Şimdi Ara

darbe sonrası pcden gelen fan sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar asus rog serisinden bir bilgisayarım var.kardeşim kapağını hızlıca kapamış ve sanırım arada tv kumandası kalmış ve ekran çerçevesi hafif olarak sol taraftan yamulmuş.asıl sorun bu olaydan sonra gelmeye başlayan aşırı fan sesi.pcnin sol tarafından geliyor aynı zamanda klavyenin sol tarafında da bir titreşim var sanki telefonda olur ya o şekilde.garantisi olmadığı için birkaç bilgisayarcıya götürdüm ama kimse yapmak istemedi.fanı için bu normal fan sesi diyorlar ama ben eskiden böyle olmadığına eminim.fanı en son babam temizletmiş bu olay üstüne ama hala titreşim ve ses mevcut.kendimden şüphe etmeye başladım acaba ben mi abartıyorum diye.yardımcı olursanız çok sevinirim.sinirlerim bozulmaya başladı bilgisayarımdan soğudum.pcyi açtığımda gelen ses bu linkte gönderdiğim.hiçbir program falan açık değil.birde arada takılıyormuş gibi bir ses geliyor sonra tekrar bu ses devam ediyor.

• ses normal bi ses değil büyük ihtimalle fan bi yerlere sürtüyor

fan balansı bozulduysa titreşim de yapar söküp bakılması gerekiyor tamir olabilir belki en kötü fan değiştirilir sorun hallolur
  • Sonunda beni anlayan biri çıktı3 bilgisayarcıya götürdüm birşey yok deyip gönderiyorlar ama klavye titremeye başladı artık.fan değişimi için asusa mı götürmem lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fanı sök temizle wd 40 sık yerine tak hala ses var ise yenisini al.
  • Tamamdır ben bunu anlayan sağlam birine yaptırırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.