Arkadaslar Dark Messiah ta suya girince (deniz falan) suyun içini goremıyorum.Su olan yerler bembeyaz oluo.Ve bazı sihirlerde elimden çıkarken özellike heal da oluo elim bembeyaz oluo gözükmüo..sorununu çözümünü nasıl bulacagm
Ekran kartınızı güncellediniz mi?
Ayrıca "directx web setup" adlı minik programcığı indirin, directx versiyonunuzu güncelleyin.
Ama yine de sorun büyük ihtimalle ekran kartından.
şimdi güncellemeye çalıştım fakat güncellemedi..
Vista kullanıyorsan internetten Direct X 9'un son versiyonunu bulup onu indirmeyi dene,Vista ile gelen DirectX10'un bazı DirectX9 kütüphaneleri eksik. Bu da Directx 9 oyunlarında sorun yaratabiliyor. Bir de oyunun en son patchini bul indir.
Xp kullanıorum ve oyunum tak çalıştır..Patch yuklemem ıcın ne yapmam gerekıo tak calıstırda? ayrıca oyunu actıgımda bastakı 2 vıdeo tarzı seyler acılınca onlarda gozukmuo sesler gelıo ama goruntu yerınde garıp bı sekıl gelıo resım koyarım
çıkan şekil bu ve bazen sol üst köşede çıkan şekillerde bu resim çıkıyor..
Senin versiyon tak çalıştır değil, zamanında Steamdan kopyalanıp cracklenen bir kopya sürüm. Ne yazık ki o sürüme patch yükleyemezsin. Oyunun orjinalini al, 15 liraya satılıyor. Onu yükle ardından da patcihi yükle, paşalar gibi oyna.
:S 15 liraya nerde satılıyor..ben tekirdağ dayım ve bulabilceğimi sanmıyorum..
Tekirdağ'da Tekira diye bir alışveriş merkezi açılmış. Orada D&R varmış, oraya bir sor istersen genelde D&Rlarda satılır.
çok teşekkür ederim. D&r sitesinden baktım yer alıyor.Yoksa bile söyler getirtirim.Tekrar teşekkürler umarım sorun ortadan kalkar..
Birşey değil dostum. Oyun dolu günler dilerim.
birşey soracagım..Orumcek tapınagı adlı bolum varya..orda bı yere gelıoruz bole bo pencere gıbıbı yerde suya atlıcaz ya ordan ıste atladıktan sora nereye gıtcez :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme