Şimdi Ara

Dariusu soloda menzili olmayan (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tides Of Blood

quote:

Orijinalden alıntı: HopeSlayer

quote:

tanky olan early de de tanky olan ve hp kasan tum herolar.

bkz : Volibear

Voli dariusu ezecek. Ok.

Darius u oyunun en iyi herosu kimse counterlayamaz falan mi saniyorsunuz ki siz :)

Voli darius un tam counterpick herosu aslinda. Early damage leri ayni ve dariusun pasifini volibear resmen siliyor pasifi sayesinde. ultisi icin belki zor ama :) full tank en fazla damage cikarabilen herolardan birisidir volibear. Ayrica Hp buildi gittigi icin darius un 1k true damageini de counterliyor , neden olmasin dostum ? :)

Aslinda tam tersi dari nin pasifi voli yi counter liyor.Ayrica bir arkadasin dedigi cok dogru voli burst u olan champ lere karsi kotu bir pick.Pasifin hicbir ise yaramiyor burst e karsi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richa

quote:

quote:

quote:

Voli dariusu ezecek. Ok.

Darius u oyunun en iyi herosu kimse counterlayamaz falan mi saniyorsunuz ki siz :)

Voli darius un tam counterpick herosu aslinda. Early damage leri ayni ve dariusun pasifini volibear resmen siliyor pasifi sayesinde. ultisi icin belki zor ama :) full tank en fazla damage cikarabilen herolardan birisidir volibear. Ayrica Hp buildi gittigi icin darius un 1k true damageini de counterliyor , neden olmasin dostum ? :)

Aslinda tam tersi dari nin pasifi voli yi counter liyor.Ayrica bir arkadasin dedigi cok dogru voli burst u olan champ lere karsi kotu bir pick.Pasifin hicbir ise yaramiyor burst e karsi.

darius un burst u nedir lvl 6 da 400 abartilacak bir rakam degil. Giant belt aldiktan sonra lvl 3-4 olan W 300 vuruyor volinin. Kaldi ki volibear ilk b attiginda giant belt almasi gereken bir hero giant belt direk olarak siliyor dariusun ultisini. Ayrica -lafim sana degil- dariusun pasifi ignite gibi calismaz sadece daamge vurur yani volinin pasifini yariya indirmesi gibi bir olay soz konusu degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

quote:

quote:

Voli dariusu ezecek. Ok.

Hocam bana gore volinin pasifi darisun pasifini kantielamiyor tam tersi , dariusun pasifi volinin pasifini kantirliyor iyilisme etkilerini azaltarak ,

Darius' basic attacks and damaging abilities cause enemies to bleed for 12 / 15 / 18 / 21 / 24 / 27 / 30 / 33 / 36 (+ 30% bonus AD) magic damage over 5 seconds. This stacks up to 5 times for a maximum of 60 / 75 / 90 / 105 / 120 / 135 / 150 / 165 / 180 (+ 150% bonus AD) magic damage over the duration. Darius gains 5% movement speed for each bleeding enemy champion.

ignite ile karistiriyor olmayasin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

quote:

quote:

quote:

Voli dariusu ezecek. Ok.

Hocam bana gore volinin pasifi darisun pasifini kantielamiyor tam tersi , dariusun pasifi volinin pasifini kantirliyor iyilisme etkilerini azaltarak ,

Darius' basic attacks and damaging abilities cause enemies to bleed for 12 / 15 / 18 / 21 / 24 / 27 / 30 / 33 / 36 (+ 30% bonus AD) magic damage over 5 seconds. This stacks up to 5 times for a maximum of 60 / 75 / 90 / 105 / 120 / 135 / 150 / 165 / 180 (+ 150% bonus AD) magic damage over the duration. Darius gains 5% movement speed for each bleeding enemy champion.

ignite ile karistiriyor olmayasin.

yanlış olmuş haklısın

• ben darius yuzunden soloyu bıraktım pant la ezersin ama karsıdakı aptalsa ezersin teomo da akıllı bi darius herseyi eziyo garen filan hıkaye Yorick ezer.

Kısaca Yorick

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlashAnnie -- 14 Aralık 2014; 4:30:54 >
  • Abi jax riven diyen var yapmayın allah aşkına . mana hungry bir şampiyon değil sağlam damage var ultisi 6.seviyede yarı can alıyor.

Eğer dakika 20de 50 55 farm geriye düşmeyi kabul edersek her hero ile kule altı durulur dariusa karşı.

bence işini bilen bir darius Ranged olmayan herolara lane vermez . Ancak ona kafa tutabilecek kim var dersen Renekton Pantheon Garen Yorick bence bunlar harici çok zor. Ha birde kassadin ile ben iyi dayanıyorum Dariusa ama farmdan geri kalırım biraz. Q Sağlam vuruyor dariusa 6 olunca dürtüp dürtüp ulti ile kaçıyorum sonra girip kesiyorum. belki de benim karşıma iyi darius oyuncusu gelmemiştir bilemem ama kassadin ile de rahat durabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH LoL Rehber

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

şuana kadar dariusla hiçbir heroya ezilmedim.özellikle teemo ve kayle gibi herolar karşımda daha çabuk eziliyor.yinede dursa dursa en fazla karşısında vayne durar

Ya karşına iyi kayle ve teemo gelmemis su ana kadar
    ya sallıyorsun
    ya da prosun

karşıma çok fazla kayle ve teemo geldi. genelde 3 lvl olmadan çok rahat fb alıyorum. Oyuna Başlarken ilk satın aldığım ve hastası olduğum heroydu darius. Şuana kadar rankedde yüzlerce maçım var dariusla. Heralde bu kadar maçtan sonra insanın kendine pro demesinde sakınca yoktur.( Darius için Geçerli )

• quote:

Orijinalden alıntı: pasgeuk

ben darius yuzunden soloyu bıraktım pant la ezersin ama karsıdakı aptalsa ezersin teomo da akıllı bi darius herseyi eziyo garen filan hıkaye Yorick ezer.

Kısaca Yorick

geçen gün karşıma bi yoric geldi. Adama karşı full ad gittim. 3 lvlde fb aldım. Adamı darma duman ettim. O yoric vb. de hikaye oynamasını bilene.
  • Cho Gath
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.