Şimdi Ara

Dark EvoPad T7000 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçtiğimiz gün Dark EvoPad T7000 aldım. Tabletin üzerine çok gitmedim henüz oyundu şuydu buydu. Fakat skype kullanıyorum. Dün skype kullanırken şöyle bir sorunla karşılaştım;
    Mikrofon gayet güzel net alıyor sesi ama gel gelelim arka planda "tıktıktıktık" sanki hard disk çalışır da mikrofondan o iç sesi duyuyormuşsun gibi hafif bir ses yürüyor. Alçalıp yükselme yok hep aynı şiddette, hafif. Ekranı kapattığımda bu ses ortadan kalkıyor ve mikrofon gayet olması gerektiği halini alıyor, cam gibi net bir ses.

Ekran açıkken arka plan (cızırtı olur ya, bu cızırtının tıktık versiyonu) sesi, ekran kapanınca sorun yok. Kaçak akım olayı gibi, bilgisayarı şarja takınca usb mikrofonun cızırtı algılaması gibi. Bu bir tek benim tabletime mi özel bi sorun yoksa tüm T7000'lerde var mı tek merak ettiğim şey bu. Gitti gidiyordan aldım henüz onay vermedim, teknobiyotik mağazasından alındı sıfır ürün. Değişim istiyicem ama tüm tabletlerinde varsa beklediğimle kalıcam bir hafta kargo uğraşları...

Teknik servislerini aradım bana güncelleme verdiler bunu yüklemeyi deneyin diye, iyi de bana hiç yazılımsal bir sorun gibi gelmiyor ekranın çalışması ile ne alaka. SD karttan yükleniyormuş zaten bende sd kart yok şu an yükleyemem. Sorun neden kaynaklanır çözümü hakkında fikir üretebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum, iyi forumlar.

EDIT: AnTuTu puanı 3950 gibi birşeydi, merak edenler almayı düşünenler varsa. Ben almadan önce hiç bir yerde göremedim çünkü aradım o kadar antutu kaç puan vermiştir diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noqaj -- 25 Ağustos 2013; 23:41:22 >

• İki gündür cevap bekliyorum, sorunumun çözülmesinin yanı sıra alacak kişilere de yardımı olacağını düşünüyorum.
  • 3950 düşük geldi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bytekno

3950 düşük geldi bana

Doğrudur fiyat 250 ödedim, gps için aldım ve skype. Oyun falan oynamayacağım için pek dert etmiyorum.
  • 190 a aldım ben de yanında hediyeleri var birsürü bide gps programı. ama o rakam bencede hatalı olabilir gelsin ben de paylaşırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.