Şimdi Ara

Dark Evo P60 Ekranı Arızalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ekranı arızalandı değişmesi gerekir.fiyatı nedir ne kadar tutar bi bilgim yok.almak isteyenler teklifleriyle birlikte pmden ulaşabilirler...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat belirtmek zorunludur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi fiyat bilmedigim icin belirtemedim bu yuzden...

• Fiyat bende şart biliyorum ama bazen insan belireyemeyebiliyor. Örnek olarak yazıyorum.misal;

cihaz sıfır 700 ikinci e 500 ise ekranı kırık 300 denilebilir. Bunu tamamen örnek olarak yazıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatıda aynen sizin dediğiniz gibi olabilir :) 650 700 lira sıfır fiyatı.ikinci eli 500 civarında.bende fiyat olarak 250 - 300 arası diyebilirim en mantıklısı.maximum 200 civarı yapılıyomuş galiba ekranı...

• pm.
  • Mantık yanlış. Marka değeri yüksek telefonların ikinci eli daha az farkla satılır marka değeri düşük urunlerde ise ikinci eli yarı fiyatının altına satılması bile makuldur. Benim girişim bu yönde ürünü de alacağından değil madem fiyat belirtilmemiş ben bi standart koyayim sıfırı 550 ikinci eli bence 300. Ekran 100 TL = 200. Burada tamir gormus ürünün fiyati düsurecegini bilmek gerek bence satıcı kişi de koyarken 100-200 bisey alsam kardır diye satıyor. Boyle bir şey yazmak istemezdim ama arkadaşın 2014 subat cikisli urune sıfırı 650-700 ikinci eli de 500 olur demesi beni harekete geçirdi. Kotu bir niyetin yok surcu lisan ettiysek de affola.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.