Şimdi Ara

dark minimania 2 3D yazılım sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dark mini mania 2 3d iso cihazını bir aydır kullanıyorum,daha doğrusu kullanmaya çalışıyorum.bittorrent ve transmissionu aktif etmeme rağmen bittorrentin arayüzü açılmıyor.Transmission çalışmıyor.Android te youtube videoları oynatmıyor.Cihazın bir tek 1080p mkv leri oynatımında sorun yok.Üç sene boyunca daha doğrusu bozuluncaya kadar egreat M34a kullanıyordum.Transmission olayından memnundum.Ancak Dark ın artı yönlerine gelince;Menüler daha seri açılıyor.Cihazdan Ağdaki win 7 ve xp pc lerin paylaşılmış dosyalarını görebiliyor ve medyaları oynatabiliyorum.Cihazın orjinal yazılımı ile bittorrent ve transmissionu kullanamayınca bluetimes ve futeko sitelerinden mart 2013 vers.3.0.1 yazılımını indirip cihaza attım.Ancak onlardan da verim alamadım.Youtube ve torrent sorunları giderilmiş yazılım önerisi olan var mı?Paylaşırsanız sevinirim.

• Yazılım linkini paylaşır mısınız?
  • Dosya adı: install_86_bg_0312 , indirdiğim linkhttp://us.ua/1113457/
    Ben cihaza bu yazılımı sorunsuz kurdum.Yalnız söylediğim gibi torrent ve transmission olayına ve youtube sorununa çözüm olamadı.Mart 2013 tarihli bu yazılım medya oynatıcı olarak cihazı çalıştırıyor.Eğer siz bu yazılım ile daha iyi bir sonuç elde ederseniz bildirir misiniz?
  • Evet cihaz o.Yazılım için google aramalarında,realtek 1186 çipset ya da BT3584D olarak aramaktan cihazın asıl adını unutmuşum.
  • Bu cihaz bizim dark a çok benziyor ancak wifi si yok gibi?
    Sen o romu kurunca wifi hala çalışıyor mu?
    Birde geriye nasıl döneceksin? Dark bu cihaz için firmware güncellemesi yayınlamamış bile.
  • Dark(akortek) firmasından aldığımız cihazın birebir aynısı zaten.Üretici çin firması.Türkiyede sadece etiket yapıştırıp isim değiştiriyorlar.Yazılım sorunluymuş,güncelleme gerekiyormuş hak getire.Cihazı sattıktan sonra herkes yoluna.Kurduğum rom dan sonra wi-fi çalışmaya devam ediyor.Bir önceki yazılıma geri dönme ihtiyacı hissetmedim.Yazılımda türkçe seçeneği de var.Bittorrent,transmission,youtube videoları daha önce de açılmıyordu.Şimdi de açılmıyor.Ağa bağlı pc lerdeki dosyaları rahatlıkla oynatıyor.5.1 ses alabiliyorum.Şimdilik bu yetiyor.Yukarıda belirttiğim sorunların giderildiği yeni bir yazılım bekliyorum.
  • Dark'ın yazılımı 1 yıllık filan, bu kurduğun daha yeni ise büyük ihtimalle yeni SDK ile yapılmış 1186 romudur. Bittorrenti ben hiç denemedim, çalışmaması ilginç.
    Video oynatma performansında bir iyileştirme varmı bu kurduğun yazılımda?
  • Önceki yazılımda da video oynatma ile ilgili bir sıkıntı yoktu.Yeni yazılımda da yok.Bu arada belirteyim,3D tv olmadığı için 3D film denemedim.Denediğim en büyük boyut, ağdaki bir pc den 12 GB lık 1080p bir filmi cihazda açıp oynatabiliyorum.Benim merak ettiğim konu Realtek 1186 çipi olan başka bir cihazın yazılımı cihazımıza uyar mı acaba?Araştırıyorum,bulursam deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newversion

Önceki yazılımda da video oynatma ile ilgili bir sıkıntı yoktu.Yeni yazılımda da yok.Bu arada belirteyim,3D tv olmadığı için 3D film denemedim.Denediğim en büyük boyut, ağdaki bir pc den 12 GB lık 1080p bir filmi cihazda açıp oynatabiliyorum.Benim merak ettiğim konu Realtek 1186 çipi olan başka bir cihazın yazılımı cihazımıza uyar mı acaba?Araştırıyorum,bulursam deneyeceğim.

Hepsi uymaz cunku donanim, wifi ve sata cipleri farkli. Bende xtreamer prodigy var ayrica, onun yazilimi bunda calismayacagina eminim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede aynı cihaz var ve 1080p filmlerde harici hardiskle takılma sorunu yaşıyorum ve cihazın fişini çekip takınca 2 3 kere düzeliyor.Yeni yazılımın ne zaman çıkar muamma :S
  • Yazılım bulma çabalarım sürüyor.Bütün riskleri göze alarak usb update ile değil kürdan yöntemiyle Egreat R6S cihazı için Auron ekibinin 21 temmuz 2013 te çıkardığı 3.0.5.3 versiyonunu yükledim.İlk açılışta biraz geç te olsa açıldı.Sonra normal açılmaya başladı.Cihaz DARK olarak başlıyor,Egreat olarak açılıyor.Çok daha ayrıntılı hale gelen setup ayarlarını yaptım.Meydana gelen değişiklikler;
    1-Menü görsel ve seçenek olarak daha güzel.Live TV eklendi.Tam uğraşamadım ama bir kanal izleyebildim.
    2-Transmission daha önce çalışmıyordu.Çalışmaya başladı.İnternet explorer ilehttp://192.168.x.xx:9091 ile arayüzüne ulaştım ve E-sata hardiskimde oluşturduğum torrent dosyalarını gösterdim.Pc yi kapatarak cihaz ile film indirdim.
    3-You tube dosyalarını hala oynatamıyor ama umutluyum.
    4-Google play store dark olarak tanımamıştı,android uygulamalarını indiremiyordu.Egreat olarak tanıyacak mı uğraşınca belli olacak.
    AURON ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
    Olumsuzluklara gelince;
    Bu arada Dark kumandasını algılamıyor.Elimde önceki egreat M34A cihazımdan kalan kumandam var.Onun ile çalışmaya başladı.Cihazın kapanmasında sorun var.Fişini çekerek kapatıyorum
    Şimdilik gelişmeler bunlar.Elinde Dark minimania 3D cihazı olan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşırsak bu cihazdan daha verimli olarak yararlanabiliriz.RTL 1186 chipsete uyumlu başka bir yazılım deneyen var mı?

• aliexpress.com
    US $175.88 |1080p HDMI HD Network DTS MKV Blue Ray ISO Media Player Andriod 3D built in Wifi H.264 USB3.0|player bag|player 1080pandriod mid - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/1080p-HDMI-HD-Network-DTS-MKV-Blue-Ray-ISO-Media-Player-Andriod-3D-built-in-Wifi/695731032.html

Bende de bu ürün den var ve film izlemekten başka bir şey yapmıyorum. Ama her film açtığım da türkçe altyazıyı seçmem gerekli. Aynı şekilde pause ettiğimde bile türkçe altyazıyı seçiyorum. Bu da biraz canımı sıkıyor. Bu sorunu düzeltmek için yazılım arıyorum ama bulamadım. Auron ekibinin yazılımını denedim aynı şeyler ile karşılaştım.
    Dark incelediğimde menüler benim cihaz ile aynı. Türkçe altyazıyı otomatik tanıyormu. Dark ın yazılımını yüklemeyi düşünüyorum.
    Bir de bende de Egreat M34A mevcut. Egreat ı popcorn A101 e dönüştürme yazılımı mevcutmuş. Ama bir türlü bulamadım, elinizde mevcut sa upload edermisiniz.

• Sakın almayın ben yandım başkası yanmasın sık sık donuyor, yazılım berbat yazılım desteği yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.