Şimdi Ara

Dark Evo Kasa Alacakların Dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dark evo kasaya gelid tranquillo işlemci soğutucusu yan kapaktaki fan yüzünden sığmıyor, aynı boyutlardaki diğer soğutuclarda büyük ihtimalle sığmayacaktır. Bilginize..

Benim nasıl bir fan almam gerekiyor, internetten alacağım için deneme şansım da yok. 92mm fanlar ses yapar diyorlar, ben ses yapmayan fan istiyorum. OC yok, sessiz olsun yeter. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROVX -- 2 Aralık 2010; 0:03:43 >

• Sonuçta alacağın fanın gelid'den küçük olması gerekli. Bunuda araştır öle al.
  • Dark Evo ilgimi çekmeyen bir kasa olduğundan hiç incelemelerine bakmamıştım ama Racer ve Falcon modellerinde aynı iskeletler kullanıldığından dediğiniz soğutucular sorun olmuyorlardı, sanırım Evo modelinin iskeleti tamamen farklı.
  • Kapaktaki büyük fanı vidalamayıp, daha iç tarafa yapıştırarak (dönmesini engellemeyecek şekilde) bu sorunu hallettim. Kasa çok dandik, kapakların vidaları 2-3 söküp takmada yalama oldu.

Eksilerini söyledik hep olumlu yönleride var tabi. Benim gibi fan sesinden nefret ettiği için uzun süre laptop kullanmış biri bunu söylüyor:) Dış görünüşü benim çok hoşuma gitti. 5 tane kırmızı ledli fan var, beklediğimden daha sessiz çalışıyorlar. İşlemci için gelid fan, güç kaynağıda ocz fat. 550W kullanıyorum, çok sessiz bir kasa oldu gerçekten. Beni bile rahatsız edemiyor yani :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.