Arkadaşlar Samsung NP-SF511-S06TR modeli notebook almayı düşünüyorum bugün..Özellikleri şöyle ,
İşlemci Üreticisi - Intel® İşlemci Modeli - Core™ i3 İşlemci Numarası - 2310M İşlemci Hızı - 2,1 GHz Bellek - 3 GB Disk Kapasitesi - 500 GB Disk Dönüş Hızı - 5400 rpm Ekran Boyutu - 15,6" Ekran Kartı Belleği - 1 GB Ekran Çözünürlüğü - 1366 x 768 px Ekran Kartı - NVIDIA GeForce GT520 (Optimus) İşletim Sistemi - Windows 7 Home Premium Ağırlık - 2,50 kg Ön Bellek (L2 Cache) - 3 MB Kart Yuvaları - Multimedia Kart (MMC), Secure Digital Extended Capacity (SDXC), Secure Digital High Capacity (SDHC), Secure Digital Kart (SD) Ekran Kartı Türü - Paylaşımsız
Yüksek çözünürlüklü oyunlar falan oynanmıyacak , günlük kullanımda baş ağrıtmayacak şekilde olmalı.. Sağlamlığı falan nasıldır , samsung kullanmadım daha önce..Önerirmisiniz bu laptopu ?
hocam yüksek çözünürlüklü oynamam desende oynarsın bana öyle geldi.
aslında kendim için değil , akraba için alıyorum ve bu kişi bayan..yüksek çözünürlük oyun oynaması imkansız ve beyaz renkli olsun dışı diye tutturuyor..O yüzden samsung ideal geldi..fakat sağlamlığı hakkında bilgim yok :D