Şimdi Ara

Daredevil: Born Again (2025) | Disney+ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
5
Favori
3.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6. Bölüm çok iyidi iyi olmasına da, sanki o bölüm 3. bölüm olacakmışta uzatmışlar gibi.

3 bölüm kaldı sezon finaline imdbye göre, buna göre bence vasat bir sezon oluyor.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    O villain'in ölmeyeceği çok belliydi, sezon finaline kadar ölmez herhalde. Bullseye ile çatışsalar daha iyi olurmuş. Punisher ne zaman dönecek o da ayrı bi soru. Sadece bi diyalog geçti gerisi yok.
  • Şu ana kadar gösterdikleri kim varsa ucundan kıyısından gösterdiler ve evet üstte dendiği gibi sezon bitti bunlarla bağlantı kurarak ilerlemiyor pek. Ağzımıza bal çalıp kaçıyorlar sanki. 7.5 diyordum ama biraz daha indireceğim puanımı bu gidişle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Muse karakteri ilgi çekiciydi biraz erken harcanmış hissine kapıldım. Onun dışında dizi netflix şovundakinden bile ağır ilerliyor ama kalan bölümler iyi olacaktır bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirtayfun -- 4 Nisan 2025; 17:0:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • En azından kavga sahneleri filan düzeldi.İlk bölümdeki neydi öyle.

• 7.bolum iyidi en azından daradevil geri döndü dedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben diziye tamamım, 8/10 çalışır benden. Karakteri ve evreni çok sevdiğimden midir bilemedim ancak öyle bir ağırlık da hissetmiyorum izlerken.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.