Şimdi Ara

Dark Evopad M7200 3g Tablet (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
554
Cevap
12
Favori
41.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Efendi gibi cevap versen olmuyor sanki?

yorulmak istemiyorsanız cevap vermeyiniz kimse sizi zorlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dallass

işte bende tam ikna olmuşken dangalagın biri hepsiburada da yorumda bulunmuş
    viber miber prorgamı ile tel görüşmesi yapıyorum diye kafam karışmıştı
    o yüzden sipariş geçmeden emin olayım istedim.
    yinede bilgi için tşk. ederim
    yalnız ben M7220 Modelini alcam bundada tel görüşmesi varmı bi onu çözemedim

tel özelliği var görüntülü konuşmada var bende var nova lanchuer yükledin mi tamam.
  • Arkadaşlar ben Dark Evotab M7200 3G tableti alalı bir ay kadar oldu. İlk aldıktan 2-3 gün sonra ekran arıza yapmıştı hb sitesi aracılığıyla geri gönderdim. Servis onarıp gönderdi. Cihazla birde şarj problemi yaşamıştım. Şarj oluyor göründüğü halde 1 gün de şarjda kalsa tam dolmuyor ve şarjı çabucak bitiyordu. Meğer şarj kablosu problemli imiş. Nokia telefonun şarj kablosunu kullanınca çabuk şarj oldu. Bunun dışında iyi. Telefon görüşmesi yapılabiliyor ve mesaj gönderip alınabiliyor. Ben cihaza ek olarak 32 GB Hafıza kartı aldım. Yalnız uygulamaları harici hafıza kartına taşıyamıyorum. Dahili bellek çabuk doluyor. (Yaklaşık 4 GB) Uygulamaları Harici SD Hafıza kartına nasıl taşıyabiliriz? Yapan, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • ayarlar bölümünde,
    uygulamalrı seç
    açılan sol sütunda tüm programları göreceksin.
    işte onları tek tek seçerek telefon belleğine veya dahiki belleğe taşıyabilirsin.
  • aleksa A kullanıcısına yanıt
    ben cihazı rootladım ve gl to sd (google playde var) indirip harici sd karta taşıyabilirsin
    cihazın ayarlarından kendi sd kartına aktarıyor yani 5gb olarak ayırdığı alana
  • quote:

ayarlar bölümünde,
    uygulamalrı seç
    açılan sol sütunda tüm programları göreceksin.
    işte onları tek tek seçerek telefon belleğine veya dahiki belleğe taşıyabilirsin.

Maalesef bir çok uygulama taşınmıyor. Zennederim rootlamak gerekiyormuş.

quote:

Orijinalden alıntı: tufanhakan55

ben cihazı rootladım ve gl to sd (google playde var) indirip harici sd karta taşıyabilirsin
    cihazın ayarlarından kendi sd kartına aktarıyor yani 5gb olarak ayırdığı alana

Cevabınıza teşekkürler. Dark Evopad M7200 3G Tableti nasıl rootladınız acaba bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleksa -- 24 Temmuz 2014; 9:45:05 >
  • aleksa A kullanıcısına yanıt
    framaroot apk sını indirin ve kurun kolay bir şekilde rootluyor
  • Bu ne arkadaş rood apk bilmem ne siz nece konuşuyorsunuz, Kafam karıştı.

bu gün 2 tane m 7240 siparişim geliyor. Ben bu tableti navigasyon ve internet için aldım. Tabi telefon olarak kullanılması güzel ama gps hakkında detaylı bilgi verecek olan varmı. yazıları biraz inceledim. m 7200 da var diye yazmışsınız. Zaten bende baktığımda m 7240 özelliklerinde vardı. Ama sanırım program indirmek gerekiyormuş bir yardım ediverin gari : ) bu naviyi özellikle ücretsiz ya da az ücretle nasıl yükleriz ve 3g olmadan yani ofline direk uydudan rahat bir şekilde kullanabilir miyiz?
  • Övgü dolu mesajlara kanıp bu tableti alacak arkadaşlar umarım şanslıdırlar. Eğer benim gibi aldığınızda sorunlu çıkarsa servis olayını yok sayabilirsiniz. Telefonları kesinlikle cevap vermiyor. Elden teslim ettim. Bir hafta oldu ses yok. Onbeş günde yapıyorlarmış. Ama şikayet vardaki yorumlara bakarsak tamir edilmeden gönderilen baya çok var. Ayrıca elden teslim ederken de ilginç yorumlarda bulundular. Tableti. 16 saatte şArj olduğunu söyledim cevap bu tabletler geç şarj olur, tabletin yakınlık sensörü çalışmıyor çağrı yaparken ekran kararıyor bir daha açılmıyor dedim. Cevap biz zaten telefon olarak satmıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garipkatip kullanıcısına yanıt
    gps var ama berbat 5 10 dk bekleyecek ki bulsun gps için aldıysan yanlış bir seçim olmuş. İnternette ara bulursun ücretli veya ücretsiz

Bende ki model M7200

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _erdal_ -- 18 Ağustos 2014; 23:30:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _erdal_ kullanıcısına yanıt
    gps için evet seçilmez ama telefon ve sensörleri 10 numaradır bence karalama yapmayın gençler bide m7200 ile m7220 ve m7240 kalitesi bir değildir lütfen bunuda göz önüne alınız
    Evet malesef bu gün sabah GPS'nin vahim sonucunu gördüm. internet bağlı iken çok çabuk buluyor. yani Wifi ile ama 3g interneti ile nasıl onu denemedim. Fakat internet olmadan GPS bir türlü yer bulamıyor.

Sabah çalıştırım iş yerine geldim halen GPS sinyali bekliyordu. Bende arabanın içinde açık koydum geldim. Akşama bulursa eve gideceğim ona bakarak :) Birde diğer cihaza yükleyeyim bakalım. Belki bunda sorun vardır.

Ama benim için ayda yılda bir lazım oluyor navi eğer 3g ile yeterli performans alırsam çok da sorun değil. Ben sadece navi için almadım. Diğer özellikleri güzel. Telefon olarak kullanılması çok güzel. Fakat arama yapacağım zaman nasıl yapacağımı billiyorum. Sanırım üstündeki programla yapamıyorum. Yeni program yüklemem lazım ya da ben bilmiyorum.

Pişmanmıyım ? Hayır değilim. Dokunmatiği çok hasas. wi-fi de sorun yok. Benim laptop nerden çekiyorsa aynını çekiyor. Ekranı güzel. Piksellerde sorun yok. şarjı idare şimdilik. hızı da yeterli. Eeee ne kaldı geriye 250 tl ye bundan iyisi şamda kayısı gibi

• tufanhakan55 kullanıcısına yanıt
    benim yaptığım karalama değil, ne yazık ki gerçek ayrıca cihazı kullanıyorum niçin karalayım ki.
  • garipkatip kullanıcısına yanıt
    arama yapmak için Nova Launcher yüklerseniz arama ikonlarını göreceksiniz geçmiş sayfalara bakarsanız paylaşmıs olduğum resimler var.

cihaz güzel yanlız önceki mesajlarda belirtmiştim
    gps zayıf
    sarjı erken bitiyor gibi eksiklikleri var onun dısında güzel cihaz
    ben size değil m7220 ve m7240 kullanıp ta m7200 ile aynı seviyeye koyan arkadaşlara mesajımı yazmıştım
    şarj benim normalde en fazla 4 gün durdurgu yerde dayanıyor oyun oynarsam 3d grafikli o zaman 1 gün dayanıyor eve geldiginde %1e kadar düşüyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufanhakan55 -- 19 Ağustos 2014; 11:42:47 >
  • Gps kullanımındaki zorluk şu,
    ilk açılışta gps bir önceki kullanımdaki uyduların pozisyonunu hatıladığı için,
    eğer 100 km civarında bir değişik mesafede açarsanız yeniden arama yapıyormuş.
    son açtığınız yer ile o andaki yeriniz yakınsa kayıtlı uyduları hemen bulurmuş.
    bu uzmanlardan öğrendiğim,
    diğer türlü, gps sıkıntılarını yazmıştım önceki sayfalarda.

yazlıktayım zaman zaman bu cihazı kullanıyorum.
    bir ipad kadar olmasada, oldukça kullanışlı,
    telefon özelliği ve android tablet bir arada olması bir çok kolaylık getiriyor,
    ipad de yapamadıklarımı bunda yapabiliyorum.

ama yine yazayım,
    asla ilk 10 içinde olacak bir ürün değil,
    ama fiyat ve özellik olarak onları zorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu tableti alalı baya oldu. yalnız wifi kapanma sorunu var bende. başta bu sorun vardı yazılım güncellemesi yaptım sorun daha da çoğaldı.
  • mimleon kullanıcısına yanıt
    selam dostum kolay gelsin sana bir sorum daha var benim tabletim arama yapmıyor çekme çok zayıf odanın içerisindehiç çekmiyor fakat pencereye getirince 4 5 diş çekiyor ancak burada da arama yaptığım zaman benim sesim karşıya gitmiyor karşıdakinin sesi 20 saniye kadar geliyor daha sonra ne ses gidiyor ne de geliyor konuşma sonlandırılıyor sizce sorun neyden kaynaklanabilir yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımda mı sorum var bana yardımcı olabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark'tan gelen cevap arkadaşlar

Merhaba,
    Ürünlerin telefon özelliğini vermemekteyiz ürünler 3g ile internete
    girebilme özelliğindedir telefon olarak kullanılabilme özelliğini teknik
    servisimiz vermemektedir.
    İyi günler.

19.08.2014 23:21 tarihinde, Akortek İletişim yazdı:
  • tableti sıfırlayıp, başka bir sim kart ve gsm ile deneseniz iyi olur.
    devam ederse servise verin.
    ama dark değil, teknobiyotik servisine, onlar dağıtımcı, ilgileniyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.