Şimdi Ara

Dark cinemania yeni yazılım geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firma istekleri ciddiye alarak, cinemania modeline 64 - 96 büyüklük arasına 80 font büyüklügü getiriyor altyazı daha iyi ekrana otursun diye birde bazı sub yazılarda olan sorunu hallediyorlar,

en önemlisi altyazıların etrafına siyah çerçeve geliyor.

• dark çift altyazı destegi varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelax

dark çift altyazı destegi varmı ?

Ben bilmiyorum ama onuda istemek lazım.
  • heyecanla bekliyorum sırf bu altyazı siyah cerceve güncellemesi geldikten sonra izlemek için bir sürü film bekletiyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chevymel1 -- 6 Mayıs 2011; 9:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevymel1

heyecanla bekliyorum sırf bu altyazı siyah cerceve güncellemesi geldikten sonra izlemek için bir sürü film bekletiyorum,

Ben yüzlerce film izledim bu hali ile, okunuyorki özellike sarı altyazı harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaharaSevda -- 6 Mayıs 2011; 16:34:14 >
  • genelde dark ın ürünleriyle ilgili en büyük şikayet altyazının etrafındaki siyah cerceve ama sizi rahatsız etmemiş demekki , sarı altyazı ile birlikte bile ekranda parlak bi görüntü geldiğinde okunaklılık cok düşüyor siyah cerceve olmayınca, karsılastırma için cnbce de altyazılara dikkat edin farkı daha iyi anlayabilirsiniz
  • Güzel bir gelişme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 6 Mayıs 2011; 16:14:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chevymel1

genelde dark ın ürünleriyle ilgili en büyük şikayet altyazının etrafındaki siyah cerceve ama sizi rahatsız etmemiş demekki , sarı altyazı ile birlikte bile ekranda parlak bi görüntü geldiğinde okunaklılık cok düşüyor siyah cerceve olmayınca, karsılastırma için cnbce de altyazılara dikkat edin farkı daha iyi anlayabilirsiniz

Arkadaşım ben farkı biliyorum senelerdir altyazı senkronu yapıyorum malum bir sitede, vede ''AVIAddXSub'' ile neler yaptım ama bunada gerek görmüyorum, altyazıyı yukarı aşagı salisede alarak o durumdan kurtuluyorum yada rengi değiştiriyorum (azda olsa)

yani ben çok memnunum, bu tür bir gelişmeyide başkaları için iyidir ben kendime değil herkese bu haberi verdim.
  • Altyazı karakterlerine siyah çerçeve eklendi!

http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=113&t=2797
  • bencede güzel
  • yazılımı haftasonu yükledim eskisine göre daha iyi olmuş yazılar daha okunaklı ama siyah çerçeve biraz daha kalın olsaydı daha güzel olacakmış
  • Siteye istekde bulunmak lazım, bir çok kişi isterse daha kalın çerçeve yaparlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.