Şimdi Ara

Dark Evopad M7200 3g Tablet (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
12
Favori
41.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eğer cihazı kitapçıkta bulunduğu gibi ilk 3-4 şarj tam bitirilip tam şarj edilerek yapılsa idi cihazda pil arızası olmaz idi
    cihazı hiçbir zaman açık şarj etmeyin her zaman kapalı şarj ediniz ve pili tam bitirip şarj etmeye özen gösteriniz
    şarj aleti bendede sağlam çalışmıyor idi zte'nin 5v'lık bir adaptörü ile sorunsuz 4-6 saat arasında cihazı tam şarj edebiliyorum
    lütfen bu uyarılarıma uyun cihazınıza hiçbir sorun olmayacaktır teknolojili günler :)
  • Bir süredir bakmıyordum konuya, sanırım hala, analog Tv ve radyo apksı gelmemiş. m7300 e rom atılarak radyo tel olayını gördüm , benzer şekilde, analogtv ve radyonunn oldugu rom da bulunarak tableti tvli yapabilirsiniz diye umuyorum
  • tufanhakan55 kullanıcısına yanıt
    Zaten ben aldığımda aynen o şekilde şarj ettim. Ya arıza verebilir. Sonuçta kul yapısı. Beni çileden çıkaran cihazın onarılmadan geri gönderilmesi. Zaten son kez servisten geldiğinde nasıl gittiyse öyle geldi. Neyse İnşaallah sizlerde böyle sorunlar yaşamazsınız. Ben şimdilik kurtuldum. Size de bol teknolojili günler...

Arkadaşlara şunu da söyleyim. Bende galaksi s3'ün kulaklığı vardı. Tam uyumlu bir şekilde kullanıyordum. Nokıa kulaklığı uyum sağlamadı.
  • Cihazda yeterli alan olmasına rağmen uygulama yükleyemiyorum. Yeterli alan yok hatası alıyorum. Tercih edilen yükleme konumunu dahili bellek yaptım yine olmadı. dahili bellekte 5gb, cihaz belleğinde yaklasık 110 mb boş alan var. Sorun nerde? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mandakulağı kullanıcısına yanıt
    telefon belleği yaparsan sorun düzelir yada sd kart tak ve framaroot ile rootlayarak gl to sd programı ile taşıyabildiğin uygulamaları sd kart'a taşı sorunun çözülecektir
  • Bende t7000 vardı ekranda çizgiler oluştu, geri gönderdim şimdi biraz fark vererek 7220 gönderiyor Teknobiyotik. Okuduğum kadarıyla telefon olarak kullanabileceğim 7220yi. Telefon programı olarak hangi programlar iyi. Rahat sms kullanımı oluyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windsurfertr W kullanıcısına yanıt
    nova launcher kurarsan sms ve telefon özelliği sorunsuz kullanabilir 3g ile görüntülü görüşmede yapabilirsiniz iyi günlerde kullanma dileği ile
  • 7220 geldi fakat gps bir türü bağlanmıyor. Yandexi araba kullanırken denedim bağlanmadı. Tüm gps ayarlarını açtım. Gps yanıp sönüyor fakat tam yanar duruma geçmiyor. Yarın da bağlanmazsa mecbur iade edeceğim. Telefon wifi vs çalışıyor sorunsuz.

galiba cihazlara yeni yazılımın yüklenmesi gerekiyor aynı sorun bendede var gps için almadığım için ben atmadım ama bi deneyin olmadı iade ediniz
    GPS'in neden bağlanmadığını buldum. Servis macerasına başlamadan youtubedan izlediğim videoların da verdiği cesaretle kapağını bir açıp bakayım dedim. Arka kapakta iki tane anten ve bağlantısı var. Tabletin üzerine kapatıldığında board üzerinde iki adet uçla temas ediyor. Herhalde bir tanesi wifi diğeri gps derken bir de baktım ki bir tanesinin ucunun üzerine sarı yalıtım bantı taşmış... Dolayısıyla kapak kapandığında yalıtım bantından gps anteni görevini yapamıyor. Bantı 2 mm aşağıya ittim tabletin bi yerine dokunursam kısa devre vs başka birşeylerini bozarım korkusuyla. Şimdi tekrar çalıştırdım hemen 26 tane uyduyu gördü. Daha kilitlenmedi çünkü apartmandayım ama açık havada kilitlenecek herhalde.
    Yarın detay veririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windsurfertr

GPS'in neden bağlanmadığını buldum. Servis macerasına başlamadan youtubedan izlediğim videoların da verdiği cesaretle kapağını bir açıp bakayım dedim. Arka kapakta iki tane anten ve bağlantısı var. Tabletin üzerine kapatıldığında board üzerinde iki adet uçla temas ediyor. Herhalde bir tanesi wifi diğeri gps derken bir de baktım ki bir tanesinin ucunun üzerine sarı yalıtım bantı taşmış... Dolayısıyla kapak kapandığında yalıtım bantından gps anteni görevini yapamıyor. Bantı 2 mm aşağıya ittim tabletin bi yerine dokunursam kısa devre vs başka birşeylerini bozarım korkusuyla. Şimdi tekrar çalıştırdım hemen 26 tane uyduyu gördü. Daha kilitlenmedi çünkü apartmandayım ama açık havada kilitlenecek herhalde.
    Yarın detay veririm.

kardeş arka kapağı nasıl açtın çünkü ilk mesajlarda bi arkadaş arka kapağı açmaya çalısırken kırdığını yazmıstı ondan hiç ellemedim.
    GPS sıkıntı çünkü bu modellerde

• bide foto varsa elinizde paylaşabilir misiniz?
  • _erdal_ kullanıcısına yanıt
    Bendeki 7220 kapaktan zorlayınca açılıyor. Gps sinyalini kuvvetlendirmek için aluminyum folyo ekledim antenin altına. Sonuç pek iyi değil hala. Bakır folyo bulursam deneyeceğim.
     Dark Evopad M7200 3g Tablet Dark Evopad M7200 3g Tablet

Sizin sim kart yuvası yan tarafta imiş bizim m 7200 modellerinde üst tarafında büyük ihtimalle içleri farklı yapıda. fotolar için teşekkürler. inşallah şu gps in daha hizli çalışması için birşeyler bulunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdal kardeşim bizim anakart sistemi m7220den farklı bizim kapaklarda yapıştırılmış yani teknik servis dışında açılırsa bir daha toplar mıyız bilemiyorum :)
    gps yerine 3g yada wifi kullanmamız gerekecek galiba gps haricinde cihazlarda hiçbir problem yok aslında
  • Gps performansı dışında ben de memnunum. Telefon sms sim data vs. problemsiz. Wifi takılma yapmıyor ama evdeki diğer cihazlara göre biraz zayıf çekiyor sinyali. Gps için bakır folyo yapacam tüm kapak altını. İyi bir izolasyon lazım gelecek folyonun boarda dokunmaması için.

evet kardeş dediğin gibi gps hariç bi sıkıntısı yok, gps de dışarda biraz beklersen buluyor sadece diğer cihazlar gibi çok hızlı bulamıyor. genel olarak bende memnunum.
  • _erdal_ kullanıcısına yanıt
    Biraz beklemekten kastınız nedir? 15 dk?, yarım saat? 3 Saat? v.b.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

Gps sorunu aşıldı,

bugün güzelyalı karşıyaka arası sahil yolunda denemeler yaptım,
    bir müddet sonra 10 kadar uyduya bağlandı,
    daha sonra kapatıp açınca sorunsuz hemen uyduları buldu,
    hatta sonra apartmanlar arasında bir sorun çıkmadı,
    ilk kullanımda istanbulda kaldığı için uyduları sıfrdan aramış,
    şimdi artık hangilerine bağlanacağını bildiği için açılışlarda kısa sürede bağlanıyor.

Ancak,
    Sygic Igo karşılaştırmasında Sygic sınıfta kaldı,
    arayüzü ve haritaları güzel ama,
    yolda giderken 50-60 m paralel yolda olduğunuzu gösteriyor,
    dönüşler ve tariflerde geç kalıyor,
    kırmızı ışıkta durunca işaret bir müddet daha hareket ederek 15-20 m sonra duruyor.

Igonun yerini tutmaz.

gelelim gps ve cihaz durumunda bir karmaşaya,
    cihazı çakamak gücüne bağlamadan yazdıklarımı görecek eşkilde kullanmıştım,
    şarz %13 e düşünce şarza bağladım,
    gördüm ki, 15-20 saniye sonra gps uyduları kaybetti, aramaya başladı,
    şarzı çıkardım uydular yine geldi,
    bir kaç sefer açık yolda denedim,
    değişmedi,
    alet şarza bağlanınca uydular gidiyor, bazen buluyor ama yine kopuyor.
    anlaşılan güç bağlı iken bir sorun oluşuyor,
    yarın yeni bir deneme daha yapacağım yazarım.

iyi sürüşler.

bu da ikinci mesaj,

bugün birşey farkettim,

sygic açmadan şarza bağlayın,
    sonra sygic açın,
    gps kopmaları olmuyor,
    ama yinede 2-3 dk sürüyor bağlanması,
    eğer,
    önce sygic açar sonra şarza bağlarsanız,
    uydu listesi barı kırımızıya dönüyor,
    uydu bulunamadı yazıyor.

gps konusunda sıkıntısı olanlar yukarda yazılanları okusun.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• husnukonuk@hotmail.com kullanıcısına yanıt
    bir kaç gündür işler nedeni ile foruma girememiştim mesajınızı yeni gördüm, biraz beklemekten kastım 5 10 dk gibi bazen hızlı buluyor ama diğer cihazlar gibi 1 2 dakika içinde bulmuyor
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.