Şimdi Ara

( Dark Knight 2 ) Kullananlar Kulübü !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wd1001fals -- 16 Aralık 2010; 3:18:52 >

• diğer onlarcası gibi yeni bir fake üyelik, kafadan reklam kokan hareketler. Hocam bu kasalar elinizde kaldı galiba sizin, bence fiyatını indirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HexfeT

diğer onlarcası gibi yeni bir fake üyelik, kafadan reklam kokan hareketler. Hocam bu kasalar elinizde kaldı galiba sizin, bence fiyatını indirin.

Dostum ben kasa satmıyorum

Bu kasayı kullananların değerlendirmesni istiyorum ,, Eğer güzelse bende alacam bi tane ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wd1001fals -- 7 Aralık 2010; 17:09:46 >
  • güzel kasa ama benim kasa yuvası 47 cm o yüzden 44 cm kasa koyabilirim en fazla.. ürün yelpazesini biraz genişletmeleri lazım
  • Bu kasa Dark'ın yeni moderllerinden biri zaten heryerde bulunmuyor. Kasa için fiyat performans kasası diyebiliriz. Birçok piyasa ürününden çok daha kaliteli.
  • Al bi fake daha yetişti. Daha bir sürü var bunlardan. Satış alanında devrim yaratıyorsunuz arkadaşlar. Saldırın forumlara yoksa bu stoklar erimez.

Biri ile konu açar, öteki ile şakşak yapar. Normal forum kullanıcısıda bunu yer. Bu iş abartılı bir hal almaya başladı artık. Forumda normal kullanıcıdan çok müşteri temsilcisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HexfeT -- 8 Aralık 2010; 10:08:59 >
  • quote:

Al bi fake daha yetişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor Magic 6 Pro ANA KONU
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HexfeT

Al bi fake daha yetişti. Daha bir sürü var bunlardan. Satış alanında devrim yaratıyorsunuz arkadaşlar. Saldırın forumlara yoksa bu stoklar erimez.

Biri ile konu açar, öteki ile şakşak yapar. Normal forum kullanıcısıda bunu yer. Bu iş abartılı bir hal almaya başladı artık. Forumda normal kullanıcıdan çok müşteri temsilcisi var.

+1

artık reklam mesajlardan tiksinti gelmeye başladı
    özellikle kasa-psu bölümü resmen karaborsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.