Şimdi Ara

Darius'u Team Fight Herosu Yaptım (Fikir İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Darius a herkes tf herosu değil ultisi yüzünden sadece kendine kill alıyor diyor.

Peki Darius abinin ultisini şöyle yapsak daha çok tf herosu olmazmıydı ?

Ulti ile vurduğu rakip 3 saniye içinde ölürse 10 saniyeliğine cd sıfırlansın. Rakip ölüp ultisinin 10 saniyesi başladığında atıyorum 8.saniyesinde tekrar rakibe vurcak o 8 saniye donucak eğer rakip tekrar 3 saniye içerisinde ölürse 8.saniyeden devam etcek eğer ölmezse orjinal cd sine dönsün. 120 saniyemi artık kaç ise. True damage oldugu için damage ı da düşürülebilir çünkü eski damage ı ile böyle çok opi olur o yüzden düşsün biraz da damage ı. En azından TF de bir yararı dokunur diye düşünüyorum
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• anlamadım biri anlatsın
  • Anlar gibi oldum :(
  • Yine pick rate düşük olur bence gap closer lazım
  • Anladımla anlamadım arası bişey ama anladığım gibiyse olmaz bence zaten yine kill için bekletirler
  •  Darius'u Team Fight Herosu Yaptım (Fikir İçerir)

• Piece of shift'ten sonra okumadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ticket at , teşekkür ediyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüzün Dram Keder -- 12 Eylül 2013; 19:10:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AizenQ.Q

anlamadım biri anlatsın

Diyoki ulti reset için illaki o killi ultiyle alması gerekiyor.Ultiyi vurduğu adam 3 saniye içinde ölürse yine de sıfırlansın 10 saniyeliğine diyor. Böylece hem damage atmış hem killleri toplamamış hemde ultisi elinde olur diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 12 Eylül 2013; 19:11:29 >
  • Zaten ulti mana sorunundan dolayı çok sık kullanılmıyor. lvl 14-15 öncesi 2 ulti + 1 q atabiliyorsun full mana ile .
  • Hocam sualinizin mealini de yazarsanız yardımcı olabiliriz.
  • dengesiz olmuş hatta çok op direk ultiyi vurur peşine q zaten öldürür TF de sınırsız direk ulti imkanı sağlar bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi mok yedin
  • Arkadaş şöyle anlatmış ultisi kullanıldığında 3 saniyeliğine adam ölürse 10 saniyeliğine tekrar kullanma hakkı olsun.O 10 saniye içinde birine daha vurursa 3 saniye bekleyene kadar kaç saniyede kaldıysa orada donsun sonra devam etsin yani sıfırlanıp 10 saniye olmasın toplamda 10 saniye olsun demek istemiş ya da ben öyle anladım
  • bence şöyle olsun,bi skili toogle olsun ulti 1 can bıraksın kanama da bırakmasın,nasıfikir
  • Ozet: Darius ulti ile rakibi isaretliyor hasarini da birakiyor. Bu rakip 3 saniye icinde herhangi bir sebepten olurse ultisi simdiki gibi 10 saniye icinde tekrar kullanilabiliyor. Bir daha ki kullanimda (aradan kac sn gecmisse ordan devam edecek rakip olurse) yine isaretliyor vs. Bence iyi fikir ama daha da gelistirilebilir.

• Fikir güzel kardeşim ama riot bunu uygulamaz. Neden diye sorarsan onlar için pek de etkileyici değil bir fikir olacaktır. Sen yine de bildirimde bulun. Sonra neden demedim demezsin. Ben doğrudan şampiyon oluşturdum kafamda ama değer işine girişmdiğim için fikrimi kendime saklıyorum
  • Darius icin soyle bi ulti guzel olnazmiydi

Rakibe ufak bir hasar vercek ve damgaliyacak rakip hareket ettikce damage yiyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

Darius icin soyle bi ulti guzel olnazmiydi

Rakibe ufak bir hasar vercek ve damgaliyacak rakip hareket ettikce damage yiyecek.

• dariusun oynanmamasının sebebi hantal ve yeterli cc olmamsı. diğer top lanerlar gibi adcyi avlayamaz o mobility yok. tank desen skillset ona uygun değil cc desen 1 slow 1 pull var ama pek efektif değil ultisi çok iyi ama aynı adama 5 stack biriktirmeden vurmak mana kaybı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.