Şimdi Ara

Dark GTX 500 W iyi midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Uzun süreli uğraşlarımdan sonra bir kaç parçasını topladığım bilgisayarımın son olarak kasa ve power suplly eksiğini çözmek istiyorum. Çok fazla param kalmadı ve termal macun kasa fanı gibi küçük parçaları da alamadım henüz. Öncelikle kurduğum sistemi söyleyeyim size;

AMD FX 6300
    Sapphire HD 7770
    MSI 970A-G46
    Kingston HyperX 4GB
    1TB WD Harddisc

bu parçaları da başıkta yazdığım gibi Dark GTX 500 W ile tamamlamak istiyorum. Bu parçalar için uygun olur mu? yoksa aklımda cooler masterın bir ürünü daha var (http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/k280.html ) 60 liralık bir fiyat farkı var ikisi arasıda. Acaba bu 60 liraya değer mi? Sonrasında CM almadım diye çok pişman olur muyum? ikisi içinde yetecek kadar param var bu arada sadece 60 liralık fark yüzünden düşünüyorum

Şimdiden teşekkür ediyorum yardımlarınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quinthias -- 5 Ağustos 2013; 12:26:09 >

• Hocam açıkcası Dark'ın koyacağı güç kaynağından hayır geleceğini sanmıyorum
  • ya yarım saat olmuş araştırmaya başlayalı mesela bu kasayı bir çok ödül almış, verimliliği 80 miş falan gözüme çok kötü gözükmedi benim ama yine de emin olamadım dediğin konu yüzünden. O yüzden danışmak istedim kullanan vardır belki diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quinthias

ya yarım saat olmuş araştırmaya başlayalı mesela bu kasayı bir çok ödül almış, verimliliği 80 miş falan gözüme çok kötü gözükmedi benim ama yine de emin olamadım dediğin konu yüzünden. O yüzden danışmak istedim kullanan vardır belki diye

dark'ın içindeki psu high power.
    12v kanalından da verdiği akım bana pek iyi gibi görünmedi.
  • Power supply gibi sistemin kalbi olan bir donanımı riske atmanız çok yanlış olur. Kasa zaten peynir tenekesi gibi, güncel özelliklerden ve hava akımından yoksun.

En kötü ihtimalle Xigmatek Asgard 382 600w yada Corsair 200R + Corsair VS-550 ikilisini almanızı tavsiye ederim.
  • Nasıl Akım yok ya ben aynısını kullanıyorum şuan stok fanlı 38 derece ss isteyene atarım

kardeşim ben bundan aldım bi göz at gayet kullanışlı

ama çok fan takmak istersen olmaz :D 2-3 tane maks takarsın

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-gtx-high-power-500w-guc-kaynakli-ssd-ready-atx-performans-kasa.html
  • yorumlar için sağolun arkadaşlar ben cooler master kasayı aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.