İlk bölümü izledim çok sarmadı. Kingpin'in hatrına ikinci bölümü de izleyeceğim umarım açılmaya başlar dizi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 13 Mart 2025; 0:34:31 > |
Daredevil: Born Again (2025) | Disney+ (6. sayfa)

-
-
3. bölüm ilk 2 bölüme nazaran daha iyiydi her ne kadar pek aksiyon olmasa da
-
Marvel'dan hiç beklemediğim şekilde ilk bölümler itibariyle Neflix'teki halinden bile daha kaliteli bir şekilde gidiyor , zaten Netflix'deki halide iyiyken benzer tonda daha iyi işle gidilmesi gerekiyordu şuan gördüğüm kadarıyla o şekilde gidiyor cidden şaşırtıcı
-
Ben pek beğenmedim nedense bu Daredevil'ı ya, Netflix'teki daha iyiydi diye hatırlıyorum.
-
bulunsun
-
Aksiyon sahneleri yok avukat temalı bir diziye dönmüş ilk 3.bölüme baktım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen suits x marvel gibi bir şey olmuş harbi.
-
İlk seri gibi olmasa da idare eder bugün yeni bölüm vardı daha çıkmamış anlaşılan.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Punisher(frank castle) tek başına duygusal sahneyi taşımış.Bu diziye fazla iyi oyuncu. Onun harici dizi aşırı küçük olaylardan devam ediyor.5 sezon olmayacaksa bu kadar küçük olayların olduğu konuları ele almamaları lazımdı.AvukatxMarvel gibi birşey olmuş.
-
Bencede avukat temalı bir dizi olmuş
İlk bölüm hariç dizi şuana kadar baya vasat gidiyor. Frank Castle reisi görmek güzeldi. Özlemişim baya
Umarım bu bölümeden sonra dizi hareketlenir ve sonunu güzel toparlar.
-
4.bölümü izleyen varmı yorum yaparmısınız
4.bölüm izledim yine vasat bir bölüm
2.bölüm bıraktım çöp
-
Bu dizi olmamış ya. BİM Aktüel'e gelen Better Call Saul gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
😀
Ben 4 bölüm izledim kararsızım 5.bölüm gelince izleme konusunda
İlk 2 bölüm fena değildi, hikaye tasarısı biraz klişe geldi sadece ama yeni karakterler de izletmiyor değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
6.bölüm iyiydi baya , görsel efektlerle beraber zaten bu şekilde devam ederlerse Netflix'deki versiyonunun baya üstünde olmuş olacak.Disney şaşırtıyor
-
Netflixdeki bölümler daha iyidi bence olsana olur olmasada artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X