Şimdi Ara

Darius'u Team Fight Herosu Yaptım (Fikir İçerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • true damage kaldırılıp physical damage e dönerse olma ihtimali olabilir, ama hala kaçış mekanizması lane için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

Darius icin soyle bi ulti guzel olnazmiydi

Rakibe ufak bir hasar vercek ve damgaliyacak rakip hareket ettikce damage yiyecek.

xerath alır ezerim
  • dari şuan iyi tf de herqese teq atıyo çok yararlı.

Pek anlayamadım bu arada
  • ciddiyim op olur
  • qnq zaten teq atıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

Darius icin soyle bi ulti guzel olnazmiydi

Rakibe ufak bir hasar vercek ve damgaliyacak rakip hareket ettikce damage yiyecek.

Did you mean talon ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diana'nın e sinin etki alanını genişletip bir de q'su kadar vursun istiyorum, bunu da yapabilir miyiz?
  • Diyoosuuunn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teq atıyo gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Darius a herkes tf herosu değil ultisi yüzünden sadece kendine kill alıyor diyor.

Peki Darius abinin ultisini şöyle yapsak daha çok tf herosu olmazmıydı ?

Ulti ile vurduğu rakip 3 saniye içinde ölürse 10 saniyeliğine cd sıfırlansın. Rakip ölüp ultisinin 10 saniyesi başladığında atıyorum 8.saniyesinde tekrar rakibe vurcak o 8 saniye donucak eğer rakip tekrar 3 saniye içerisinde ölürse 8.saniyeden devam etcek eğer ölmezse orjinal cd sine dönsün. 120 saniyemi artık kaç ise. True damage oldugu için damage ı da düşürülebilir çünkü eski damage ı ile böyle çok opi olur o yüzden düşsün biraz da damage ı. En azından TF de bir yararı dokunur diye düşünüyorum
     Darius'u Team Fight Herosu Yaptım (Fikir İçerir)

onunla uğraşana kadar warmog çıkıp tf de adc ye teq atıp çıkabilir

• Bence ultisi düşmanda kanama olmasa bile 5000 true damage vurmalı ve kill aldığında cd resetlenmeli daha güzel olur.
  • Düşünce güzel.Ama yanında Kha gibi Akali gibi ya da Kassadin gibi anında damage verebilen bi mid herosuda varsa gg wp olur.2 heronunda aynı anda skillerinin cdsinin 0landığını ve karşının 4v5 kaldığını düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Bence ultisi düşmanda kanama olmasa bile 5000 true damage vurmalı ve kill aldığında cd resetlenmeli daha güzel olur.

10000 olsun düz olsun.
  • kardeşimin demek istediği ult attıktan sonra 3 sn içinde adam ölürse cd sıfırlansın bidaha ölürse cd 12 sn olsun bir daha öldürürse cd asıl cd sine geri dönsün bunun gibi sallayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.