Şimdi Ara

DARK MI ARTES Mİ..ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok yoruldum artık..bu ikisinden birini alacağım..bilen ve kullanan arkadaşlar cevap yazsın lütfen...artes d9702 mi? dark evopad r9720 mi ?...

• biraz daha ekleyipAsus NEXUS almanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

Arkadaşlar çok yoruldum artık..bu ikisinden birini alacağım..bilen ve kullanan arkadaşlar cevap yazsın lütfen...artes d9702 mi? dark evopad r9720 mi ?...

bende kaldım 2si arasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

biraz daha ekleyipAsus NEXUS almanı öneririm

Şöyle konularda öneri vermeyin bence, daha çok kafa karıştırıyorsunuz yardımcı olayım derken.

DARK bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1FB285E41

quote:

biraz daha ekleyipAsus NEXUS almanı öneririm

Şöyle konularda öneri vermeyin bence, daha çok kafa karıştırıyorsunuz yardımcı olayım derken.

DARK bence.

Alıntıları Göster
    hocam dark r9720 kullanıyorum,şuana kadar yüklediğim uygulamalarda bazı gameloft oyunları dısında sorun yaşamadım.şarj süresi iyi,wifi çekim gücü fena değil,genel anlamda tatmin edici bir cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ılkdmr

hocam dark r9720 kullanıyorum,şuana kadar yüklediğim uygulamalarda bazı gameloft oyunları dısında sorun yaşamadım.şarj süresi iyi,wifi çekim gücü fena değil,genel anlamda tatmin edici bir cihaz.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar oyunu belki benim haylazlar oynar..ben internet,kitap ve özellikle film için ...bu iki tablette çok hoşuma gitti ama bilgim olmadığı için bilenlere danışmak istedim...hala kararsızım özellikle bilen ve kullanan dostlar yazarsa sevinirim..teşekkürler şimdiden..

• quote:

arkadaşlar oyunu belki benim haylazlar oynar..ben internet,kitap ve özellikle film için ...bu iki tablette çok hoşuma gitti ama bilgim olmadığı için bilenlere danışmak istedim...hala kararsızım özellikle bilen ve kullanan dostlar yazarsa sevinirim..teşekkürler şimdiden..

internet, film ve kitap için duşunuyorsanız kesinlıkle alın pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ılkdmr

quote:

internet, film ve kitap için duşunuyorsanız kesinlıkle alın pişman olmazsınız.

Alıntıları Göster
    dark r9720 çok hoşuma gidiyor valla büyük ihtimalle onu alacam bende

• quote:

Bende Dark 9720 var. Oyun için bir şey diyemem zira hiç oyun oynamıyorum. Onun dışında web performansı oldukça iyi (Dolphin browser). Bir ebook reader değil tabii. Yani Lcd ekran , 9.7"in vermiş olduğu ağırlık gibi olumsuzlukları bilerek alırsan marketten indireceğin bir programla sorunsuzca kitap, dergi vs. okuyabilirsin. (Cool reader;Mantano reader gibi). "MX Player" video konusunda oldukça başarılı hemen her formatta videoyu altyazılı olarak izleyebilirsin. Ben çoğunlukla 720P izliyorum. Şimdiye kadar bir problem olmadı.

Uzun saatler boyunca kitap okuyan biriysen hiç bir tablet seni memnun etmeyecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanersin

dark r9720 çok hoşuma gidiyor valla büyük ihtimalle onu alacam bende

Alıntıları Göster
    dostum ben öneri yapıyorum paranız boşa gitmesin diye google nexus varken
  • quote:

dostum ben öneri yapıyorum paranız boşa gitmesin diye google nexus varken

Alıntıları Göster
    bi türlü cevap bulamadım..hala kararsızım..yazı tura atcam artık..gönlüm artes ten yana..servisi flan iyi gibi..ilgililer..ama ya dark daha iyiyse diye de düşünüyorum :) mazur görün ..artes kullanan bi arkadaş yokmu? onunda fikrini alıp kararımızı versek..OKULLAR KAPANIYO ACELE EDELİM :)) malum çocuklar bekliyo..

• quote:

bi türlü cevap bulamadım..hala kararsızım..yazı tura atcam artık..gönlüm artes ten yana..servisi flan iyi gibi..ilgililer..ama ya dark daha iyiyse diye de düşünüyorum :) mazur görün ..artes kullanan bi arkadaş yokmu? onunda fikrini alıp kararımızı versek..OKULLAR KAPANIYO ACELE EDELİM :)) malum çocuklar bekliyo..

artes olan herkes servise mutlaka gönderiyor.
    ben servise göndermek için tablet almam. dark konusunda öyle şikayet yok fazla. Ama artese bakınca herkesin bir servis macerası var :)
  • quote:

quote:

ben servise göndermek için tablet almam. dark konusunda öyle şikayet yok fazla. Ama artese bakınca herkesin bir servis macerası var :)

Arkadaşlar;
    Artes ürünleri ile ilgili teknik bir desteğe ihtiyacınız olursa biz her konuda yardıma hazırız.
    Fakat "Herkes bir kere servis görüyor" çok acımasız olmuş forumda toplamda 100 tane mesaj var,ama satış adedine oranlayıp değerlendirmek lazım, sizce biz toplamda 100 tane tablet satmış olabilir miyiz.

İlgilendiğiniz ürünle ilgilili daha önceden açılmış bir konu var oradan kullanıcılardan bilgi alabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_68611837/mpage_20/f_/key_artes//tm.htm#70608780

• quote:

hocam artes d9702 ilk alanlardan biriyim cihaz gercekten güzel servis olayına gelince herzaman savunmuşumdur elektronik işi şanstır biraz ama servisi var en azından neidiğü belli bardağın dolu tarafı bu dark kullanmadım ama eşdeğer cihazlar biri diğerine kat kat üstün olacak değil ses arteste yüksek wifi iyi her türlü video ses kitap vs açıp okuyabilirsiniz tercih sizin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

quote:

Arkadaşlar;
    Artes ürünleri ile ilgili teknik bir desteğe ihtiyacınız olursa biz her konuda yardıma hazırız.
    Fakat "Herkes bir kere servis görüyor" çok acımasız olmuş forumda toplamda 100 tane mesaj var,ama satış adedine oranlayıp değerlendirmek lazım, sizce biz toplamda 100 tane tablet satmış olabilir miyiz.

İlgilendiğiniz ürünle ilgilili daha önceden açılmış bir konu var oradan kullanıcılardan bilgi alabilirsiniz.

diyelim ki wifi sorunu var nasıl çözebiliriz bunu ?
    diyelim ki ölü piksel ya da donanımsal bir sorun oldu nasıl çözeceksiniz bunu ?
    bir kaç arkadaş aynı cihazın tekrar yapılmadan servisten geri gönderildiğini yazmış ?
    buna açıklık getirirseniz herkes bilgi almış olur.
    Teşekkürler şimdiden.

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar;

Alıntıları Göster
    evet..kararımı verdim :))) artes..umarım içimdeki ses haklı çıkar..sorun yaşamam...hayırlısı bakalım..artes d9702 alıyorum..

• quote:

bir kaç arkadaş aynı cihazın tekrar yapılmadan servisten geri gönderildiğini yazmış ?
    Teşekkürler şimdiden.

Merhaba;
    Wifi çekim gücü cihaza göre değişebilmektedir, bazı notebook cep telefonu ve tablet pc lerin wifi çekim gücünün birbirinden farklı olduğunu bunları kullanan herkes bilir, sadece iki cihazı bir biri ile karşılaştırdığınızda biri diğerinden az çekiyor ise wifi sorunlu diyebilirsiniz. Yada ürünün çekim gücünden memnun değilseniz ürünü iade edebilirsiniz.

Ölü piksele sanırım Tablet pc de Türkiye'de bizden başka garanti veren yok. Ürünü ücretsiz kargo ile bize gönderiyorsunuz bizde ya ekran yada ürün değişimi yapıp size yine ücretsiz olarak gönderiyoruz.

Cihazın servisten tamir edilmeden gelmemesi normal bir durum değildir, Eğer böyle bir durum oluyorsa şunlar olabilir müşteri arızayı açıkça belirtmemiş olabilir. Arızanın belirtildiği not kargoda veya kayıt esnasında kaybolmuş olabilir.

Teşekkür ederiz.

• quote:

quote:

Teşekkürler şimdiden.

Merhaba;
    Wifi çekim gücü cihaza göre değişebilmektedir, bazı notebook cep telefonu ve tablet pc lerin wifi çekim gücünün birbirinden farklı olduğunu bunları kullanan herkes bilir, sadece iki cihazı bir biri ile karşılaştırdığınızda biri diğerinden az çekiyor ise wifi sorunlu diyebilirsiniz. Yada ürünün çekim gücünden memnun değilseniz ürünü iade edebilirsiniz.

Ölü piksele sanırım Tablet pc de Türkiye'de bizden başka garanti veren yok. Ürünü ücretsiz kargo ile bize gönderiyorsunuz bizde ya ekran yada ürün değişimi yapıp size yine ücretsiz olarak gönderiyoruz.

Cihazın servisten tamir edilmeden gelmemesi normal bir durum değildir, Eğer böyle bir durum oluyorsa şunlar olabilir müşteri arızayı açıkça belirtmemiş olabilir. Arızanın belirtildiği not kargoda veya kayıt esnasında kaybolmuş olabilir.

Teşekkür ederiz.

Alıntıları Göster
    hiç bi yerde d9702 kalmamış çok şanslıymışım acaba bu alet tekrar gelir mi? ne zaman ? yoksa dr9704 mü alayım??

• Şöyle söyleyeyim. Dark Evopad R9720 yurtdışında pipo m1 olarak geçiyor Artes D9702 ise pipo m2 olarak geçiyor. Yani bir üst modeli diye biliyorum. Ben olsam Artes alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justpassenger

Şöyle söyleyeyim. Dark Evopad R9720 yurtdışında pipo m1 olarak geçiyor Artes D9702 ise pipo m2 olarak geçiyor. Yani bir üst modeli diye biliyorum. Ben olsam Artes alırdım.
    gittim ve artes dr9704 ü aldım :))) şu an şarjda..bakalım hayırlısı...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.