Şimdi Ara

Dark Evo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alıcak arkadaşların fikri olsun diye ekliyorum resimleri umarım işinize yarar malzeme kalitesi gerçekten çok iyi resimlerin üzerine tıklararak büyetebilirsiniz
     Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo

Dark Evo Resim inceleme Dark Evo kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qokcéll -- 24 Nisan 2011; 20:58:06 >

• Dark Evo Kasa'nın Açıklamasında Bulunan Led Işıklara Hakim Olma Derken Bütün Fanların Ledlerini Açıp Kapatma Mı?
  • sadece fanların dönüş hızını ayarlaman şansınız oluyor led kapama gibi bir özelliği yok
  • tüm fanlar kontrol edilebiliyomu tek kontrolcü ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskleehunkar

tüm fanlar kontrol edilebiliyomu tek kontrolcü ile

Tüm fanlar kontrol edilse bile üstte bulunan dandik bir kontrolcü tek başına tüm fanlara yüksek güç dağılımı yapamayacağından fanların hızı fazlasıyla yavaşlayacaktır.
  • Arkadaşım Ben Bu Kasa'dan Aldım da Fan Kontrolcüyü Takamadım yardımcı olurmusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techn16

Arkadaşım Ben Bu Kasa'dan Aldım da Fan Kontrolcüyü Takamadım yardımcı olurmusun.

aynen bende bu kasadan aldım...fan kontrolcüsünü takamadım :s bi yardımcı olsanız ? resimli felan..
  • arkadasım ben ogrendım fan kontrolcüden geln vcc molexini güç kaynaına takıyon fan yazan molexide istedigin fana baglıyon. oluooo:d
  • beyler bana dark ev okasası olan warsa Lüfen pm pls
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.