Şimdi Ara

dark evo x5 ekranı kırıldı ekran lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
2.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dark Evo x5 telefon çakmak ile aynı cebime koymusun çakmak ekrana baskı yapmış cam çatlamış
    ekran çalışıyor görüntüde sıkıntı yok ama dokunmatik çalışmıyor

Mail ile iletişimden sonra telefon garanti dışı işlem görecektir dediler bende servis e yolladım 3 gün sonra geri geldi ne hızlı servis diye çok sevindim telefon gittiği gibi geri gelmiş içinde not size ulaşamadık ekran kırık tamir ücreti 430 TL.

Telefon menşei hindistan mali karbonn s7 modeli 8999 inr yani 300 ytl civarı ekrabı da 3000 inr yani 100 ytl civarı muadili veya daha üstün rakiplerinin ekran fiyatları max 100 150 TL.

430 tamir ücreti boşu boşuna kargo gitti geldi. 460 birdaha gitti geldi 500 TL .

bundan sonra ekranı kendim bulup getirtirmiyim diye kendi cabam ile arastırdım

Goclever Insignia 5x polonya

Highscreen Alpha R rusya

Karbonn Mobiles Titanium S7 hindistan

Maysun MID5002 ( Chinise Vendor )

review advan s5k endonezya

bu yazdıgım markalar dark evo x5 ini tıpkısının aynısı sadece ulkede isim degişikligi ile satıyorlar

ekranın uzerindeki kodları da bu

KD302-A49730-0289A

GSJ201309014

20131010-1

KD102-B05012-90031-10/130813/A5

on big flat cable

www.kingdisplay.net.cn

KD101-F32302-02891

2013/04/08 12 130924

on small flatcable

JHZ050222 FP1 V04

2013.07.15

3913

bu ulkelerin telefon yedek parca satan siteleri turkiyeye parca olarak kargolayacak site firma varmıdır bulmamda yardımcı olurmusunuz

• gleason G kullanıcısına yanıt
    ekran şu an aliexpreste satılıyor....43 dolar...
  • linkini ekleyebilir misiniz?
  • karadavud K kullanıcısına yanıt
    http://tr.aliexpress.com/item/1920-1080-New-5inch-lcd-display-for-highscreen-alpha-r-Touch-screen-lcd-screen-display-assembly/32521404711.html?ws_ab_test=searchweb201556_7_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_2

buradan alabilirsin ,20-30 günde gelir,ücretsiz kargo,ben buradan devamlı alışveriş yapıyorum,şu ana kadar bir yanlış olmadı,satıcıya soru sorabilirsin ingilizce biliyorsan yada bilen birinden yardım alabilirsiniz.

• teşekkürler
  • ürün aliexpressten dün itibariyle geldi, bir arkadaş montajını yaptı, gayet güzel çalışıyor, telefon atıl vaziyetten kurtuldu. elinde kırık ekranı olan varsa sipariş etsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadavud

ürün aliexpressten dün itibariyle geldi, bir arkadaş montajını yaptı, gayet güzel çalışıyor, telefon atıl vaziyetten kurtuldu. elinde kırık ekranı olan varsa sipariş etsin :)
    quote:

Orijinalden al�nt�: karadavud

�r�n aliexpressten d�n itibariyle geldi, bir arkada� montaj�n� yapt�, gayet g�zel �al���yor, telefon at�l vaziyetten kurtuldu. elinde k�r�k ekran� olan varsa sipari� etsin :)

hocam dün akşam itibariyle telefonum yere düştü ve ekran çatladı. dokunmatiğin alt kısmı çalışmıyor. bu linkteki alt panellemi birlikte geldi sadece ekran camı mı olarak?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alt panelle birlikte geldi pazartesi resmini eklemeye çalışırım, ancak ben başka bir satıcıdan sipariş vermiştim link eklenmeden önce, yukarıdaki linkte fiyat daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadavud -- 5 Mart 2016; 6:54:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jazz37 J kullanıcısına yanıt
    benim telefondan çıkan kırık parça bu iki parça çinden geldi.
    Bu mesaja eklenen görseller:

dark evo x5 ekranı kırıldı ekran lazım
  • ARKADAŞLAR ELİMDE DARK EVO X5 dokunmatik ekran var sıfırdır. 110 ₺ almak isteyen 0 536 778 57 25 temasa geçebilir veya cast@korayozhan.com.tr adresine mail atabilir

SİPARİŞ İÇİN TIKLAYINIZ VEYA
    https://goo.gl/1sfCmC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayozhan -- 6 Ağustos 2017; 20:24:1 >
  • korayozhan K kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Ekran duruyorsa alabilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.