Şimdi Ara

Dark and Light Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu oyun açıldımı açılmadımı , freemi yoksa paralımı bir türlü anlamadım . Oyunun sitesine girdim Play for free diyor tıklıyorum forum accountu alma yeri çıkıyor :S aldım forum accountu .. Oyunu indiricem downloads'a giriyorum client indiricisini indirmeye çalısıyorum inmiyor 0 bytes yazıyor sürekli normalde 214 kb ile indiren biriyim yani uzun lafın kısası oyunun ss lerine bakınca grafik ve diğer yönler iyi gibi duruyor ama sitesi , konsepti kusura bakmasınlar çon dandik ve uyduruk nasıl oluyor böyle birşey anlamadım şimdi ne bu oyun onuda anlamadım ne şimdi bu ya . Betamı yoksa hiç bir yerde betada yazmıyor....

Forumda böyle bir yazıyla karsılastım ; Don't bother giving out links to the client, the game is dead, you can't play

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stofin -- 20 Temmuz 2009; 19:12:04 >

• Oyunun Şirketi Battı.
    İlk açıldığında Paralıydı,Daha sonra biraz çöküşe gittiler ve çöküşü yavaşlatmak için Bedava yapıp oyun içi avantaj sundular gerçek parayla.Şimdi ise tamamen kapandı.

Verdiğin ingilizce mesajda ise "Bu Oyun Ölüdür,Oynayamazsınız" Yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.