Şimdi Ara

Dariusu soloda menzili olmayan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jarvan, naut, olaf, tayrandir vs. vs. oyunculuk

edüt: bi de shaco belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ireina Nadar -- 13 Aralık 2014; 7:49:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rivenla iyi oynarsan tp yerine igtine alirsan belki hirpalayandan sonra riven bide armor penet runun varsa darinin q sunun hasarini e ile tutarsin komboyu yapip dariyi baseye yollarsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

tanky olan early de de tanky olan ve hp kasan tum herolar.

bkz : Volibear

Voli dariusu ezecek. Ok.

• quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

quote:

Voli dariusu ezecek. Ok.

Darius u oyunun en iyi herosu kimse counterlayamaz falan mi saniyorsunuz ki siz :)

Voli darius un tam counterpick herosu aslinda. Early damage leri ayni ve dariusun pasifini volibear resmen siliyor pasifi sayesinde. ultisi icin belki zor ama :) full tank en fazla damage cikarabilen herolardan birisidir volibear. Ayrica Hp buildi gittigi icin darius un 1k true damageini de counterliyor , neden olmasin dostum ? :)
  • Senin oyunculuğuna bağlı olarak her türlü şampiyonla ezebilirsin. Counter olayını unut öyle bir şey yok

• Bir ara mainlerim darius ve kha zix ti. Dariusla khazixi khazixle de dariusu aliyordum nasil uynayacagini biliyordum. Mantikli oynarsaniz kha ile alirsiniz.

• Garen isem keserim

• Riven, rengar, kha, jax, irelia diyenler var

• Soroko

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTux

Senin oyunculuğuna bağlı olarak her türlü şampiyonla ezebilirsin. Counter olayını unut öyle bir şey yok

Usta Yi'yi ve Jaxı düşün?

Sencede ct olayı yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

Senin oyunculuğuna bağlı olarak her türlü şampiyonla ezebilirsin. Counter olayını unut öyle bir şey yok

Sencede ct olayı yok mu?

CT olayına kesinlikle inanmıyorum. Olay oyunculukta biter dostum. Mesela Jax Fiorayı ctliyor (ct sitelerinde yazdığına göre). Ama Jaxı ağlatan Fiora oyuncuları gördüm. O yüzden bence ct olayına takılmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 13 Aralık 2014; 12:19:31 >
  • quote:

quote:

quote:

Sencede ct olayı yok mu?

CT olayına kesinlikle inanmıyorum. Olay oyunculukta biter dostum. Mesela Jax Fiorayı ctliyor (ct sitelerinde yazdığına göre). Ama Jaxı ağlatan Fiora oyuncuları gördüm. O yüzden bence ct olayına takılmayın.

Eşit oyunculuktaki 2 oyuncunun birinin eline Fiora birinin eline Jax verirsen burada avantajlı taraf sencede Jax olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Garen isem keserim

bunu yazmaya geldim , gidiyorum

• quote:

quote:

quote:

Sencede ct olayı yok mu?

kayle-yasuo oyunun her aşamasında 1 levelden 18 levele kadar kayle ağlatır yasuo'yu, aynı şekilde kayle - zed , ultisi sayesinde zedi zhonyasız ağlatan bir şampiyon kayle , ve tabiki elo ne olursa olsun 1 adet pink almış annie vs akali bronz adam bile annie ile akaliyi çok rahat indirir ( pink alan diye belirttin ) .bunun dışında özellikle melee fighter şampiyonlar arasındaki ct'ye ben de inanmıyorum , mesela nasusu ne kadar ctllersen ctle kule altından çıkmaz , gerekirse 2 kule verir ama 400 stacktan sonra tek girişte oyun bitirir neredeyse nasus , o konuda haklısın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

quote:

Voli dariusu ezecek. Ok.

Darius u oyunun en iyi herosu kimse counterlayamaz falan mi saniyorsunuz ki siz :)

Voli darius un tam counterpick herosu aslinda. Early damage leri ayni ve dariusun pasifini volibear resmen siliyor pasifi sayesinde. ultisi icin belki zor ama :) full tank en fazla damage cikarabilen herolardan birisidir volibear. Ayrica Hp buildi gittigi icin darius un 1k true damageini de counterliyor , neden olmasin dostum ? :)

Volinin pasifi darius karşıasında bir işe yaramıyor. Burst dmg karşısına volibear alınmaz.

• Renekton olabilir bitek. O da sustain farkından yoksa dariusun damage ı earlyde renektondan bile fazla. Gerçi dunkmaster varsa renekton da bi işe yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

quote:

quote:

quote:

Sencede ct olayı yok mu?

kayle-yasuo oyunun her aşamasında 1 levelden 18 levele kadar kayle ağlatır yasuo'yu, aynı şekilde kayle - zed , ultisi sayesinde zedi zhonyasız ağlatan bir şampiyon kayle , ve tabiki elo ne olursa olsun 1 adet pink almış annie vs akali bronz adam bile annie ile akaliyi çok rahat indirir ( pink alan diye belirttin ) .bunun dışında özellikle melee fighter şampiyonlar arasındaki ct'ye ben de inanmıyorum , mesela nasusu ne kadar ctllersen ctle kule altından çıkmaz , gerekirse 2 kule verir ama 400 stacktan sonra tek girişte oyun bitirir neredeyse nasus , o konuda haklısın

En son ne zaman kayle oynadın zed bildiğin tecavüz eder kayle'ye şuanki haliyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: glumblapinta

darinin kafa tutamayacağı melee hero yok belki yorick veya pant üstünlük sağlayabilir riven jax hikaye

Yorick dariusu zor tutar.
    Q ille yediği damage nin haddi hesabı yok. 3 lvl olunca darius yorick e farm yaptırmaz.

• Aatrox

• Jax nasıl eziyormuş çok merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.