Şimdi Ara

Dark Messiah - Su Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Dark Messiah ta suya girince (deniz falan) suyun içini goremıyorum.Su olan yerler bembeyaz oluo.Ve bazı sihirlerde elimden çıkarken özellike heal da oluo elim bembeyaz oluo gözükmüo..sorununu çözümünü nasıl bulacagm

• Ekran kartınızı güncellediniz mi?

Ayrıca "directx web setup" adlı minik programcığı indirin, directx versiyonunuzu güncelleyin.

Ama yine de sorun büyük ihtimalle ekran kartından.
  • şimdi güncellemeye çalıştım fakat güncellemedi..
  • Vista kullanıyorsan internetten Direct X 9'un son versiyonunu bulup onu indirmeyi dene,Vista ile gelen DirectX10'un bazı DirectX9 kütüphaneleri eksik. Bu da Directx 9 oyunlarında sorun yaratabiliyor. Bir de oyunun en son patchini bul indir.
  • Xp kullanıorum ve oyunum tak çalıştır..Patch yuklemem ıcın ne yapmam gerekıo tak calıstırda? ayrıca oyunu actıgımda bastakı 2 vıdeo tarzı seyler acılınca onlarda gozukmuo sesler gelıo ama goruntu yerınde garıp bı sekıl gelıo resım koyarım
  •  Dark Messiah - Su Sorunu

çıkan şekil bu ve bazen sol üst köşede çıkan şekillerde bu resim çıkıyor..
  • Senin versiyon tak çalıştır değil, zamanında Steamdan kopyalanıp cracklenen bir kopya sürüm. Ne yazık ki o sürüme patch yükleyemezsin. Oyunun orjinalini al, 15 liraya satılıyor. Onu yükle ardından da patcihi yükle, paşalar gibi oyna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • :S 15 liraya nerde satılıyor..ben tekirdağ dayım ve bulabilceğimi sanmıyorum..
  • Tekirdağ'da Tekira diye bir alışveriş merkezi açılmış. Orada D&R varmış, oraya bir sor istersen genelde D&Rlarda satılır.
  • çok teşekkür ederim. D&r sitesinden baktım yer alıyor.Yoksa bile söyler getirtirim.Tekrar teşekkürler umarım sorun ortadan kalkar..
  • Birşey değil dostum. Oyun dolu günler dilerim.
  • birşey soracagım..Orumcek tapınagı adlı bolum varya..orda bı yere gelıoruz bole bo pencere gıbıbı yerde suya atlıcaz ya ordan ıste atladıktan sora nereye gıtcez :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.