Şimdi Ara

Dark Evo Smart Stick MK809-II (Rockchip RK3066) VS Dark EvoBOX A1R2 (ARM Cortex A8 İşlemci)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
17.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mini box almayı düşünüyorum ve iki ürün arasında kaldım. İşlemcileri farklı marka olduğu için karşılaştıramadım. Sizden gelecek yardımları bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. Bu arada ürünü en geç 15 tatilde almam gerek yoksa yaza kadar alamıycam. Ürünleri fiyat olarak değil de özellik olarak karşılaştırmanızı rica ediyorum. Yanında verilen kumandaların da bi önemi yok. Televizyonumda 3d yok. 2 numaralı ürünün 3d desteği var sanırım. Yani bunu da karşılaştırmaya gerek yok.

1-)Dark Evo Smart Stick MK809-II (Rockchip RK3066)

2-)Dark EvoBOX A1R2 (ARM Cortex A8 İşlemci)

NOT: Cihazı memleketteki tüplü tv de kullanmak da istiyorum. 1.de hdmı dışında başka giriş yok. 2.de hdmı vga component var. Eğer 1 i alırsam hdmı to scart(ya da component)dönüştürücü almayı düşünüyorum. Sizce görüntü sağlıklı olur mu?
    Tekrar şimdiden teşekkürler.

• Yok mudur yardım edecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mk809–2 eskidi artık. Yurtdışında 3.versiyon var. Ebayda bakın. Ben de almayı düşünüyorum ama dışarıdan. Türkçe dil desteği olanlar bile var. Dark record mania.var bende 3–4 yıldır. Teknik desteği berbat. Müşteri ilişkisi berbat :(

• quote:

Orijinalden alıntı: osumer

Mk809–2 eskidi artık. Yurtdışında 3.versiyon var. Ebayda bakın. Ben de almayı düşünüyorum ama dışarıdan. Türkçe dil desteği olanlar bile var. Dark record mania.var bende 3–4 yıldır. Teknik desteği berbat. Müşteri ilişkisi berbat :(

Peki yurtdışı modellerinde garanti var mıdır? Büyük ihtimalle hayır diyceksiniz ama sorayım.
    Ben alırsam garantili almak istiyorum ve mk809ii yi dartyde 200tl ye buldum 2 yıl garantili. aslında üst modellerini gitti gidiyor gibi sitelerde buldum ama onlarda da yazılımsal garanti vardır diyo. Bu benim kafamı karıştırdı. O sitelerden almak güvenli mi? Otobüs ve uçak bileti dışında hiç internetten bi şey almadım. İnyernet alışverişi deneyimim yok. Ve son olsrak önerebileceğiniz bi model var mı?

• osumer O kullanıcısına yanıt

Bu ürün nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azygo85 -- 18 Ocak 2014; 15:21:06 >

• garantisi yine yurtdışı tedarikçi firma tarafından olur.
    100 tl lik bir ürün ülkemize girdiğinde 18 tl kdv, 18 tl gümrük vergisi üzerine eklendiği için 136 tl olur.
    Bunun üzerine satıcı en iyi ihtimalle 25tl kar koysa: 161 tl . Bu ürüne servis hizmeti sağlamak için de yatırım yapacak. Bunun için de ürün başına 10 tl eklese ;
    100 tllik ürün ülkemizde satıcıya 170tlden gelmiş olur.
    Perakende satıcı da 30 tl kar eklese ürün tüketiciyi 200TL'den satılır :)

Bunun yerine yurtdışından ilk elden satın almak daha avantajlı
    Ancak bozulan ürünün geri gidip gelmesi en azından 2 ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: osumer

garantisi yine yurtdışı tedarikçi firma tarafından olur.
    100 tl lik bir ürün ülkemize girdiğinde 18 tl kdv, 18 tl gümrük vergisi üzerine eklendiği için 136 tl olur.
    Bunun üzerine satıcı en iyi ihtimalle 25tl kar koysa: 161 tl . Bu ürüne servis hizmeti sağlamak için de yatırım yapacak. Bunun için de ürün başına 10 tl eklese ;
    100 tllik ürün ülkemizde satıcıya 170tlden gelmiş olur.
    Perakende satıcı da 30 tl kar eklese ürün tüketiciyi 200TL'den satılır :)

Bunun yerine yurtdışından ilk elden satın almak daha avantajlı
    Ancak bozulan ürünün geri gidip gelmesi en azından 2 ay

İlginiz için teşşekkür ederim. Bu şartlar altında sanırım dartyden mk809 ii yi alıcam

• Arkadaşlar dark evo MK809II smart stick alalı 3 hafta oldu ;

1-Android markette filan dolaşırken cihaz kendini kapatıyor. Bu 15-20 dakikada bir tekrarlıyor Anladığım kadarıyla cihaz için firmware güncelleme çıkmamış, sadece ilk sürümü koymuşlar sizde sayfaya bir bakarmısınız? (teknik serviside aradım firmware güncelleyin diyor ama sayfada sadece ilk sürüm var?)

2-Birde ürünün içinden adaptör çıkmadığı ve tv'min usb portu olmadığı için 5 v 650 mah'lik bir adaptör ile kullanıyorum, acaba adaptör hafif kaçıyor olabilir mi? Kaç mah adaptör tavsiye edersiniz?

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

Arkadaşlar dark evo MK809II smart stick alalı 3 hafta oldu ;

1-Android markette filan dolaşırken cihaz kendini kapatıyor. Bu 15-20 dakikada bir tekrarlıyor Anladığım kadarıyla cihaz için firmware güncelleme çıkmamış, sadece ilk sürümü koymuşlar sizde sayfaya bir bakarmısınız? (teknik serviside aradım firmware güncelleyin diyor ama sayfada sadece ilk sürüm var?)

2-Birde ürünün içinden adaptör çıkmadığı ve tv'min usb portu olmadığı için 5 v 650 mah'lik bir adaptör ile kullanıyorum, acaba adaptör hafif kaçıyor olabilir mi? Kaç mah adaptör tavsiye edersiniz?

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler

Bu firmware için illa darkın sitesinden mi yapmalıyız?
    Yani normal bi android cihaz gibi ayarlardan sistem güncellemesi yapamıyo muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azygo85 -- 20 Ocak 2014; 18:32:55 >

• Arkadaşlar bu cihazları Dark üretmiyor ki.
    Yurtdışından alıp burada pazarlıyorlar

Ben tercihimi yurtdışından yana kullancağım.

Dark record mania var bende. 2 kez firmware yayınladılar. 2si de berbat. dosya kopyalama çok yavaş.

yurtdışından getirttikleri cihazı yapan firma firmware yapıyor zaten

özetle yurtdışından yarı fiyatına almak daha mantıklı
  • MK 809III modelleri RK3188 Quad core Cortex A9 işlemci içeriyor
    2GB RAM ve 8GB ROM içeriyor

MK 809II modellerinde aşırı ısınma ve bağlantı kopma sorunları yaşanıyor.

MK 809II alan arkadaşlar memnunlar mı? Deneyimlerini paylaşabilirler mi ?
  • osumer O kullanıcısına yanıt
    mk 809 II dark evo kullanıyorum, bağlantı kopması derken wi-fi ile bağlı bir şekilde hd film izle programı ile 4-5 adet filmi baştan sonra sorunsuz izledim.

Fakat youtube uygulamasında bağlantı hızım iyi olduğu halde takılmalar oluyor.

Bence bu bağlantı kopması denilen şey cihazdan değil, kullanılan uygulamadan.

(not: bu arada 5v 3000mah adaptör kullanıyorum ve kablosuz klavyenin alıcısını usb uzatma kablosu ile tv'nin önüne aldım, klavye çok daha rahat çalışıyor.)

Sözün özü, bir windows pc bağlayıp mouse klavye kullanmak kadar rahat değil... 200 -250 TL'ye bu kadar oluyor. Gidip bir windows pc toplasan kasası anakartı ram'i harddiski ekran kartı derken en az 500-600 kağıt. Değer mi? Eğer hergün haşır neşir olunacaksa değebilir, ama benim gibi 2 günde bi akşam kullanılıcaksa değmez o kadar para.
  • quote:

mk 809 II dark evo kullanıyorum, bağlantı kopması derken wi-fi ile bağlı bir şekilde hd film izle programı ile 4-5 adet filmi baştan sonra sorunsuz izledim.

Fakat youtube uygulamasında bağlantı hızım iyi olduğu halde takılmalar oluyor.

Bence bu bağlantı kopması denilen şey cihazdan değil, kullanılan uygulamadan.

(not: bu arada 5v 3000mah adaptör kullanıyorum ve kablosuz klavyenin alıcısını usb uzatma kablosu ile tv'nin önüne aldım, klavye çok daha rahat çalışıyor.)

Sözün özü, bir windows pc bağlayıp mouse klavye kullanmak kadar rahat değil... 200 -250 TL'ye bu kadar oluyor. Gidip bir windows pc toplasan kasası anakartı ram'i harddiski ekran kartı derken en az 500-600 kağıt. Değer mi? Eğer hergün haşır neşir olunacaksa değebilir, ama benim gibi 2 günde bi akşam kullanılıcaksa değmez o kadar para.

Hocam Modern combat 4(ya da başka bir oyun) denedin mi ben daha çok tvde oyun oynamak için almak istiyorum.

• Eger android play markette varsa senin icin kurup deneyecegim dostum.

• quote:

Eger android play markette varsa senin icin kurup deneyecegim dostum.

Orda paralı ama internette bedavaya bulabilirsin

• Dark Evo Smart Stick MK809-II (Rockchip RK3066) ile internet bağlantısı iyi olmasına rağmen youtube programı ile videolarda takılma sanki bağlantı yavaşmış gibi donma problemleri yaşayan varmı ?

Problem geçti, youtube ile alakalıydı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 4 Şubat 2014; 11:57:15 >
  • Ben bu ürüne kafayı taktım (Dark Evo Smart Stick MK809-II). Hepsiburada'daki yorumlar olumlu-doğal olarak. Ama aklım almadı bir türlü ufacık şey havalanması yok , 1080p çözünürlükte mkv nasıl oynatacak 1 gb ram ile?

Evdeki pc'nin anakartı yandı, tekrar pc toplamak istemiyorum media center pc toplamak da pahalı. Ama bunu boşver göründüğü gibi değil işe yaramaz derseniz mecbur öyle yapıcam. Yalnız sadece film izlemek için değil, uygulamaları rahat çalıştırma, internette gezinme, sosyal ağlara bağlanma, amfiye gerek duymadan görüntü ve ses codeclerini çözebilme (pass-through olmaz), basit ofis dosyalarını açma-düzenleme vs.

Ya da şöyle bir şey mi alsam: Dark mini mania 2

• Urun 720p de m-u-k-e-m-m-e-l, 1080de denemedim hic.

• quote:

Urun 720p de m-u-k-e-m-m-e-l, 1080de denemedim hic.

İşte bendeki filmlerin ve hatta kendi telefonumla çektimlerim dahi 1080p olduğundan onu öğrenmem lazım, 1080p 'de deneyebilir misiniz?
  • bu cıhazı alan arkadaslar kac gb harddıske kadar goruyor ? bende 4 tb dısk var ıcındekı flm vs oynatmöada sorun olurmu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.