Şimdi Ara

DARK MI ARTES Mİ..ACİLLL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: naftalin34

gittim ve artes dr9704 ü aldım :))) şu an şarjda..bakalım hayırlısı...

yorum alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Orijinalden alıntı: ozanersin
    diyelim ki wifi sorunu var nasıl çözebiliriz bunu ?
    diyelim ki ölü piksel ya da donanımsal bir sorun oldu nasıl çözeceksiniz bunu ?
    bir kaç arkadaş aynı cihazın tekrar yapılmadan servisten geri gönderildiğini yazmış ?
    buna açıklık getirirseniz herkes bilgi almış olur.
    Teşekkürler şimdiden.

Merhaba;
    Wifi çekim gücü cihaza göre değişebilmektedir, bazı notebook cep telefonu ve tablet pc lerin wifi çekim gücünün birbirinden farklı olduğunu bunları kullanan herkes bilir, sadece iki cihazı bir biri ile karşılaştırdığınızda biri diğerinden az çekiyor ise wifi sorunlu diyebilirsiniz. Yada ürünün çekim gücünden memnun değilseniz ürünü iade edebilirsiniz.

Ölü piksele sanırım Tablet pc de Türkiye'de bizden başka garanti veren yok. Ürünü ücretsiz kargo ile bize gönderiyorsunuz bizde ya ekran yada ürün değişimi yapıp size yine ücretsiz olarak gönderiyoruz.

Cihazın servisten tamir edilmeden gelmemesi normal bir durum değildir, Eğer böyle bir durum oluyorsa şunlar olabilir müşteri arızayı açıkça belirtmemiş olabilir. Arızanın belirtildiği not kargoda veya kayıt esnasında kaybolmuş olabilir.

Teşekkür ederiz.

Dediğinize göre ben şimdi bu cihazı aldım ve evde diğer odada iyi çekmiyor, ee nasıl yani bir tane daha bulup bu cihazdan denememi yapmam lazım kıyas için, elimde dandik bir telefon var sokağa atsan kimse dönüp bakmaz o bile 3-5 duvar öteden çekiyor ben bununla kıyaslarım.

• şu anda ki izlenimim gayet iyi..bazı arkadaşların dediği gibi takılma kasma olmuyor..film izledim takılma olmadı..oyun oynamadım ..oyunlarla aram yok zaten o konuda bilmiyorum..wifi çekim gücü iyi..balkona çıktım nasıl diye orda biraz sorun oldu ama evin içinde bi sıkıntı olmadı..sonuç olarak memnunum şimdilik :)
  • Slm,

Muhtemelen bende bugün alacağım rica etsem nasıl buldunuz wireless nasıl şarj süresi tüm filmleri kolayca izleyebiliyor musunuz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.