Şimdi Ara

Daredevil tarzı dizi önerisi. (süper güç olması gerekmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle şehirdeki kötülere karşı gelen yasa dışı işleri engelleyen bir anakarakterin olduğu dizi arıyorum. Daredevil gerçekten çok güzeldi bence ve ana karakterin abartılı güçleri olmaması rakiplerinin gerçek hayatta da olan türden insanlar olması diziye muhteşem bir hava katmıştı. Böyle bir dizi önerisi bekliyorum

• Arrow dediğini anlatıyor tamamen, ancak 3 ve 4. sezonların çoğu çöp. 1 ve 2 muazzam. Konusuna falan bir bak begenirsen izlersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Arrow dediğini anlatıyor tamamen, ancak 3 ve 4. sezonların çoğu çöp. 1 ve 2 muazzam. Konusuna falan bir bak begenirsen izlersin.

Hocam arrow a cocuk dizisi diyorlar o yuzden izlemedim. Anakarakter biraz merhametsiz olmali yeri gelince aci cektirmesini bilecek.
    Mesela daredevil bir yerde adami sorguya cektikten sonra adam diyor ki "beni oldursen de yerime baskasi gecicek bosuna ugrasiyorsun"
    Daredevil de soyle cevap veriyor "haklisin seni oldursem de yerine baskasi gelir. Ama bunu neden yaptigimi bilmeni istiyorum. Yapiyorum cunku bundan haz aliyorum"
    Ve adami catidan asagi atiyor. Bu sahneyi gorunce asik olmustum diziye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Arrow dediğini anlatıyor tamamen, ancak 3 ve 4. sezonların çoğu çöp. 1 ve 2 muazzam. Konusuna falan bir bak begenirsen izlersin.

Hocam arrow a cocuk dizisi diyorlar o yuzden izlemedim. Anakarakter biraz merhametsiz olmali yeri gelince aci cektirmesini bilecek.
    Mesela daredevil bir yerde adami sorguya cektikten sonra adam diyor ki "beni oldursen de yerime baskasi gecicek bosuna ugrasiyorsun"
    Daredevil de soyle cevap veriyor "haklisin seni oldursem de yerine baskasi gelir. Ama bunu neden yaptigimi bilmeni istiyorum. Yapiyorum cunku bundan haz aliyorum"
    Ve adami catidan asagi atiyor. Bu sahneyi gorunce asik olmustum diziye

Arrow 1-2. sezonlar dediğim gibi daha az "çocuksu"ydu. 3-4 ise aşk dizisine falan bağlamışlığı vardı. Zaten ben de 4un yarısında bıraktım, daha da izlemem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

hocam daredevil'ın tadı damağında kaldı değil mi

Aynen oyle ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.