Şimdi Ara

YouTube Premium'a 5 yeni özellik eklendi! İşte yenilikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube Premium'a 5 yeni özellik eklendi! İşte yenilikler
    YouTube, Premium aboneleri için yeni deneysel özellikler sunmaya devam ediyor. Daha önce duyurulan bazı geliştirmelerin ardından, şirket şimdi de videoları 4 kat hızlandırma seçeneğini ekledi. Bununla birlikte, Shorts içerikleri için akıllı indirme, yüksek kaliteli ses ve web kullanıcıları için "Jump Ahead" butonu gibi yenilikler de test ediliyor. İşte YouTube’un Premium abonelerine sunduğu en yeni deneysel özellikler:

YouTube Premium'a gelecek yeni özellikler duyuruldu

YouTube Premium abonelerine sunulan yeniliklerden ilki 4x hızlandırma seçeneği. Standart hızlandırma seçeneklerine alışık olanlar için bu oldukça radikal bir değişiklik. Android ve iOS kullanıcıları için sunulan bu özellik, 26 Şubat’a kadar test edilecek. 

Kaçıranlar için Youtube'da ileri sarmak için iki kez dokunduğunuzda artık sizi doğrudan videodaki önemli anlara götürecek "ileri atla" butonuna sahibiz. Şimdi ise bu özellik, 5 Şubat’a kadar Web tarayıcılara taşınıyor. Bu sayede YouTube'un yapay zeka destekli algoritması, videonun önemli anlarını belirleyerek izleyicilere hızlıca ulaşabilecekleri noktalar sunacak.

Bir diğer gelişme ise YouTube Shorts izlerken farklı uygulamalar kullanmak isteyenler için resim içinde resim modu da test aşamasında. iOS kullanıcıları, bu özellik sayesinde bir yandan Shorts izlerken diğer yandan farklı uygulamalarda gezinmeye devam edebilecek. Ancak bu özellik de 19 Şubat'a kadar sınırlı bir test sürecinde.

Ayrıca Bkz.YouTube 10 saatlik reklamlar mı gösteriyor? Reklam engelleyici kullananlar gözlerine inanamadı

Son olarak YouTube, Premium aboneler için daha kaliteli 256kbps ses akışı desteğini test ediyor. Hem iOS hem de Android kullanıcıları için geçerli olan bu özellik, 22 Şubat’a kadar test edilecek.

• 4x oynatma hızı (sadece iOS ve Android, 26 Şubat'a kadar)

• Shorts Akıllı İndirmeler (sadece iOS, 19 Şubat'a kadar)

• Shorts Picture-in-Picture (Yalnızca iOS, 19 Şubat'a kadar)

• 256kbps ses için Yüksek Kaliteli Ses (sadece iOS ve Android, 22 Şubat'a kadar)

• Jump Ahead Web'de "İleri Atla" (web tarayıcıları için, 5 Şubat'a kadar)

• Tüm videolar,da. Türkçe. Dublajı. Getirmeli. Artık. 👍. Ozaman. Youtube. Premium alınır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iOS 15 yüklü TrollStore ile ipa yani ücretsiz premium YouTube ve yükleyip kullanıyorum yani demek istediğim parasız reklamsız sürümde paralı sürümden çok daha iyi kullanışlı çok fazla özelliklere sahip siz anca zam yapın canınız sıkıldıkça :)

Yani sürekli zam yaptıkça kullanıcılar kaçıyor düşük fiyata sürümden kazanmak bende iyiydi
    Şimdi reklamları göstermek için eklentileri engellemek için 40 takla atıyorlar zaman kaybediyorlar

1080p 2k 4k video izleme ve indirme mp3 indirme short indirme reklamsız video arka planda izleme dinleme vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 31 Ocak 2025; 13:19:14 >

• Bir videoda konuşma olmayan kısımların direkt otomatik olarak geçilmesi gibi bir özellik gelse çok güzel olurdu.

• The Tech Chapyoutube
    Galaxy S25 Ultra vs iPhone 16 Pro Max vs... Everything Else! [BATTERY DRAIN 2025]
    https://www.youtube.com/watch?si=o_oJggSGcuWleBjQ&v=TiLNpIWNCQk&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sahilli S kullanıcısına yanıt
    YouTube da korsan kullanmak çok büyük kulhakkına girmek demek.
    Reklamsız illegal program kullanmak YouTube a zarar vermez içerik üreticilerine zarar verir
    6 kişi toplanıp 160lira veremiyorsanız kişi başı 27 lira yapar ayda.bi teneke kola olmuş 30 lira
    Yazık günah diyorum
    Büyük ahlaksızlık..

• arkadaşlar akıllı tv lerde youtubede video izlerken tekrar oynatma özelliği var mı, ben de 65 inç lg tv var yok gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4x fantastik olmus 2x bile cok ender kullaniyorum , bakalim 4x nasil olacak.

• killnOd kullanıcısına yanıt

4xte diyalogları anlayabilmek imkansızdır

• quote:

Orijinalden alıntı: neydiyon

YouTube da korsan kullanmak çok büyük kulhakkına girmek demek.
    Reklamsız illegal program kullanmak YouTube a zarar vermez içerik üreticilerine zarar verir
    6 kişi toplanıp 160lira veremiyorsanız kişi başı 27 lira yapar ayda.bi teneke kola olmuş 30 lira
    Yazık günah diyorum
    Büyük ahlaksızlık..

Yt içerik üreticisini de kullanıcıyı da manipüle ediyor. Join komisyon oranları fahiş, reklamlardan verdiği paylar çok düşük. Maliyetinin 1000 katını bize yansitiyor. Sayenizde yattiklari yerden para basiyorlar. Icerik ureticisinin youtube a kendisini kullandırması enayilik. Google gibi tekeller her sene bizim sayemizde astronomik kârlar elde ediyor. Içerik ureticisine destek olmanın maddi manevi milyartane yolu var. Google gibilerine asla ödeme yapmayın.

Kul hakkı dediğine göre müslüman olmalısın. Nimbusa ve Filistin soykırımına karşı çıkan gayri müslim personellerini bile isten atan googleın boykot olduğunu hatırlatmak isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 1 Şubat 2025; 0:14:54 >

• Eskiden youtube ile spotify arasında fark yok derdim aa son zaanda ikisi arasında yüksek kalite seçili olmasına rağmen ses yüksekliği ve çözünürlük olarak çok ciddi fark olduğunu görmeye başladım. Youtube music için desktp uygulaması şart şart şart şartttt. Web tabanlı kullanım leş gibi ve acayip şişiyor donuyor.

Yıllar geçti klasörleme gelmedi spotify'daki gibi. Tekrar spotfiy'a dönmeye başladım yavaş yavş. Listeleri ücretsiz şekilde transfer etmeye çalışıuyorum.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Ben yt pre kullandığımdan gidip Spotify a da para vermeyeyim gerek yok dedim. Bir de kendi mp3 lerini buluta yükleyip dinleme, youtube daki videoları şarkı olarak listeye ekleme gibi seçenekler cazip gelmişti. Artık kullanmıyorum hiçbirini. Yine de gidip spotify kullanır mıyım bilemiyorum. Yt music dediğin gibi uygulamasız pc de berbat durumda. Mobilde problem yaratmıyor.

• Yüksek ses kalitesine bakYouTube Premium'a 5 yeni özellik eklendi! İşte yenilikler 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.