Şimdi Ara

DARK MEDIA MANIA FULL HD 1080P 3.5” SATA HDD NETWORK MKV/DTS MEDIA PLAYER!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
21.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim buradaki muhabete göre fiyat ayarı yapıyor bunlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekotechno

bizim buradaki muhabete göre fiyat ayarı yapıyor bunlar..

doğru söylüyor olabilirsin...
  • haklısın gerçekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: delirotti

haklısın gerçekten :)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=112123&productId=bd84566

309 olmuş şimdi de...
  • bu cihazın video incelemesi yapılacakmı acaba yapılsa ne güzel olur yada herhangi bir yerde video inceleme var mı?
  • pclabs
    shifdelete

bu sitelerde mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkan

pclabs
    shifdelete

bu sitelerde mevcut

teşekküler
  • Burayı takip etmemizin bedeli olarak cihazı 50 TL zamla alacak tipte birisi değilim.
    wd hdtv gen2 ve live ile karşılaştırmalı testlerinin de yapılmasını bekleriz. hakediyorsa o parayı veririm ancak. Benim vaktim var.
    quote:

Orijinalden alıntı: bekotechno

bizim buradaki muhabete göre fiyat ayarı yapıyor bunlar..
  • gercekten konuyu acmamdaki sebeb alan arkdaslardan yorumlardı bir nebze olsun sağlanmış oldu ancak sunu söliyim e great ın fiyatıda baya düştü fakat arkdaslar ben beklemekten yanayım özellikle forumda istanbulda olan arkdaslara sesleniyorum ellerindeki çeşitli media oynatıcıları bir araya gelip sağlam bir test yapabilirlerse gercekten süper olur bilmiyorum fazla bişeymi istedim ama suan ciddi anlamda bu aletlere talep var bu kadar övülen bir alet herhalde herkes yanılıyor olamaz yannız okuduğum kadarı ile egrat ile karşılaştırmada malzeme kalitesinde herikisi de pek bir fark oluşturmuş gibi durmuyo birbirlerine karşı avantajları var ancak hdd düşünenler e great ten şiddetle uzak durmaları tavsiye edilmiş zira alet içine bir hdd almıyor bir de nmt özellikleri bildiğim kadarı ile bir sata bağlantışı hdd olmadan yüklenmiyor ki e great dışardan hdd aldığı için çokta sevimli gelmedi bana bir de yazılım konusuna değinmişler bu konuda bilgim olmadığı için yorum yapmıyorum ancak mkv performansı için yabancı forumlarda e great için cok iyi şeyler söylememişler özellikle de cok ısındığı yönünde ki elekştiriler cok fazla

• Sayın h!jacker

Türkiye'de egreat R1 modelini incelemiş tek kişi olarak yorumlarınızın bir kısmına katılmıyorum. Gerçi sadays'da şu sıralar test ediyor ve o da fikirlerini söyleyecektir.

Dark medianın kasasını görmediğim için malzeme kalitesine bir şey diyemeyeceğim.. ama eline alıp inceleyen bir arkadaş beğenmediğini daha önce ifade etmişti. Egreat ise M34 ile aynı kasa ve işçiliğe sahip, basit görünümlü olsa da oldukça kaliteli malzemedendir.

Egreat r1 de bir ısınma sorunu olduğunu doğrusu görmedim de duymadım da.. ısınmasıda pek mümkün bir cihaz değil, çünkü som aluminyum kasası var ve içine disk takılmadığı için oldukça havadar.
    Cihaz içine disk takılmak için tasarlanmamış. Ama takmak isteyen olursa diye hem SATA, hem de ESATA çıkışlar torrent indirme işlemi için kullanılabiliyor. Video izlemek içinse içine disk takılması zaten gerekmiyor.. Bu bir avantaj değil, dezavantaj olur.. her seferinde videoları cihazdaki diske yüklemeye uğraşırsınız. Esata, sata veya usb girişleri video için rahatça kullanılıyor.

Şu anda en fazla giriş-çıkış opsiyonuna sahip cihazdır. Çoğu cihazda olmayan koaksiyal ses çıkışı bile var.

MKV performası olarak ise tüm realtek cihazlar aynı işlemci, anakart ve realtek yazılımını kullandıkları için aralarında bir performans farkı olması pek de söz konusu değildir. Bunlar içerisinde sadece xtreamer overclock yapılmış işlemci kullanmaktadır ve ısınma sorunu nedeniyle gürültülü bir fan kullanmak zorunda kalmıştır.

Son olarak, realtek işlemcili cihazlara NMT Uygulamaları YÜKLENEMEZ! İçinde disk olsun veya olmasın.. NMT uygulamaları Sigma çipli cihazlar içindir.

• Malzeme kalitesi olarak birkaç şey söyleyebilirim.
    Aynı WD1 deki gibi parmak izi bırakan siyah metal kasa kullanılmış. İçinde hard disk olmadığı zaman 350 gr gibi bir ağırlığı var. Oldukça hafif bir metal alaşımlı kasa. Ön panelde de medya izlerken sizi yoracak/dikkatinizi dağıtacak hiçbir ışık yok.
    Sadece cihaz açıkken çok hafif bir mavi power ışığı yanıyor, standby durumda ise bu ışık kırmızıya dönüşüyor. ( Bu önemli bir özellik benim için )
    Bazı ürünler gibi 2.5" lik lcd ekran falan yok. Gerek de yok.
    Gereksiz birşey varsa o da ; ön panele konuşlandırılmış ve yine rahatsızlık vermeyen stop/play/ffwrd/pause gibi tuşlar.
    Hani belki kumanda kaybolur, gereksinim duyabilirsiniz diye koymuş olabilirler....
    Kasanın genel olarak kalitesi 6/10 puan. Ne çok iyi ne çok kötü.
    İçerisinde 3 lük fan var. Ve istediğinizde bunu kasayı açarak devre dışı bırakabiliyorsunuz.
    Biraz ses yapıyor. Özellikle film falan izlemiyorsanız ses rahatsız edebilir sizi.
    Ancak soğutma açısından ve Torrent gibi işlemlerde Dahili hard disk kullanıyorsanız fan gerekli. Soğutması da gayet iyi.

• @metepe arkadaşım sana bir soru sormak istiyorum realtek chipsetli (konunun başındada görmüşsünüzdür realtek chipset konusunda ciddi bir defans vardı forumda ama zaman geçince pek çok artı özellikleri ortaya çıktı nedense?) cihazlara nmt yüklenemez derken ne anlatmak istiyorsun? benim ve bu tarz cihazlarla ilgilenen hemen herkesin filmleri netten çekip seyrettiğini düşünürsek zaten torrent desteği en önemlisi (nmt özellikleri olarak) siz nmt desteklemiyor dediğiniz zaman sanki torrente kullanılamıyormuş gibi bir intiba doğuyor o yüzden sizden ricam desteklemediği nmt özelliklerini biraz açmanız (herkes ihtiyacını belirler ona göre hareket eder) ve benim gibi karar aşamasında bulunan kullanıcılara yol göstermenizdir şimdiden cevabınız için teşekkür ederim...

not: diğer dark media başlığında yorum yapmışım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delirotti -- 4 Aralık 2009; 10:08:42 >
  • Sayın delirotti,

NMT uygulamaları bittorent de dahil olmak üzere, samba sunucusu, Ftp sunucusu, NFS sunucusu, Myihome sunucusu gibi cihazın yanında gelen bir takım resmi yazılımlar ve NMT forumlarında geliştirilen 50-60 civarı amatör yazılımlardan oluşur. Bunlar içerisinde tema değiştirme, ekrak görüntüsünü değiştirme, amule, download programları, rss feed programları, YAMJ vs. gibi çeşitli uygulamalar mevcuttur. Açıkcası biraz elinden bu işler gelen kişilere göredir.

Realtek çipli cihazlara şu anda sadece bittorent programı kurulabilmektedir. NMT uygulamaları bu cihazın yazılımına uygun olmadığı için yüklenemez.

Ayrıca internet servisleri olarak NMT cihazlarında pek çok alternatif mevcutken realtek cihazların bazılarında sadece radyolar ve youtube var. Youtube zaten api desteğini kaldırdı ve o da yok aslında.

Realtek için başka konularda da ayrıntılı yorum yapmıştım. Alıp izlemek için iyi bir tercih.. beklentisi fazla olanlar için değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: metepe

Sayın h!jacker

Türkiye'de egreat R1 modelini incelemiş tek kişi olarak yorumlarınızın bir kısmına katılmıyorum. Gerçi sadays'da şu sıralar test ediyor ve o da fikirlerini söyleyecektir.

Dark medianın kasasını görmediğim için malzeme kalitesine bir şey diyemeyeceğim.. ama eline alıp inceleyen bir arkadaş beğenmediğini daha önce ifade etmişti. Egreat ise M34 ile aynı kasa ve işçiliğe sahip, basit görünümlü olsa da oldukça kaliteli malzemedendir.

Egreat r1 de bir ısınma sorunu olduğunu doğrusu görmedim de duymadım da.. ısınmasıda pek mümkün bir cihaz değil, çünkü som aluminyum kasası var ve içine disk takılmadığı için oldukça havadar.
    Cihaz içine disk takılmak için tasarlanmamış. Ama takmak isteyen olursa diye hem SATA, hem de ESATA çıkışlar torrent indirme işlemi için kullanılabiliyor. Video izlemek içinse içine disk takılması zaten gerekmiyor.. Bu bir avantaj değil, dezavantaj olur.. her seferinde videoları cihazdaki diske yüklemeye uğraşırsınız. Esata, sata veya usb girişleri video için rahatça kullanılıyor.

Şu anda en fazla giriş-çıkış opsiyonuna sahip cihazdır. Çoğu cihazda olmayan koaksiyal ses çıkışı bile var.

MKV performası olarak ise tüm realtek cihazlar aynı işlemci, anakart ve realtek yazılımını kullandıkları için aralarında bir performans farkı olması pek de söz konusu değildir. Bunlar içerisinde sadece xtreamer overclock yapılmış işlemci kullanmaktadır ve ısınma sorunu nedeniyle gürültülü bir fan kullanmak zorunda kalmıştır.

Son olarak, realtek işlemcili cihazlara NMT Uygulamaları YÜKLENEMEZ! İçinde disk olsun veya olmasın.. NMT uygulamaları Sigma çipli cihazlar içindir.

nmt işlemcileri için genel bir yorum var aslında birde ben okuduğum kadar ile yorum yaptım gercek anlamda kullanıcı diilim sadece merak ediyorum ve inceliyorum sigma chipsetli baska modelleri varsa ozaman onlar için söylenmiştir zira bir çok makale cok uzun ve bazı yerlerde ingilizcem yetersiz geliyor ben gene kendi fikrimi söylüyorum suan beklemek en güzeli mkv olayın ps3 pc bağlnatısı ile çözdüm suan için ancak tabiki bu cok sağlıklı diil

• quote:

Orijinalden alıntı: metepe

Sayın h!jacker

şanssızlık sony makinenim ms pro duosu bozuldu yeni nir kart alıncaya kadar foto işi yatar beni bekleyin :)

• Selamlar.

Lcd tv ile bir adet mkv oynatıcı ihtiyacı doğdu tüm yorumları okudum popcorn egreat i box western digital dark media en sonunda karar kıldım ve bu cihazı alıcam. Ücret olarak çok ucuza geldiğinden bu cihaza karar kıldım bayi fiyatı üzerinden alıyorum . benim torrentle filan işim olmuyor pc üzerinden gerçekleştiriyorum internete çıkmasınıda beklemiyorum sadece mkv oynatıcı arıyorum ve bu cihaz hem fiyat olarakta en uygunu gibi gözüküyor. Elime geçtiğinde detaylı bir inceleme yapıp sizlerle paylaşıcam arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

Selamlar.

Lcd tv ile bir adet mkv oynatıcı ihtiyacı doğdu tüm yorumları okudum popcorn egreat i box western digital dark media en sonunda karar kıldım ve bu cihazı alıcam. Ücret olarak çok ucuza geldiğinden bu cihaza karar kıldım bayi fiyatı üzerinden alıyorum . benim torrentle filan işim olmuyor pc üzerinden gerçekleştiriyorum internete çıkmasınıda beklemiyorum sadece mkv oynatıcı arıyorum ve bu cihaz hem fiyat olarakta en uygunu gibi gözüküyor. Elime geçtiğinde detaylı bir inceleme yapıp sizlerle paylaşıcam arkadaşlar.

hayırlı olsun bende aldım şuan evde

cumartesi koycam incelemeyi son 3 gün

• @dragonball
    şimdiden hayırlı olsun.
  • @aviator35
    Hadi bakalım hayırlı olsun sana da...
    2-3 gündür gözün yollardaydı.
  • Sağol muratkan bugün gidip alıcam akşamı iple çekiyorum sabırsızlık :)

bu arada aldığım fiyatı yazayım sizede ihtiyacınız olursa yardımcıda olurum yeni alıcak arkadaşlara

165$+kdv wifisiz modeli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.