Resimde işaretlediğim kasayla gelen bu 2 parçanın kasanın neresine takılacağını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
1. yuvarlaktaki anarkarttaki bip seslerini çıkaran şey olması lazım, kahretsin adını unuttum şimdi :D eğer oysa altta girişi var oraya takıyorsun ^^
quote:
Orijinalden alıntı: WassupMan
1. yuvarlaktaki anarkarttaki bip seslerini çıkaran şey olması lazım, kahretsin adını unuttum şimdi :D eğer oysa altta girişi var oraya takıyorsun ^^
hocam teşekkür ederim.diğer işaretlediğimle ilgili bir tahmininiz varsa duymak isterim.
aynen öyle 1 numara hata ikaz düdüğü diyorum bentam adını unuttum bendede var ama çıkardım ben 2 numarada ise fan ızgaraları
Buzer midir nedir onun ismi?
Öyle birşeydi sanırım
İkinci işaretlediğin şey kasanın ön paneline 3 adet fan takabilmek için kullanılıyor diye biliyordum ben yanlış olmasın yinede bir araştırın siz :)
1.speaker onu anakarta takıcaksın nereye dersen reset power kablolarını taktığınyere zaten orada yazar speaker diye. 2.fanlar yerleştirmek için olabilir.
İkinci işaretlediğin parçalar hard disk montajlamak için kullanılıyor. O parçanın üzerine Hard Disk'ini montajlıyorsun. Sonra o şekilde kasanın içine takıyorsun. O küçük parça ise anakartının speaker'ı oluyor. Kasan açılırken bip sesinin geldiği speaker. Anakart üzerinde ön panel usb girişlerini ve kasanın on/off düğmesinin çalışmasını sağlayan pinlerin yanında takılması için girişi vardır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme