Şimdi Ara

Dark Evo Smart Stick'e kumanda lazım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dark Evo Smart Stick almak istiyorum. Alet şudur:

http://www.hepsiburada.com/dark-evo-smart-stick-mk809ii-mini-bilgisayar-wireless-mouse-hediye-dk-pc-andboxmk809ii-p-BD500575

Şimdi bunu alsam, Samsung Smart tv'min kumandası yeterli olmaz mı? İlla ki Air Mouse mu almam lazım yanında?

• Ben QC802 olan modeli kullanıyorum.

Smart TV kumandasını bu cihaz ile kullanamazsınız. Bunu ayrı bir PC gibi düşünün, bir şekilde klavye/fare bağlamanız gerekli. Air Mouse almanız şart değil ama herhangi bir klavye/fare seti almanız gerekiyor. Logitech K400, ve benzerleri olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fato65

Ben QC802 olan modeli kullanıyorum.

Smart TV kumandasını bu cihaz ile kullanamazsınız. Bunu ayrı bir PC gibi düşünün, bir şekilde klavye/fare bağlamanız gerekli. Air Mouse almanız şart değil ama herhangi bir klavye/fare seti almanız gerekiyor. Logitech K400, ve benzerleri olabilir.

Çok teşekkür ederim. Yanında bir tane mouse veriyorlar zaten. Onunla kullanırım herhalde.. Ekstra para ödemek istemiyorum..

Bu arada memnun musunuz aletten? Ben 1080p videoları wireless ağdan izlemeyi planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 4 Temmuz 2015; 18:50:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.