Şimdi Ara

darius a karşı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yapıyorsunuz nasil bunu koridorda yenebiliyorsunuz?
    Yeni guncelleme ile cok ama cok guclu. Full tank cikiyo ama her turlu kesiyor. Olmuyor olduruyor.

Nasil yeniyorsunu bu adami cidden karsima her gelisinde ezildim cok sacma hasari var ve nerflenmedi de

Edit. Su ana kadar kimseyi bloklamadim. Su an konumu bos mesajlarla isgal edenleri istisnasiz bloklayacagim

Burasi yardimlasma forumu tartisma forumu.

Edit2. Oncelikle mesajlariniz icin tesekkurler.

Su an rengar ile ezilebilecegini farkettim. Eger run ve kabiliyetleriniz sorunli degilse oyun basi snowball a bağlayabilirsiniz.

Hatta oyle ki. Darius soraka top yaptilar normal oyunda trolune. Rengar ile koridordan üstün çıktım. Ard arda ikide iki aldim kac kere filan. Ki bu anormal birşey degil cunki level farki olmuş oluyor bu sayede kazandigimi dusunuyorum

1v1 de ise daha zorlayici oluyor ama bir kere kestiniz mi devami geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Assasin -- 9 Ekim 2015; 22:12:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiora ile 3-4 defa karşima gelmişti, sıkıntı çeksemde hepsini kazandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Fiora ile 3-4 defa karşima gelmişti, sıkıntı çeksemde hepsini kazandım.

Karşısında nasil oynadın? Oyun basi agresif oynasan pasifi aktif olsun her turlu hasar takasindan onde cikiyo

• Gnar iş görür

• Valla çok güçlü hocam kanama birikince hasar takasından eğer kötü bir oyuncu değilse karlı çıkıyor uplamış olayım yardım eden çıkar inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarim kesin bir ct si vardır hocam. Nasus nasil gider?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

quote:

Karşısında nasil oynadın? Oyun basi agresif oynasan pasifi aktif olsun her turlu hasar takasindan onde cikiyo

6 levela kadar sadece skillerinden kaçarak oynayacaksın. Seni çektimi q ile tekrar kaçarsın, q mu atti, w'un var. 6 olduktan sonra base atıp 1 doran+kazma alirsin, para yoksa sadece kazma alırsın. Sonrasında minyonlara ya da sana q atacaktır, q su cooldown a girsin. Sonra hemen atak yap, lane gerideyse ultiyle direkt girebilirsin, ya devaminda flash atar kaçar ya da devaminda o da devam eder, ama unutma sende w yeteneği var. Ulti basmak için zipladiğinda basiyorsun ve hop ulti dodge. Gerisi senin yeteneğine kalmış.

Edit:Mobilim champlarin hepsi aklima gelmiyor ama renekton ve yorick deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 3 Ekim 2015; 13:26:07 >

• Dün normal game oynarken karşıma darius geldi top veigar deniyordum, çok rahat farm yaptım, gankler de bayağı başarılıydı oyundan düşürdük.Veigar deneyebilirsin.
  • Mr. Assasin M kullanıcısına yanıt
    q spamlanip minyona son vurus yapinca late de iş yapar diye düşünüyorum ama dari o kadar güçlü ki şu anda koridor da o bile ct si olmayabilir belki fiora olabilir hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

quote:

6 levela kadar sadece skillerinden kaçarak oynayacaksın. Seni çektimi q ile tekrar kaçarsın, q mu atti, w'un var. 6 olduktan sonra base atıp 1 doran+kazma alirsin, para yoksa sadece kazma alırsın. Sonrasında minyonlara ya da sana q atacaktır, q su cooldown a girsin. Sonra hemen atak yap, lane gerideyse ultiyle direkt girebilirsin, ya devaminda flash atar kaçar ya da devaminda o da devam eder, ama unutma sende w yeteneği var. Ulti basmak için zipladiğinda basiyorsun ve hop ulti dodge. Gerisi senin yeteneğine kalmış.

Edit:Mobilim champlarin hepsi aklima gelmiyor ama renekton ve yorick deneyebilirsin.

Dostum gayet guzel anlatmissin.

Yeni alacagim champ renekton mu fiora mi olsun kararsizdim bu siralar.

• Hiç oynamadım ama cho gidebilir.
  • Fiora iyi bir seçim olabilir.
    Dünya kupasında da bunu rahatlıkla görebiliyoruz.

Birkaç hafta önce midde de Darius ile karşılaştım. Yasuo oynuyordum. Cidden çok zorladı. Kill vermedim. Ama 1v1'de giremiyordum. Çok saçma bir hero.
  • Mr. Assasin M kullanıcısına yanıt
    Fiora

• Shyvana deneyebilirsin ezmiyorsun ama başa baş gidersiniz onun dışında Renekton ve olaf dene

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jayce garen maokai bu 3 üyle çok rahat ezmen gerek.
  • fiora alıp başını eziyosun tabi fiora benim gibi tr nin en iyilerinden olmalı yoksa zor kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinsukru -- 3 Ekim 2015; 14:49:19 >
  • Lissandra ile karşısına gidebilirsin.Hiçbir şey yapamaz.Tabi takım savaşında Darius daha etkili olur.
  • Banlatiyorum kafam rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

Jayce garen maokai bu 3 üyle çok rahat ezmen gerek.

Aramızda 5 lwl fark varken Maokai ile zor kestim.Ezmesi bence çok zor

Not:Adam afktı

• Renekton şuan eziyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.