Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-S0ETR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032364/samsung-np350v5c-s0etr-notebook

Beyler üstteki linkteki bilgisayarı almayı düşünüyorum ama f/p olarak nasıldır donanım olarak özellikler isteklerimi karşılayabilecek düzeyde gibi...ama dediğim gibi f/p olarak ne dersiniz bu fiyata alınır mı?

aslında almayı düşündüğüm alttaki linkteki pc idi ama bir türlü denk getiremedim şuanda da stokta yok görünüyor.Ekran kartı üsttekinden biraz daha iyi tek fark bu gibi geldi...

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/125032317/samsung-np350v5c-t01tr-titan-silver-notebook

• Doğru 2. seçenekte verdiğin 7730 ekran kartlı model 1450tl fiyata kadar düşüyordu ama bayadır stoklarda yok dahada gelmez sadece teknosada satıldı,diğerininde ekran kartı 1500 fiyat segmentinde en iyi kartlardan
  • Yani hocam bu fiyata alınır mı? f/p olarak nasıldır? Başka bir öneriniz olurmu? 1500tl civarı..
  • samsung-np350v5c-s0etr olanını 1 ay önce aldım bios kaynaklı bir sorun sebebi ile samsung tarafından değiştirildi ürünüm yaklaşık 20 gündür kullanıyorum tek sorunum fan sesi fiziksel olarak başka bir durum yok. Performans açısından hiç oyun oynamadım o yönden bilmem ama sayısal ve grafik işlemler için kullanıyorum Autodesk paketleri (Autocad 2013 ve inventor 2013 64 bit) bunlarıda analizler için. Şirkette bu işlemler için hp workstation z600 kullanırken evde de bu cihazı kullanıyorum gayet memnunum performans açısından takılma kitlenme yapmıyor. Zaman içerisinde ne olur bilmem ama . Ben vatan comp. den 1330 liraya almıştım iyikide almışım diyorum. Ama şunu da söylemek isterim çok nazlı cihaz.
  • S0dtr yani 4 gblık ramli 2gb 7670 vga olan modelini kullanıyorum oyunlarda ve bluray filmlerde donma vs problemi yok tek sıkıntısı arada bir olan fan sesi oda cihazın durduğu zeminle alakalı hava girişlerini kapadığınız zaman kısa bir süre ses yapıyor fn+f11 tuşlarına bastığınızda kesiliyor.Ekranı mat olduğu için diğer laptoplar gibi parlayıp göz yormuyor ki ışıksız ortamda kullanımda baya işe yarıyor.Samsung markasından genel ürünleri manasıyla memnun olduğum için pc tercihimde samsung oldu
  • yorumlarını için teşekkür ederim arkadaşlar.

Bende autocad ve 3ds max için almayı düşünüyordum ekran kartı benim için önemli oyun da oynuyorum arada...
  • muadili olarakhttp://www.bimeks.com.tr/urun/125576/asus-k55vj-sx025h-w8-.aspx bu linkteki asus var ekran kartı 2 gb gt 635 nvidia olan ama 400 tl pahalı sahsen bu fiyata çıkarım dersen samsungu alır 4gb lık 1 ram daha ekler kalan parayla da harddiski ssd yaparım.Birde şarj süresi olarak samsungun bataryası asustan daha fazla gidiyor.Piyasadaki gt 610 ekran kartlı modellerin ucuzluğuna aldanmayın veri yolu
    64 bit olduğundan onboard hd4000 den pek farkı yok gibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tempraclube -- 28 Aralık 2012; 18:20:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esrarengizhan

yorumlarını için teşekkür ederim arkadaşlar.

Bende autocad ve 3ds max için almayı düşünüyordum ekran kartı benim için önemli oyun da oynuyorum arada...

3 boyutlu çizimlerde render işlemi yapacakmısınız?Ekran kartı AMD HD3D Technology kullanıyor 3d görüntü ve grafiklerde sorun olmaz ama render yapacaksanız fazla kasmaması ve beklememeniz açısından i7 işlemci tavsiye ederim yapmayacaksanız yeterli bir ürün.Asus'un ekran kartı aslında gt630'un değişmiş halidir isim değişikliği var 7670 biraz daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Aralık 2012; 19:18:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esrarengizhan

yorumlarını için teşekkür ederim arkadaşlar.

3 boyutlu çizimlerde render işlemi yapacakmısınız?Ekran kartı AMD HD3D Technology kullanıyor 3d görüntü ve grafiklerde sorun olmaz ama render yapacaksanız fazla kasmaması ve beklememeniz açısından i7 işlemci tavsiye ederim yapmayacaksanız yeterli bir ürün.Stokta varsa güzel ürün fiyatıda gayet uygunhttp://www.electroworld.com.tr/p/samsung-np350v5c-s0dtr-intel-core-i5-3210m-windows-8-notebook/

• eklemiş olduğunuz üründe sadece 2gb ram eksikliği mevcut render muhakkak ki olacak ama çok karmaşık projeler değil benim çizimlerim 4-5 katlı binaların dış cephe modellemesinde basit renderlar olacak en fazla o da nedir çok sık yapmıyorum. Aslında sizin dediğiniz modeli alıp 4gb ram eklenedebilir gibi...
  • Evet daha mantıklı çünkü 2 slot var 2gb olan rami çıkarmak zorundasınız 4gb alıp 4gb de ektsradan takarsınız 8gb işinizi rahatlıkla görür
  • http://www.kliksa.com/UrunDetay/bilgisayar-tablet/notebook/900374726

fiyatlar oynaması sebebi ile bunu aldım inşallah pişman olmam fiyatıda uygun geldi hayırlsı bakalım görüşlerini için tşk. ederim arkadaşlar.
  • Bende öümüzdeki cuma alacağım. Ram kapasitesi maksimum 8gb mi 16 gb mi?
  • Arkadaşlar allah rızası için çok acil yardım.Kliksadan vermiş olduğum siparişim elime geçti ram ve işlkemciui makinayı sersini falan kontrol ettim hepsi tamam sıkıntı yok ama ekran kartına bakmamla şok olmam bir oldu normalde ekran kartı amd radeon 7670M olması gerekirken sanırsam intelin onbord ekran kartı intel HD4000 modeli görünüyor benmi yanlış yere bakıyorum yoksa ekran kartımı değişik inanılmaz derecede müşkül durumdayım kliksaya mesaj attım ürünümün özellikleri değişik geldi diye.Telefon ile aradım telefondan yardımcı olamıyorlarmış allah rızası için bana bi akıl verin :(
  • Nereye baktınız dxdiag'tan baktım demeyin orada herzaman dahili kart görünür aygıt yöneticisine görüntü bağdaştırıcılarına bakın iki kart birden gözükür.Ayrıca istersen gpu-z programını kurarak ekran kartının detaylı özelliklerine ulaşabilirsin.
  • Öffff abi ya ne yaptım ben iptal/iade için gerekli işlemleri başlattım 1 saattir strees savaşı yaşıyorum resmen :( masaüstünde sağ tıkladım ordan ekran çözünürlüğü dedim ordan intel hd grapchisc 4000 görnüyordu şimdi aygıt yöneticinden baktım intel 4000 ve amd radeon hd 7670 ikisi görünüyor :S yani şimdi bilgisayar tam ve eksiksiz mi gelmiş
  • Evet harici ekran kartı var sadece bakacağın yeri bilmiyorsun
  • Dostum içini ferah tut sen bende aynı cihazdan kullanıyorum bi problem yok

başlata gir " msinfo32 " yaz programı aç sistem bilgisi yazacak açılan pencereden sistem özetinden bileşenleri seç ordanda görüntüyü seç sağ tarafa gerekli bilgiler gelecektir. ilk sırada yazar zaten AMD Radeon , Hd 7670 m diye
  • vercenik53

sağolsun bugün baya uğraştı içimi rahatlattı...

İlginiz için teşekkür ederim büyük r pc den memnunmusunuz birde bu harici kartı sürekli hale getirebilme gibi bir yolu var mı? Birde bu başlat menüsüne kıl oldum w8 in :S alışmışız normal başlat menüsüne bunu klasik yapma şansımız varmı programları bulmakta zorlanıyorum.
  • Esrarengizhan performans ayarlarından yapabilirsin belki (emin değilim). Cihaz ihtiyaç duyduğunda otomatik devreye giriyor. Pcde grafik işlem yapıyorum gayet memnunum bayağı sıkıştırıyorum ama kasmıyor. Win 8 soruna ise ben pc yi alır almaz format atıp win 7 64 bit ultimate kurdum cevap vermeyeceğim. Benim şahsi yorumum win 8 i hiç sevmedim kullanışlı değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.