Şimdi Ara

Dark Evo Smart Stick QC802 ANDROID BOX İçin Wireless GAMEPAD Öneriniz Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dark Evo Smart Stick QC802 ANDROID BOX ürününü
    yeni aldım. Ürünle beraber Air Mouse geldi. Ancak Air Mouse android tabanlı oyunlarda
    çok kısıtlı kalıyor.

Bu ürünü destekleyen Wireless/Bluetooth GAMEPAD alacağım.
    Ancak alacağım GAMEPAD'in bu cihazı destekleyeceği konusunda
    endişelerim var. Aşağıda belirlediğim iki GAMEPAD var ancak bunlardan
    birisini alırsam bu cihazla Android tabanlı oyunları oynayabilir miyim veya
    bu cihazı destekleyeceğinden emin olduğunuz wireless GAMEPAD öneriniz var mı?

GAMEPAD'ler

1-) Microsoft XBOX360
    2-) Logitech F710

• quote:

Orijinalden alıntı: mavis74

Arkadaşlar Dark Evo Smart Stick QC802 ANDROID BOX ürününü
    yeni aldım. Ürünle beraber Air Mouse geldi. Ancak Air Mouse android tabanlı oyunlarda
    çok kısıtlı kalıyor.

Bu ürünü destekleyen Wireless/Bluetooth GAMEPAD alacağım.
    Ancak alacağım GAMEPAD'in bu cihazı destekleyeceği konusunda
    endişelerim var. Aşağıda belirlediğim iki GAMEPAD var ancak bunlardan
    birisini alırsam bu cihazla Android tabanlı oyunları oynayabilir miyim veya
    bu cihazı destekleyeceğinden emin olduğunuz wireless GAMEPAD öneriniz var mı?

GAMEPAD'ler

1-) Microsoft XBOX360
    2-) Logitech F710

sizin cihazi bilmem ama benim imito mx1 cihazim logitech f710 calistiriyor.tabi cihazimda custom rom kurulu.cihazinizin gamepad calistirip calistirmadigini anlamak icin kablolu bir gamepad ile deneyin.tahminimce logitech f710 kesin calisir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Logitech F710 var ancak tüm oyunları desteklemiyor. Ayrıca cihaz(Dark Evo Stick) bazı oyunları oynarken reset atıyor. Bu normal bir durum mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavis74

Logitech F710 var ancak tüm oyunları desteklemiyor. Ayrıca cihaz(Dark Evo Stick) bazı oyunları oynarken reset atıyor. Bu normal bir durum mu?

oyunlari calistirmak icin tincore keymapper uyglamasini kullanin.uygulamanin calisma mantigi ekrana dokunulcak yere gamepad tuslarini atamak.super bir uygulamadir.reset olayi normal degil.cihaza custom rom kurup bi deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 9 Nisan 2014; 15:06:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • wersin3230 W kullanıcısına yanıt
    Aynı cihazda 5+1 ses bir türlü alamadım. Custom ROM ile çözülebilir mi?
  • Tronsmart Mars G01 android icin en uyumlu gamepad
    X,a,u input modlarında calısıyor %100 tum oyunlara uyumlu olmasa da cogu oyun icin uyumlu
    xbox controller replicası dizayn olarak
    aliexpressden veya geekbuyingden alınabilir
  • Ben bunu aldım play store hata verdi, tarih saat düzelttim iki defa fabrika ayarına döndüm kar etmedi. Youtube tan film açtım ısındı kapandı iade ettim. Doananım haberden araştırdım m8s kullananlar memnun m8s+ ı tavsiye ediyorlar. Get ödeme ile garantisiz %35 daha uyguna da aldım 1haftadır film dizi izliyorum gayet randumanlı bende tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.