Şimdi Ara

Dark_Knife'den Tepkilere Özel Darius Bilgilendirmeli Cevap ( Okuyun )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NOT: Okuyacaksanız hepsini okuyun yada asla okumayın. Troll yorumlar zaten kendilerinin ney olduğunu belli ediyor.

Bu Forumda Bi Mahlukat Olmayan 7 yaşındaki veletlere gelsin.

Darius oyundaki en güçlü şampiyondur, gerçek hasarı 1000 i geçebilen tek herodur.

Bura Darius Hacıyı kötüleyen, " başka birşey oynamayı bilsen zaten oynamazdın " tarzı yorum atan, daha yeni yeni bu hafta free lere gelmesi sayesinde oynuyan veletlerdir.

Darius la daha 1-2 maç atmış , feedlemiş , daha mekaniğini bilmeden oynadığını sanan, darius hacıyı low herosu olarak görüp güçlü olması sayesinde adama ilk ulti basarak saldırıp kill alabilen veletler... Bronz Kafalısınız. Takım sayesinde yükselmiş veletlersiniz. Birgün hakettiğiniz lige düşeceksiniz.

KANASUSAMIŞ TEPKİSİ :

Dariusa çıktığım itemi beğenmeyip kötüleyen, bana noob diyen lowlar sıra sizde. İlk önce heroyu satın alıp, deneyin. Ondan sonra konuşun. S5 olmuş hala s2 deki eşyalarlamı oynuyacaz? Sizin aklınız hiç mi basmıyor? Şimdi diceksinizki kanasusamış pasifi değişti diyemi çıkıyorsun vb. Bilmem ne bilmem ne.... Kanasusamış ad kasılacak hemen her heroya çıkılır. % 20 can çalma ve hydranın verdiği %12 can çalma. Görünüşte %32 can çalma yapar tabi ufak etkiler olabilir ancak sonuçta düz vuruşlar bayağı can yeniliyor. . Darius off tank herodur. Tflerde adc korumak , apc korumak genelde onun sorumluluğudur ( azıcık oyun bilginiz varsa bunu yaparsınız ). Eğer takımda zaten tank bir hero var ve adc koruyorsa göreviniz karşı adc veya karşı apc/ suikastçiyi etkisiz bırakmaktır. Sonuçta offtank bir hero vede tfnin bazı anlarında tanklamanız gerekiyor. Tankladınız cananız çok iniyor belkide ama %32 can çalmada az değil. Bir w skili ile 300 e yakın can geldiğini düşünün. Ayrıca w skilinin dolması birkaç sn alıyor. ( azıcık darius bilginiz varsa w skilinin kanama etkisiyle bekleme süresinde azaltma yaptığını bilirsiniz). Bu sayede tflerde giden canınızı koruyabilir veyada tf sonrası birkaç sn içinde minyonlardan canınızın çokbüyük bir bölümünü iyileştirebilirsiz. İşte sizin düşünemediğiniz birinci kısım bu. İkinci kısımsa kanasusamışım ikinci çıkılacak itemmiş gibi görmeniz. Kanasusamış son item olarakta çıkılabilir. Zaten oyunun ilk 30dk sı hydranın hasarı gayet etkili oluyor. Ama herkes biliyorki latede darius hem hasar bakımından hemde dayanıklılık bakımından düşüyor. Kanasusamış hem hasarımızı yüksek tutmamızı hemde can değerimizin üst seviyede tutmak için çok etkili. İşte buda anlıyamadığınız 2. Kısımdı.

Eğer YUKARIDA YAZINLANLARI OKURSANIZ belki birşeyler öğrenebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 11 Ocak 2015; 22:09:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başka bir şey oynayabilsen darius oynamazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuro Ashi No Sanji

başka bir şey oynayabilsen darius oynamazdın

Popi kardeş, anlıyorum seni. Gidebilirsin.

• darius hakkında senden çok daha tecrübeliyim
  • Dari mekaniği ne aciklasana e tutturmak mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yazını okudum, forumdaki diğer tüm yazılarını da okudum dariyle ilgili (karşılaştıkça tabiside, stalklamadım) ilk duyduğumda da dediğin hiçbir şeye katılmamıştım, hala da katılmıyorum
  • Bende profesyonel bi oyuncu sandıydım forumdan biriymiş pehh

• Hydra Bt birlikte Riven'dan başka heroya çıkılmaz.

• Cho'gath 1000 true dmg i geçebiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Dari mekaniği ne aciklasana e tutturmak mi

Al bi snikırs ye

• quote:

Orijinalden alıntı: %100

Cho'gath 1000 true dmg i geçebiliyor

Hadi gerçek hasarı 1000 i geçebilen 2 herodan biri olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

bu yazını okudum, forumdaki diğer tüm yazılarını da okudum dariyle ilgili (karşılaştıkça tabiside, stalklamadım) ilk duyduğumda da dediğin hiçbir şeye katılmamıştım, hala da katılmıyorum

Bu konuda bi sorun yok arkadaşım, sonuçta kendi fikrin. Herkesin her konuda fikri aynı olmayabilir. Ayrıca her zaman öneri ve tavsiyeye açığım. İstersen kendin birşeyler öner. Benim hoşuma gider gitmez, sorun değil. Dediğim gibi görüşler farklı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

Dari mekaniği ne aciklasana e tutturmak mi

Al bi snikırs ye

Konunda dari mekanigi yazmissin aciklasana merak ettim q tutturmakmi r tutturmak mi

• bi uza
  • deniycem bu hydra kanasusamış ikilisini.
  • Max bronz diyorum ben. 1000 gerçek hasar veren tek heroymuş sen ı hasarı verene kadar koşarak adama nasıl yaklaşacaksın. O kastığın ad ler ile tek atamadan tek yiyeceksin. Daha gelmiş tatava yapıyorsun.

• ADC oynarken karşıda Darius gelince gülme tutuyor. Gold seviyesi kite bilen biri mal eder.

edit : alttaki +1

edit 2 : ARKADAŞ POPÜLER OLMAYA ÇALIŞIYOR İPLEMEYELİM GİDER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 9 Ocak 2015; 21:33:41 >
  • okumadım.
    bu arkadaş 1 gün üstüste 3 maç kazanıyor geliyor foruma dari op ben proyum
    2. gün üstüste 3 maç yeniliyor QQ Neden kazanamıyorum, neyi yanlış yapıyorum, dariyle nasıl iyi olurum, golddan nasıl çıkarım

özet: iplemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

bu yazını okudum, forumdaki diğer tüm yazılarını da okudum dariyle ilgili (karşılaştıkça tabiside, stalklamadım) ilk duyduğumda da dediğin hiçbir şeye katılmamıştım, hala da katılmıyorum

Bu konuda bi sorun yok arkadaşım, sonuçta kendi fikrin. Herkesin her konuda fikri aynı olmayabilir. Ayrıca her zaman öneri ve tavsiyeye açığım. İstersen kendin birşeyler öner. Benim hoşuma gider gitmez, sorun değil. Dediğim gibi görüşler farklı olabilir.

benim görüşüm ve tavsiyem adc olmayan ad herolara saldırı hızı içermeyen ve amk kılıcından yükseltilmeyen ad itemleri çıkmak (ki bu itemler verdikleri ad ile birlikte çok fazla stata sahipler)
    ör: kara balta, maw, son fısıltı, herosuna göre de hydra

• Adam tek cümleyle tank metasını çürüttü. Bundan sonra tank kasmak yok beyler onun yerine can çalma kasıcaz tf de giden canımız geri gelecek.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.