Bildirim
Dark Evo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dark Evo Kasa'nın Açıklamasında Bulunan Led Işıklara Hakim Olma Derken Bütün Fanların Ledlerini Açıp Kapatma Mı? -
sadece fanların dönüş hızını ayarlaman şansınız oluyor led kapama gibi bir özelliği yok -
tüm fanlar kontrol edilebiliyomu tek kontrolcü ile -
quote:
Orijinalden alıntı: kskleehunkar
tüm fanlar kontrol edilebiliyomu tek kontrolcü ile
Tüm fanlar kontrol edilse bile üstte bulunan dandik bir kontrolcü tek başına tüm fanlara yüksek güç dağılımı yapamayacağından fanların hızı fazlasıyla yavaşlayacaktır. -
Arkadaşım Ben Bu Kasa'dan Aldım da Fan Kontrolcüyü Takamadım yardımcı olurmusun. -
quote:
Orijinalden alıntı: techn16
Arkadaşım Ben Bu Kasa'dan Aldım da Fan Kontrolcüyü Takamadım yardımcı olurmusun.
aynen bende bu kasadan aldım...fan kontrolcüsünü takamadım :s bi yardımcı olsanız ? resimli felan.. -
arkadasım ben ogrendım fan kontrolcüden geln vcc molexini güç kaynaına takıyon fan yazan molexide istedigin fana baglıyon. oluooo:d -
beyler bana dark ev okasası olan warsa Lüfen pm pls
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X