Şimdi Ara

Dark_Knife'den Tepkilere Özel Darius Bilgilendirmeli Cevap ( Okuyun ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wrocław

quote:

Orijinalden alıntı: Dark_Knife

quote:

Orijinalden alıntı: Wrocław

darius ve mekanik kelimelerini aynı cümlede kullanmış
    darius noob herosudur falan demiyorum kesinlikle ama saçmalamışsın.

Her ( Bütün-Hepsi-Tümü ) Şampiyonda mekanik denen olay vardır. Bazılarında bu olay basit ( Darius, yi gibi) bazılarında zordur ( Syndra, Jayce, Vayne gibi ). Ama ne carki bazı mahlukatlar basit mekaniği olan herolarda bile hata yaparak oynuyorlar. Mesela ilk q dan sonra e açıyor genelde darius oyuncuları. Lvlin 2 ve sadece işlevsel özelliği olan bu skil 1 vs 1 anında adamı yanına çekmekten başka işe yaramıyor. Riven gelse 2 lvlde söke söke alır kili böyle bi durumda. Ayrıca tflere yada vslere direk u atıp öle diğer skilleri basanlarda az değil ( gold elo ). Yani en azından benim ligde durum bu. Plat 3-5 zaten golddan aşırı bi farkı yok. Durum bu. Ha ne varki diamond eloda iş değişir tabi. Ama benim bahsettiğim bu adamlar gümüş-gold dan yukarı değiller. Umarım istediğin cevabı almıssındır kardeşim.

yav sen ne diyon?
    sen ne diyon yav?
    ne diyon yav sen?

koskoca paragraf yazı yazmışsın ama anlam yok.lütfen cevap verme bu mesajıma sen versen de ben cevap vermeyeceğim çünkü.

Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ganklerden yuruyerek kacan bir hero neyin kafasindasiniz.oyun başı 3 4 gank at bi daha zor toplanir.

• Adam gold3 mü ne beyler takmamak lazım. Eğer isterse uzun uzun anlatabilirim neden saçma düşündüğünü ama büyük ihtimal 14 yaşında olan bu liseli kardeşimiz beni 7 yaşında olmakla suçlayacak

• Sen darius combosunun arasina kaç oto atak sigdiriyorsun ki o kadar can çalma çıktın onu anlamiyorum ben ki full ad build ile 2 aa dan fazla vurabilcegin bir tf de çıkmaz zaten combonla aa yapmama gerek de kalmıyor çünkü ya da oluyorsun bir son fısıltı yap bari ise yarasin

• Mesela dari mekanigine bi ornek verebilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 9 Ocak 2015; 23:09:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

quote:

Orijinalden alıntı: adsızkullanıcı

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dari mekaniği ne aciklasana e tutturmak mi

Al bi snikırs ye

Konunda dari mekanigi yazmissin aciklasana merak ettim q tutturmakmi r tutturmak mi

Konuyu oku derdimde, neyse boşver şimdi zorlamıyom seni. Onca yazı ilkokula giden bir velede fazla gelebilir.

Konunu okudum o yüzden soruyorum sırf merakımdan okuyorum

Sende biraz kıskançlık yada egoistlik var

Yok gold 2 yim nasıl yukarı çıkıcam yardım edin

yazıyorum şunu yap bunu yap taktığın yok bir dahada yazmıcam bronz 2 yim zaten sana öğüt veriyorum

Konunda dari mekaniği geçiyor ve sana bunu soruyorum cevabın ne konuyu oku okumasam sorarmıydım dari mekaniği dersen kim cevap veriri kimse aynı senin gibi çünkü DARİUSUN MEKANİĞİ YOK !

Hadi sana göre var soruyorum ne bu mekanik cevapla diye cevaplayamıyorsun senmi veletsin benmi veletim?

Onca yazı dediğin saçma sapan 10 satırlık yazı görende 20 dk alıyor okumak sanır

Bu kadar kıskançlık ancak bir çocukta olabilir bunu biliyormusun böyle şeyler ya sen küçükken ezilmişsin ilkokullu diye dalga geçmişler yada yediremiyorsun 2sinden biri tercih senin.

Bu arada yukarıdaki yazım ciddiydi nasıl çıkıcam diye soruyorsun konuna cevap veriyorum bana cevap vermiyorsun geçen günkü tartışmamızı bıraktım insan gibi cevap verdim sense saygı bile duymadan cevap vermedin görmemezlikten geldin en azından insan yerine koyuyordum seni ilk darius konunda.

Beyler adam edebiyatı çürüttü o nasıl yazı lan bişey anlamadım

Sorun virgullerdeyse koymaya usendigimden bunun edebiyata girdigini sanmiyorum

Cümleler devrik. Ayrıca anlamsız geldi bana

Evet oyle cunku dusunmeden yaziyorum aklima geleni
    Yazdiklarimi yavas bi sekilde okursan anlayabilirsin

Sondaki devrik cumle gibi oluyor direk yazınca duzeltmeye useniyorum

Mesela buradada aklima geleni dusunmeden yazyorum olacak

Bakarsan forumun yarisi bu halde en azindan lol forumunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemâncı -- 9 Ocak 2015; 23:15:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: askavcisiurgot

Ganklerden yuruyerek kacan bir hero neyin kafasindasiniz.oyun başı 3 4 gank at bi daha zor toplanir.

Bu konuda haklısın, böyle bi durumda oyuncunun haritayı wardlayıp safe oynaması gerekicek. Bu sefer ya jungle camplamaktan vazgeçecek yada top a odaklanarak zaman kaybedicek. Bu sefer bizim takımın junglesi diğer lanelere odaklanarak laneyi kazandırabilir.

Yani kısaca bu durum birazda oyun bilgisine bakıyor. Baktın jungle sana odaklanmış açılma kardeşim dimi? Ayrıca 6 lvl ve üstü helede kasılmış bir dariusa gank atmak intihar girişimi olabiliyor.

Çıkarılabilecek sonuçlar:

Rakip dariusu erken safhada laneden düşürmeye bak,

Jungle sana odaklı çalışıyorsa laneyi ittirmeden farm yap.

• quote:

quote:

Ganklerden yuruyerek kacan bir hero neyin kafasindasiniz.oyun başı 3 4 gank at bi daha zor toplanir.

Bu konuda haklısın, böyle bi durumda oyuncunun haritayı wardlayıp safe oynaması gerekicek. Bu sefer ya jungle camplamaktan vazgeçecek yada top a odaklanarak zaman kaybedicek. Bu sefer bizim takımın junglesi diğer lanelere odaklanarak laneyi kazandırabilir.

Yani kısaca bu durum birazda oyun bilgisine bakıyor. Baktın jungle sana odaklanmış açılma kardeşim dimi? Ayrıca 6 lvl ve üstü helede kasılmış bir dariusa gank atmak intihar girişimi olabiliyor.

Bence kolay dariusu oyundan düşürmek. 6dan sonra 2v1 alcak diye birsey yokki.ha tabi feedlenmemişse

• quote:

Mesela dari mekanigine bi ornek verebilirmisin

E skili olabildiğince elde tutulmalı. Rakibin kaçma ihtimali veya skilseti tükenince tekrar yakalayarak boş pozisyonda işini bitirmek için kullanılabilir. Ulti asla 4 kanamadan aşağı tutulmamalı. Q skili rakiple yüzleşmeye başlandığında ne kadar erken atılırsa o kadar iyi olur. W skili ultiden sonraki ikinci ana hasar kaynağı bekletme yapmadan kullanmalısın.

Bunun dışında oynayış olarak; uzaktan hasar verebilen şampiyonlar genelde 1 lvlde direk saldırmaya başlar. Ancak dariusun q su çok daha güçlüdür. Bunu avantaja çevirerek çok rahat fb alınabilir( gerçektende öle, bunu çok yaptım ve fb aldım ). Q sunu hem farm hemde rakibe hasar vericek şekilde ayarlamalısın. Darius genelde dediğim gibi oynayışı basittir. Ancak bazı herolara karşı yani ctlerine karşı erken oyunda üstünlük sağlıyarak laneyi kazanabilir. Mesela teemo, katle karşısında 1 lvlde çok daha güçlü. Doğru kullanımla ctlerini kolaylıkla alt edebilir. Kayle karşısında mesela 3 lvl de e skilinin bekleme süresinin bitmesini beklemeli ( adamın kaçmaması için e sünin bitmesine 1-1,5 sn kala dalmalı) sonra avantajı olabildiğince hızlı değerlendirmeli ( yani skillerini kullanmalı). Zaten kaylenin sadece q ve w su oluyor. W sinin verdiği yavaşlatma kaylenin verdiği hızlandırmayı etkisizleştiriyor. Böylece kil alımı için fırsat doğuyor vb. Vb. Daha çok dariusla rakibe göre oynanmalı.

• Darius un tek mekaniği,skillerinin cc sini önce okumak(ki dediğin gibi 7 yaşından büyükseler okuma yazma biliyorlardır).Daha sonrada ulti ile tek atmak U yu başta atmamayı öğrenmek zor bir mekanik olabilir belki
  • quote:

quote:

quote:

Bence kolay dariusu oyundan düşürmek. 6dan sonra 2v1 alcak diye birsey yokki.ha tabi feedlenmemişse

Feedlenmiş dari zaten dk 15 civarı q w ile yarım can bırakıyor, kanamada canı % 40 a kadar düşürüyor. Top oyuncusunun dari karşısında dikkatli olması şart bu konuda.

• quote:

Orijinalden alıntı: afacan2000y

Darius un tek mekaniği,skillerinin cc sini önce okumak(ki dediğin gibi 7 yaşından büyükseler okuma yazma biliyorlardır).Daha sonrada ulti ile tek atmak U yu başta atmamayı öğrenmek zor bir mekanik olabilir belki

Gerçekten oyun içi bu hatayı yapanlar çok olmasa böle birşey yazacak değilim.

• Çekik gözlülerden biri darius oynasın metaya girsin herkes mekanik aşkına tutuşur dari için

• Dariye hydra çıkan adam görünce içim gidiyor biraz bile geri kalmışsa çok sorun oluyor onun için, sen gelmiş hydra bt çıkalım diyorsun
  • Cheddar Bob kullanıcısına yanıt
    14 yaşında liseli olunmaz çok bilmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Dariye hydra çıkan adam görünce içim gidiyor biraz bile geri kalmışsa çok sorun oluyor onun için, sen gelmiş hydra bt çıkalım diyorsun

Eğer darius earlyde kasılamazsa zaten oyundan düşer, bu durumda hydra + savunma veren eşyayı aynı anda kasması daha doğru olacaktır. Çünkü darius hydrasız resmen bir hiç. Ayrıca kanasusamış son item olarak tercih edilebilir. Bunun nedenini açıklamıştım yazıda.

• Okudum hepsini.Allah aşkına git pokemon falan oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 10 Ocak 2015; 0:06:20 >
  • Tamam 2000 li kardeş sen goldsun ve dünyanın en iyi diasısın geri kalan herkes low
  • Adam haklı

• ''% 20 can çalma ve hydranın verdiği %12 can çalma toplamda %32 can çalma yapar. ( 7 yaşından büyükseniz sizde bu toplama işlemini yapabilirsiniz).''

Hydra can çalması hydra ile verilen hasar için geçerli birdaha oku.Yani %32 olmuyor yanlış bilgi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.