Şimdi Ara

darbeye suya vb dayanıklı telefon arıyorum n önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta belirttigim gibi n önerirsiniz tabi iyi de özellikleri olsun ben siemensin m serisi dayanıklı diye biliyorum m serisi ise hangi modelini önerirsiniz

şimdiden cok saolun

• Bi aralar M35 vardı.

EDIT: Nette bi bakayım dedim ME75 i bulabildim sadece.
    http://www.kvk.com/store/productrender.asp?PRID=1071&PSKU=ctsm0085&MainCategoryID=59&CategoryID=65

"ME75... AKTİF HAYATI TERCİH EDENLERE...

Yeni Siemens ME75, sınıfındaki cep telefonlarıyla kıyaslandığında şimdiye kadar tasarlanmışların en hafif ve en küçük olanı...

ME75 suya, toza ve darbelere karşı maksimum dayanıklılığı, yüksek pil performansı, fotoğraf ve video fonksiyonlarına sahip VGA kamerası ve yüksek çözünürlüklü TFT ekranıyla, aktif bir yaşam tarzının vazgeçilmez parçası olacak."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olivier_kahm -- 15 Haziran 2006; 15:00:00 >

• arkadaşta m65 var çelik kasa mübarek
    tabi telefon biraz kalas nikov (iğrenç yani) ama suya darbeye falana filana dayanıklı
  • valla ben cx 75 derim telefonu kaç defa düşürdüm hatta bir kere duvara sürtündü hiçbişey olmadı
  • M 35 NE YAPACAN BU ARADA DAYANIKLI TELİ ANLAMADIMKAFASINAMI FIRLATCAN YAKSA BİRİNİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 15 Haziran 2006; 18:55:14 >
  • siemens m65 dağcılar ve sporcular için özel üretildi.
    zil sesi bile müthiş yüksek.
  • arkadaşta sony ericsson t100 vr adam futbol oynuo telle sapa sağlam çalışıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arklar m 75 i tavsiye eden yokmu peki sadece m75 de bulutut :D var dierlerinde yok hem de arttırılabilir hafıza fln nette 650 m olduguna gire dışarda ne kadardır acaba ??*
  • bence en iyisi nokia 5110 onu al çivi çakarsın onunla.....
  • siemensin m serisini önerririm kesinlikle tam 5 sene tık dememişti o seriden telefonum
    nokianın arkadaşın dediği seriside seriside gayet dayanıklı
  • M65 ni dayanıklılıgi hakkında birsey anlatim

siemens in adana dagıtımcısına hediye M65 gelmis.adam bize anlatti saglam gozukmuyodu bi test edim demis.yere en sert bicimde 6defa fırlatmıs.en son yani 6incida cihazin sadece pili firlamıs.

not:adamın zekasindan suphe edebilirsiniz

yani kesinlikle tavsiye edebilecegim M65 buna ek ozellikler istiyorsan M75
  • bende 3 sene siemens m55 kullandım. Gerçekten sağlam telefon ama işlemcisi çok ağır arada dur geliyor Ama ne bir gıcırdama var kasasında ne bişey.
  • m55 hocam bncede
  • evet m65 darbeye , suya dayanıklı tavsiye ederim
    bkz. resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gok90 -- 28 Haziran 2006; 21:50:45 >
  • m75 var yaw.670-680 milyon civarı ama telefon aşırı kalınlığı dışında güzel.1.3 mp filan reklam filmini izlemeni tavsiye ederim

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=16014&productId=telcepsim75

bi bak derim buna..

• Geçenlerdede açıldı böyle bi konu ve herkesin ortak fikri m35 oldu
  • m35

amcam heergun 3 kere dusuruyo bisi yok telde
  • 5500 çıkıcak yakında. Suya, toza ve darbelere dayanıklı model diye açıkladı telefonu.
  •  darbeye suya vb dayanıklı telefon arıyorum n önerirsiniz

Saka bir yanada

M65 i bir santiye sefinden biliyorum gercekten cok saglam telefon..
  • nokia 5140i tawsiye ederim özellik fiyat açısından oldukça ii
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.