Şimdi Ara

Samsung np350v5c-s0etr EkranKartı Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
11.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: khramn

Yok arkadaşlar, çözümü yok. Öyle birşey ki sadece atadığınız yazılım için harici ekran kartı devreye giriyor, diğer yazılımlar dahili kartı kullanmaya devam ediyor. Yani aynı anda iki kartta aktif oluyor. İşin kötü tarafı tek kaynaktan sürücü kullanıyorlar ve hem performansları düşük çalışıyorlar hem de bazen çakışıyorlar ve ya bilgisayar donuyoır ya yazılım yanıt vermeyi kesiyor. Bu kartlar iyi ancak bunlarla bu durumdayken oyun oynamak eziyet. Hp olayı çözmüş hem ios güncellemesi yayınlamış hemde sürücü. Samsung hiç oralı olmuyor, ürünlerinin arkasında durmuyor. Sorunu bildirdim oralı bile olmadılar.

yapması gereken şey zaten atadığımız yazılım için harici ekran kartının devreye girmesi ve nvidia bunu gayet güzel yapıyor. yeni nesil hpleri bilemem. 1.5 sene aldığım ve elimden ölü fiyata bıraktığım amd ekran kartlı hp geçişi direk ekran kartını değiştirerek yapardı yani istersen internette gez bir ekran kartı tamamen pasif olurdu öbürü aktif olurdu. manuel yapardınız bu işlemi saçmaydı bence nvdiaya geçince optimus olayı çok hoşuma gitmişti ve amd sanırım onu taklit etmeye çalışmış ve becerememiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weros -- 6 Mart 2013; 20:56:25 >

• bende 7670m kullanıyorum. Swpdate'de güncelleme gelmiyor ki. 13.3 beta sürücülerini falan manuel olarak yüklemenin bir yolu yok mu? illa swupdate'imi bekleyeceğiz?
  • AMD sitesinden manuel mi yüklüyorsun,nasıl yükleme yapıyorsun?
  • Arkadaşlar aynı problemi ben de yaşadım pc lerin donanım ayarlarından pek anlamam ama öncelikle bütün driverları güncelledim daha sonra aygıt yöneticisinden 2 ekran kartını önce devre dışı bırakıp önce amd yi sonra hd graphics i devreye soktum ondan sonra da hıc bı problem yaşamadım. belki yardımcı olur.
  • aynı sorunu yaşıyorum intel HD 400 den çıkmıyor yükek performansa getirsen bile fark olmuyor77

amd ye geçmiyor

son yazan arkadaşın yaptıklarını denicem olmazsa

pc samsung

sorunu yaşayıp kendi çözen var mı?
  • Aynen ya sorun bende de var ağlıycam şimdi bu nedir ya .
  • Her zaman olduğu gibi en son çıkan sürüm daha iyidir.

https://disk.yandex.com.tr/public/?hash=5C6C1pVEftkXJi8l2GjaD1YJqaHZedRX4o/JnlQ0KGY%3D

buyurun : AMD Değiştirilebilir grafikler güncel sürücü 14.1 Beta 1.6

Windows 7, 8, 8.1 X64 desteklidir.
    AMD Grafik sürcüsü güncellendi (Sürüm 01/31/2014, 13.350.1005.0000).
    - Intel HD Grafik içerir (Eski, sürüm. 8.15.10.2827).
    - Intel HD Grafik içerir (Modern/Yeni, sürüm. 9.17.10.3347).
    - Intel HD Grafik güncellendi (Modern/Yeni, sürüm. 10.18.10.3379).
    - AMD HDMI Ses sürücüsü güncellendi:
    (Win7: 7.12.0.7718 / Win8: 8.0.0.8815 / Win8.1: 9.0.0.9904).

Not:X86 işletim sistemleri destekli değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdaluzun -- 25 Mart 2014; 23:49:56 >

• Ekran kartı geçişinin yapılıp yapılmadığını anlamak için GPU-Z adlı programı tech power up sitesinden çekin kurun.

Furmark 3D adlı grafik kartı test programını kurup test yapın , GPU-Z 'de bütün ekran kartlarınız tanınacaktır ve hangisinin tam kapasite çalıştığı da görülecektir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.