Şimdi Ara

Samsung np350v5c-s0etr EkranKartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
11.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben Samsung np350v5c-s0etr notebooku gold bilgisayardan 1400 liraya satın aldım.Kurulumu biz mi yapalım dediler bende win8den anlamadığım için siz yapın dedim.Cleaner programı ile ekran kartına baktığımda hd graphics 4000 göüzküyo ama notebookun ekran kartı 7670 yorumlara baktığımda oyunları full ayarlarda oynuyorum gibi yüzlerce yorum var.ben oyunları zar zor oynuyorum.Acaba driver filan mı yüklesem bir bilgi verebilirmisiniz

• ya bir yardım eden yok mu lütfen?
  • Aglar bi yardım edin acil lütfen bilen yok mu PLEASE
  • sw update programıyla ekran kartını güncelle 950 mb civarı boyutu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdibey1

sw update programıyla ekran kartını güncelle 950 mb civarı boyutu var

Çok saol denicem
  • masaüstünde sağ tıkla "değiştirilebilir grafikleri yapılandır" a tıklayın
    oradan istediğiniz program için yüksek performansı seçin.
  • evet yüklü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus n53sn Ekran kartı Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Samsung r522-fs03tr yardım...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Laptopunuzda iki adet ekran kartı mevcut.

7670'i kullanmanız için yapmanız gereken şudur. masaüstünde sağ tıklayın ve ''değiştirilebilir grafikleri yapılandır'' deyin. ''Gözat'' sekmesine tıklayın ve istediğiniz oyunun exe dosyasını buraya ekleyip yüksek performans olarak işaretleyin. Sonra keyfinize bakın.

exe dosyasını masaüstünden değil oyunun kurulu olduğu klasörden seçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonfly23

Laptopunuzda iki adet ekran kartı mevcut.

7670'i kullanmanız için yapmanız gereken şudur. masaüstünde sağ tıklayın ve ''değiştirilebilir grafikleri yapılandır'' deyin. ''Gözat'' sekmesine tıklayın ve istediğiniz oyunun exe dosyasını buraya ekleyip yüksek performans olarak işaretleyin. Sonra keyfinize bakın.

exe dosyasını masaüstünden değil oyunun kurulu olduğu klasörden seçin.

değiştirilebilir grafikleri yapılandır dedik pes 2013 exe dosyasını seçtik ama gene de oyun yüksek ayarlarda donma yapıyor
  • arkadaşlar pes 2013 özelliklere girdiğimde
    cpu i5 iyi
    ram 5.9 iyi
    gpu intel hd4000 kötü
    vram 2.0 gb iyi
    gözüküyor. hslnuki bilgisayarımda amd 7670m 2 gblık ekran kartım var neden onu görmüyor ?
    oyun oynarken amd 7670m i nasıl aktif ederim. sağ tıkladık grafikleri yapılandırdan yüksek performans seçtik olmadı ?

Samsung np350v5c-s0etr EkranKartı Sorunu
  • Pes'te ati ekran kartlarıyla ilgili böyle bir sorun mevcut bildiğim kadarıyla. Driverlarınızın güncel olduğundan emin misiniz? Laptop üreticinizin sayfasından güncel driverları indirip kurduktan sonra yine yüksek performansı seçerek tekrar deneyin.

Edit: Driverlar güncel demişsiniz özür dilerim. Neden böyle yaptığını anlamadım ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonfly23 -- 4 Mart 2013; 22:58:19 >
  • arkadaşlar pes 13 ayarlar özelliklere girdiğimde
    CPU i5 iyi
    RAM 6 gb iyi
    GPU intel hd 4000 kötü
    vram 2.0 gb iyi
    olarak gösteriyor lakin bilgisayarımda amd 7670m 2 gb lık ekran kartım var oyun neden amd ekran kartını görmüyor ?
    grafik yapılandır dan amd yüksek performans diyoruz ama gene de intel ile oynatıyor
    yardımcı olursanız çoooooooooook sevinirim
  • Hocam bir de oyunun klasöründeki settings dosyasını yüksek performansla açmayı dener misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonfly23

Hocam bir de oyunun klasöründeki settings dosyasını yüksek performansla açmayı dener misiniz?

denedik olmadı. oyun ayarlarında bir türlü amd yi tanıtamadık amd ekran kartı ile oynayamadık.
  • Bende aynı dertten muzdaribim. np300e5c bilgisayar aynı ekran kartları. Deneyim dizini puan ları 5.5 ve 6.5. setret figter IV oyununda deniyorum sürekli hd 4000 kullanılıyor gözüküyor. Amd system monitör yazılımı ile bakıyorum 7670 kullanılıyor gözüküyor. Performansta ise değiştirilebilir grafiklerden intel kartı seçerek bu oyunu açtığımda 60 fps, 7670 i seçerek açtığımda 100 fps civarı puanlar alıyor. Olay bumudur, kartın performansı bu kadar mı ? vatan bilgisayardan aynı bilisayarı incelediğimde dendeyim dizini puanları her ikiside 6.8 idi. Bizdeki bilgisayarlarda proplem mi var. Aynı kart ile ilgili araştırma yaptığımda özellikle hp pclerde proplemler olduğu görülmekte. Yalnız hp " Sorun open GL sürücüsünün ortak olduğu bu nedenlede kartalar arası tam anlamıyla geçiş yapılamadığı, buna bağlı olarakta kartların çok daha düşük performans sergilediği" belirtilmiş. Çözüm olarakta kartlar arası manuel geçiş yapılabilmesi için bios güncellemesi ve yeni sürücüler sunulmuş. Ne yazık ki sürücüler benim sistemde işe yaramadı.

Lütfen soruna çözüm bulmaya çalışalım, bulamazsam ben sistemi iade edeceğim ve samsungtan uzak duracağım. Ayrıca bu kartları kullanan arkadaşlar sistem windows puanlarını ve puanı alan kartın hangisi olduüunu paylaşırsa memnun olurum. Saygılar.

• Ben de i5 işlemci ve 7670m ekran var. Açıkçası performanstan memnunum. Farcry 3, Black Ops 2 gibi güncel oyunları yüksek ayarlarda kasmadan oynayabiliyorum. 7670m fena bir kart değil.

Ben oyunu açmadan işimi garantiye alıyorum.Hem masaüstü kısayolunu hem oyun kurulumun bulunduğu exeyi yüksek performans olarak işaretliyorum. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım geçişlerde.

Sistem puanlamasında masaüstü performansında intel ekran kartı oyun grafik performansında amd ekran kartı baz alınıyor diye biliyorum.
  • hocam güç seçeneklerinden performansı seçerek deneyin birde..
  • Tamamen AMD nin saçmalaması bu hatalar , bu yıl herkeste var . Nvidia yine piyasayı ele geçirdi Amd nin bu yazılım hataları yüzünden.
  • Yok arkadaşlar, çözümü yok. Öyle birşey ki sadece atadığınız yazılım için harici ekran kartı devreye giriyor, diğer yazılımlar dahili kartı kullanmaya devam ediyor. Yani aynı anda iki kartta aktif oluyor. İşin kötü tarafı tek kaynaktan sürücü kullanıyorlar ve hem performansları düşük çalışıyorlar hem de bazen çakışıyorlar ve ya bilgisayar donuyoır ya yazılım yanıt vermeyi kesiyor. Bu kartlar iyi ancak bunlarla bu durumdayken oyun oynamak eziyet. Hp olayı çözmüş hem ios güncellemesi yayınlamış hemde sürücü. Samsung hiç oralı olmuyor, ürünlerinin arkasında durmuyor. Sorunu bildirdim oralı bile olmadılar.
  • aynı modelin s0jtr lisini almıştım bu amdnin bariz geçiş problemi var. geçiş oluyormu diye bakmak için o an ekran kartını gösteren aklıma ilk gelen uygulama pes 2013 settingse harici ekran kartı atadım, ama gene intel hd 4000'İ görüyordu. geçiş adam akıllı sağlanmıyordu. ertesi gün golda gidip bayadır içimde ukte olan nvidialı daha iyi bir ürünle üstüne para verip değiştirdim. amd (ati) bundan sonra bana uzak olsun. işlemcisi gibi 2. sınıf oldu ekran kartları da bu saçma sapan şeyler yüzünden. samsungada ayrı ayarım. asus gibi lenovo gibi koy şu 1400-1500 küsürlük aletlere nvidia gt630-635 insanlar sana yönelsin değil mi ama

ekleme: başlığı açan arkadaşım sana önerim, bana iade yapmasalardı eve gidip 7 kurup deniyecektim belki 8'de sorunludur. dene istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 6 Mart 2013; 20:51:36 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.