Şimdi Ara

DARK MEDIA MANIA MKV/DTS İNCELEME !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
0
Favori
16.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altyazı özellikleri ile ilgili bilgi verir misin dostum. .txt .sub .srt hepsini tanıyor mu.
  • arkadaşlar ben ps3 medyacentermi kursam pcye diye dşünüyordum bir rakadaşımın tavsiyesi bu bana bunu görünce vazgectim herelde bunu alacagım sizn tavsiyeniz ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: -spawn-

altyazı özellikleri ile ilgili bilgi verir misin dostum. .txt .sub .srt hepsini tanıyor mu.

dark ı diğer medya oynatıcılardan öne geçiren en önemli özelliği altyazı konusunda başarısıdır, altyazı konusunda endişe etmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dargmen

arkadaşlar ben ps3 medyacentermi kursam pcye diye dşünüyordum bir rakadaşımın tavsiyesi bu bana bunu görünce vazgectim herelde bunu alacagım sizn tavsiyeniz ne olur

eğer teknolojiyi limitine kadar kullanmıyorsanız dark ı alın derim, çünkü bazı konularda torrent gibi, dahili hdd gibi,sorun yaşayanlar var, ha tabi yaşamayanda var, ben cihazı limitine kadar kullanmıyorum, filmlerimi harici 320gb hdd ye atıp izliyorum ve yaklaşık 20 kadar 1080p,720p film izledim ve hiçbir sorun yaşamadım, renk doygunluğu ve performans olarak beni tatmin ediyor cihaz

şunuda ilave edeyim ben dark ı kampanyalı 277 ye aldım hb den ancak şuan 320 civarı, yani almamda kampanya fiyatıda etkili oldu....

seçim sizin

• ARKADAŞIM MERHABA İLK ÖNCE HAYIRLI OLSUN BENDE BU MEDİA PLAYER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA Bİ SORUM OLACAK AMFİ OLMADAN NORMAL TV HOPARLORÜNDEN DTS SESİ VERİYORMU SAYGILARIMLA...
  • quote:

Orijinalden alıntı: terribilis

ARKADAŞIM MERHABA İLK ÖNCE HAYIRLI OLSUN BENDE BU MEDİA PLAYER ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA Bİ SORUM OLACAK AMFİ OLMADAN NORMAL TV HOPARLORÜNDEN DTS SESİ VERİYORMU SAYGILARIMLA...

o şekilde hiç denemedim ama cihaz dts çözüyor zaten
  • Bunu öğrenmem lazım bilen varmı arkadaşlar.DTS çözüyormu tv hoparlöründen amfi olmadan ve dual yapabiliyormu saygılarımla.
  • quote:

Bunu öğrenmem lazım bilen varmı arkadaşlar.DTS çözüyormu tv hoparlöründen amfi olmadan ve dual yapabiliyormu saygılarımla.

hocam dts logosu var zaten cihazda da bunu nasıl anlıcaz tv den sen söyle bana bakayım ben, kusura bakma çok anlamıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator35

quote:

Bunu öğrenmem lazım bilen varmı arkadaşlar.DTS çözüyormu tv hoparlöründen amfi olmadan ve dual yapabiliyormu saygılarımla.

hocam dts logosu var zaten cihazda da bunu nasıl anlıcaz tv den sen söyle bana bakayım ben, kusura bakma çok anlamıyorum ben

Arkadaşım benim demek istediğim amfi olmadan tv hoparlöründen DTS sesi albiliyormusun eğer alamıyorsan bu media oynatıcısı benim işime yaramaz.eğer dts ses codecini desteklediği kutuda yazar o önemli değil amfiyle DTS sesi zaten alırsın ben amfisiz DTS sesi almak istiyorum ben çok blu-ray film var ses sistemim yok onun için soruyorum amfisiz bi oynat bakalım DTS li film ses verecekmi onu öğrenmek istiyorum.saygılarımla.

• Sayın arkadaşım tüm realtek çipli cihazlarda DTS lisansı vardır. Gerek Dark Media olsun, gerek Egreat EG-R1 olsun Realtek 1073DD işlemci kullanır. Bu işlemcinin kendinden DTS 2.0 lisansı var. O yüzden ister amfili, ister amfisiz TV'den ses alırsınız.

Ancak Bluray ISO konusunda çok emin olmayın.. Oynaması biraz şans işidir.. kiminde oynar, kiminde oynamaz. Kasdettiğiniz BR-RIP DTS filmler ise sorun olmaz.
  • Aviator arkadaşım merhaba,

sana daha önce 700 mb divx le ilgili soran arkadaşlar olmuş ama bir kerede ben sorayım hiç deneme yapma imkanın oldu mu? upscale işinde görüntü nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: asevincel

Aviator arkadaşım merhaba,

sana daha önce 700 mb divx le ilgili soran arkadaşlar olmuş ama bir kerede ben sorayım hiç deneme yapma imkanın oldu mu? upscale işinde görüntü nasıl

bu akşam deneyip yazıcam
  • bu arada ben bu ürünü bugün sipariş verdim yarın elime geçecek inş. wd 1 tb green serisi WD10EADS hdd ile geliyor. bu hdd ile cihazı sorunsuz kullanan arkadaşlar var mı. bazı hdd lerde donma oluyormuşta
  • MESELA BU FİLMİ AMFİSİZ AÇARMI Slumdog.Millionaire.2008.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR
  • quote:

MESELA BU FİLMİ AMFİSİZ AÇARMI Slumdog.Millionaire.2008.720p.BluRay.DTS.x264-ESiR

açar
  • merak ettim upscale işinde görüntü nasıl acaba?
  • dostlar bu cihazın menüsünden fotograflar atarsanız sevinirim birde bu cihazlara xbmc yani media center kuruluyormu acaba
  • Dostlar selam bu cihazdan almak istiyorum ancak fıyat gözüme pahalı görünüyor

fakat bu cihazı çinde ebayda farklı biyerde daha ucuza alabilme imkanımız varsa burdan birbirimizi bilgilenidirelim

yada topluca gidelim akortekten indirm isteyelim

forumda araştirirken gözüme çarpti

MVIX Ultio adlı bi cihazvar bunla ayni abd de fiyati 170 usd

bu cihazın farkli adlarla satılanını belki daha ucuza bulabilirz diye düşünüyorum

bi birlik olalımda alalım şu cihazdan
  • dostlar bır arkadasım saolsun evındekı bılgısayardan cıkartıp getırdı LG BLURAY HD DVDROM u usb uzerınden wd lıve a bagladım maaelesef gormedı eger DARKMEDIA ya baglasak gorebılırmı dıye merak eden varsa ve evı bana yakınsa(bakırkoy kartaltepe) cekınmeden cıhazını getırebılır yada ben goturebılırım baglayıp test edebılırız herkesın bılgısı olur

bu arada hepımız farklı yerlerden hd mkv ındırıyor olabılırız hd arsıv olusturmak yada karsılıklı takas etmek ısteyen arkadaslarla aramızda yazısabılırız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.