Şimdi Ara

--DARK EVOPAD R9730 SAHİPLERİ BURAYAAA-- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
2
Favori
42.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "dokunma algılaması rezalet" derken, kendi klavyesi mi sıkıntılı yoksa hysteric'in bahsettiği mi?
  • Ekran dokunmatiği iyi, klavye rezalet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada stock android keyboard yüklü halde geliyormuş. Turkçe karakterler sıkıntılı, benzerlerine uzun basmak gerekiyor yazmak için ama yine de türkçe klavyeden daha iyi ve daha hızlı. Bence onunla yazın derim.

• Bu arada apkınstaller denen bir aplikasyon var. Ve bundan normalde kaldıramadığımız aplikasyonları kaldırabiliyoruz gibi gözüküyor. Deneyen oldu mu, bir sıkıntı olmasın diye girişmedim açıkçası. Video uygulaması archos video player varken çok gereksiz artık ama kaldıramadığımız gibi devre dışı da bırakamıyoruz. Bir de şu android klavyenin direk türkçe karakterleri olsa çok iyi olurdu ama bu haliyle de türkçe klavyeden daha iyi onu belirteyim.

• Bir kaç gün içerisinde satın almayı düşünüyorum arkadaşlar.İlk tabletim olacak.Yardımcı olursanız sevinirim:

-Cihaza harici hard disk bağlanıyor mu?Sorunsuz çalışıyor mu?
  • @misterv 2.5" harici hard disk denedim olmuyor. Sanırım usb'nin voltajı yetmiyor ama araştırdım benzer durumlar çok pahalı tabletlerde dahi olabiliyormuş. USB bellekte ise herhangi bir sorun yaşamadım. 3.5" hard disklerde ise sorun çıkmama ihtimali daha yüksektir -onu da denemedim- sonuçta kendi adaptörüyle çalışıyor onlar.

Bu arada Chrome'dan vazgeçtim. Çok çok ağır çalışıyor ve tableti de gittikçe ağırlaştırıyor. Onun yerine Dolphin Tarayıcıya geçiş yaptım. PC Chrome'a da Dolphin Connect uzantısını yükleyerek tüm yer imlerimi senkronize ediyorum otomatik olarak. İnanılmaz hızlı, Chrome (Android sürümü) yanında Internet Explorer 7 gibi kalıyor.
  • Cevap için teşekkürler.2.5'lık hard disklerde sorun yaşaması iyi değil.Retine ekranı için özellikle almayı düşünüyordum ama biraz daha bekleyip Cube U30GT2 ile mi şansımı denesem acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misterv -- 10 Mart 2013; 23:21:57 >
  • Dediğim gibi bir çok tablet 2.5 inçlerle sorun çıkarıyormuş. Eğer önemliyse bu kadar, iyi araştır derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteric -- 11 Mart 2013; 20:02:31 >
  • Arkadaşlar piyasadaki hiçbir tablet 2.5 inc harddiski okuyamaz buna elektrik enerjisi yeten şu anda yok ...

usb den takacağiniz diğer herşeyi okuyor flash disk mouse klavye vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada cihazda yüklü olmasına rağmen "Kişiler" aplikasyonunun uygulamalar arasında gözükmediğini, hatta ayarlar->uygulamalar'ın altında ise 0KB yer kaplıyor olarak gözüktüğünü fark ettim. Tabi uygulamalar arasında bulunmadığından bir türlü nasıl çalıştırabileceğimi de bulamamıştım lakin "ApkInstaller" adlı programın burada ilk defa faydasını gördüm. Bu uygulamaya girip Kişiler uygulamasına Launch diyerek çalıştırabildim lakin bunu yapmama rağmen uygulamalar arasında listelenmedi (Öte yandan ayarlar->uygulamalar altında ise boyutu 3MB civarında gözükmeye başladı), daha sonra ayarlar->uygulamalar altında programı devre dışı bırak deyip ardından etkinleştir deyince uygulamalar arasında da çıktı, şimdi herhangi bir sorun yaşamıyorum. Sizlerde de aynı sorun var mı bilmiyorum ama varsa bu şekilde çözebilirsiniz. Ayrıca belki sadece ayarlar->uygulamalar altında devre dışı bırakıp, etkinleştirmek tek başına sorunu çözebiliyor olabilir lakin ben yukarıda anlattığım gibi çözdüm sorunu onu belirteyim istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteric

Bu arada cihazda yüklü olmasına rağmen "Kişiler" aplikasyonunun uygulamalar arasında gözükmediğini, hatta ayarlar->uygulamalar'ın altında ise 0KB yer kaplıyor olarak gözüktüğünü fark ettim. Tabi uygulamalar arasında bulunmadığından bir türlü nasıl çalıştırabileceğimi de bulamamıştım lakin "ApkInstaller" adlı programın burada ilk defa faydasını gördüm. Bu uygulamaya girip Kişiler uygulamasına Launch diyerek çalıştırabildim lakin bunu yapmama rağmen uygulamalar arasında listelenmedi (Öte yandan ayarlar->uygulamalar altında ise boyutu 3MB civarında gözükmeye başladı), daha sonra ayarlar->uygulamalar altında programı devre dışı bırak deyip ardından etkinleştir deyince uygulamalar arasında da çıktı, şimdi herhangi bir sorun yaşamıyorum. Sizlerde de aynı sorun var mı bilmiyorum ama varsa bu şekilde çözebilirsiniz. Ayrıca belki sadece ayarlar->uygulamalar altında devre dışı bırakıp, etkinleştirmek tek başına sorunu çözebiliyor olabilir lakin ben yukarıda anlattığım gibi çözdüm sorunu onu belirteyim istedim.

Benzer bir durumu ben de yaşadım ve appmonster isimli bir program ile aynı şekilde çözdüm. Öte yandan marketten indirdiğim Contacts+ isimli bir program vasıtası ile artık kişiler uygulamasını hiç kullanmaz oldum. Tavsiye ederim.

Forumun geçmiş sayfalarında ilettiğim bir husus tekrar paylaşmak istiyorum bu arada. Bizim cihaza cube un benzer modelinin güncel romunu yüklemeye gönüllüyüm, gönüllüyüm diyorum cesaret işi biraz da:) Ancak bana cihazın orjinal romu da lazım, yüklemede bir sorun yaşarsam en azından orjinal roma geri dönebilmek için. Elinde orjinal rom dosyası olan varsa paylaşabilir mi, akortek sayfasında bir bilgi ya da dosya yok çünkü..

• Gönderdiğim mesajlarıma akortekten bugün yanıt aldım. Özetle hd moddaki kasılmanın farkında oldukları ve ileride çıkacak yazılımlarla bunun önüne geçmeye çalışacaklarını bilgisini vermiş yetkili. En azından bu durumun farkında olmaları iyi birşey ama olumlu bir sonuç çıkacağını da düşünmüyorum. Cihazın donanım özellikleri desteklemiyor gibi geliyor bana..Hayırlısı..
  • merhaba arkadaşlar. son 2 3 hafta boyunca tablet araştırması yaptım ve dark evopad R9730 ve R9720 arasında çelişkide kaldım. R9720 ise Hdmı girişi olduğu için almak istiyorum. amacım televizyona takıp filmi oradan izlemek. diğer özellikleride hemen hemen aynı gibi. yoksa televizyonu boşver R9730 mu al dersiniz? son olarak bilen birine danışmak istedim. bilen biri onay verirse hemen alacm. hangisini alayım dersiniz?? yoksa başka bir tablet öneren var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit_60

merhaba arkadaşlar. son 2 3 hafta boyunca tablet araştırması yaptım ve dark evopad R9730 ve R9720 arasında çelişkide kaldım. R9720 ise Hdmı girişi olduğu için almak istiyorum. amacım televizyona takıp filmi oradan izlemek. diğer özellikleride hemen hemen aynı gibi. yoksa televizyonu boşver R9730 mu al dersiniz? son olarak bilen birine danışmak istedim. bilen biri onay verirse hemen alacm. hangisini alayım dersiniz?? yoksa başka bir tablet öneren var mı?

9720 kullanıcı olmadığım için bir yorum yapamaycağım ama her iki cihazın teknik özellikleri üzerinden baktığınızda hd mod (ki kasılıyor) ve hdmi çıkış dışında çok ciddi farklılıklar yok gibi. hatta birçok forumda 9730 daha yeni bir model olmasına rağmen 9720 i tercih edenler var. Biraz da kullanım amacına bağlı aslında, tv bağlantısı istiyorsanız 9730 da bu çıkış yok...tablet olayı çok geniş bir yelpaze ve tamamen sizin maddi durumunuzla ve isteklerinizle alakalı..gerek forumlardan gerekse ürünlerin sayfalarından detaylı araştırma yapmanızı öneririm..

• Bu arada her türlü sorunu cihazla ilgili bence akortek yerine cube-tablet.com üzerinden cube'a bildirin. Ben u9gtv'nin sayfasına girip sanki tabletim cube'muş gibi yazdım derdimi (mtp moduyla çalışan cihazları tanımıyor otg'de)hemen cevap attılar ingilizce mühendislerimize konuyu aksettirdik' en kısa zamanda sorunun çözülmesi için çalışmalara başlanmıştır diye. Dediğim gibi akortek'ten güncelleme ancak cube'un çıkartacağı bir güncellemenin düzenlenmesiyle gelebilir diye düşünüyorum, başlı başına bir yazılım-it ekipleri olduğunu sanmıyorum. Ancak Cube güncelleme çıkardığında akortek'i bilgilendirerek güncelleme alınabilir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteric

Bu arada her türlü sorunu cihazla ilgili bence akortek yerine cube-tablet.com üzerinden cube'a bildirin. Ben u9gtv'nin sayfasına girip sanki tabletim cube'muş gibi yazdım derdimi (mtp moduyla çalışan cihazları tanımıyor otg'de)hemen cevap attılar ingilizce mühendislerimize konuyu aksettirdik' en kısa zamanda sorunun çözülmesi için çalışmalara başlanmıştır diye. Dediğim gibi akortek'ten güncelleme ancak cube'un çıkartacağı bir güncellemenin düzenlenmesiyle gelebilir diye düşünüyorum, başlı başına bir yazılım-it ekipleri olduğunu sanmıyorum. Ancak Cube güncelleme çıkardığında akortek'i bilgilendirerek güncelleme alınabilir bence.

ben cube ün sitesindeki romu yazdım akorteke. Ne yaparla bilinmez.. Cihazın orjinal romunu bulabilsem ya da akortek verse zaten cube un romunu yüklemeyi deneyeceğim ama orjinal rom olmayınca cesaret edemiyorum..

• evo pad 9730 bugün elime geçti birazinceledim gayet güzel bir cihaz yanlız kutunun üzerinde mini hdmı fullhd 1080 yazıyor fakat cihaz üzerinde hdmı çıkışı yok anlamadım ne ayaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete32m

evo pad 9730 bugün elime geçti birazinceledim gayet güzel bir cihaz yanlız kutunun üzerinde mini hdmı fullhd 1080 yazıyor fakat cihaz üzerinde hdmı çıkışı yok anlamadım ne ayaktır

Aynı şeye bende çok güldüm. Akortek bizi resmen keriz yerine koydu lakin cihazın hdmi çıkışı olmadığını bilerek aldım

• Motorola MZ601 mi yoksa bu ürünü mü tavsiye edersiniz ?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/?act=ShowCompare&p=42249,31069
  • Forum sessizleşti bu aralar, herkes cihazdan son derece memnun herhalde:)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.