekkür ediyorum hocam. Gaming plus ile tomahawkı bu toplama içerisinde değişmenizin nedenini merak ettim. Bir de sinerji, inventus gibi siteler hakkında görüşünüz nedir? Tecrübem olmadığından sizin fikirlerinizin önemli olduğunu düşünüyorum
  • akinji kullanıcısına yanıt
    gaming plus daha hesaplı olduğu için
    iki side güvenilir firma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Ryzen 5 2600 - RX 570 - 240/480 SSD - 8gb Ram - B450 Anakartlı sisteme 500w 80 plus yeterli mi yoksa üstüne çıkmam gerekir mi ?
  • RX 570 li sisteme 80+ 500W yeterli

ben sinerji den bi çok kez ekran kartından kulaklığına kadar alış veriş yaptım. Oldukça profesyonel çalışan bi firma
  • Merhaba, bütçem düşük maalesef, orta ya da düşük ayarlarda 60 fps civarı bir sistem arıyorum, sizce bunu alabilir miyim (eğer tavsiye ederseniz kardeşim ve kendim için iki tane kasaya ihtiyacım var bu yüzden iki tane almayı düşünüyorum)

www.incehesap.com
    Majesty 1270 [Yavuz Selim] | R3 1200 SAPPHIRE Pulse RX 570 4G G5 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/majesty-1270-yavuz-selim-fiyati-43299/?utm_source=YS&utm_campaign=Majesty

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Merhaba, bütçem düşük maalesef, orta ya da düşük ayarlarda 60 fps civarı bir sistem arıyorum, sizce bunu alabilir miyim (eğer tavsiye ederseniz kardeşim ve kendim için iki tane kasaya ihtiyacım var bu yüzden iki tane almayı düşünüyorum)

https://www.incehesap.com/majesty-1270-yavuz-selim-fiyati-43299/?utm_source=YS&utm_campaign=Majesty
    Psu yetmeyebilir, yüksel tutmanı öneririm iler parça yükseltmede ileriye dönük olur

• ExeCuTioN66 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sizce psu dışında bu fiyata iyi bir tercih olur mu (medium-low 60 fps grafik için)

• quote:

Orijinalden alıntı: yekzan

Teşekkür ederim, sizce psu dışında bu fiyata iyi bir tercih olur mu (medium-low 60 fps grafik için)
    İ3 9100 lü sistem daha iyi olur

• Teşekkürler ederim

• Bu konuyu görünce eskilerden chris_brown vardı onunda buna benzer konusu vardı hatta buralarda mı kendisi yine @Chris Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Bu konuyu görünce eskilerden chris_brown vardı onunda buna benzer konusu vardı hatta buralarda mı kendisi yine @Chris Brown
    bu konudan bahsediyorsun muhtemelen
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-sistem-toplama-rehberi-2017-paranizi-cope-atmayin--85204054
    Inventus'tan anakart aldım. Siparişten hemen sonra arayıp teyit ettiler ve gerekirse BIOS güncellemesi yapmak için hangi işlemciyle kullanacağımı falan sordular. İşini olması gerektiği gibi yapan güvenilir bir firma. Ayrıca ürün hızlı ve sağlam paketleme ile gelmişti.
  • Hawk-Claw kullanıcısına yanıt
    Burdayım

• güncel
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Sineji'den toplamıştım ilk sistemimi ama fiyatları yüksek bence. Şimdi incehesap a baktım fiyatlar daha uygun.
  • güncel
  • Oyun için bilgisayar alacağım özellikle cs go ağırlıklı.
    Amd alırsam ryzen 5 2600 , intel alırsam i5 8400 veya 9400f düşünüyorum. Tek çekirdek performansından dolayı intel öneriliyor cs go için. Sizin düşünceniz nedir ? Amd veya intel çok fark eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GiveMeYourLife -- 14 Ekim 2019; 12:15:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiveMeYourLife

Oyun için bilgisayar alacağım özellikle cs go ağırlıklı.
    Amd alırsam ryzen 5 2600 , intel alırsam i5 8400 veya 9400f düşünüyorum. Tek çekirdek performansından dolayı intel öneriliyor cs go için. Sizin düşünceniz nedir ? Amd veya intel çok fark eder mi ?
    önceden intel tek çekirdek pefornmansı iyi idi
    şimidi 3000 serisi ile amd daha iyi

2600 yerine intel 9400 tercih edebilirsin

3600, 9400 den daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.