< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 27 Nisan 2017; 11:29:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-575E87AA4 -- 27 Nisan 2017; 11:29:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sitesinin coolermaster ile yaptığı yanlı kıyaslamadan sonra şüphelerim vardı 2 gün önce geldi ürün kurdum,
gerçekten beklediğmin çok üzerinde kalitesi hakkını vermeliyim. dark n10 advanced benim kasam, açıkçası tipi çok hoşuma gitmişti, kasanın için gerçekten ferah, ön panel kablolarını dahi aşağılardan sokup görünmez hale getirebiliyorsunuz. kasanın içinde şuan neredeyse kablo görünmüyor. yan full cam panel gerçekten kaliteli cam tek sorunu parmak izi kalıyor ve çok karartılmış bence. amaç kasa içinin gözükmesi ama sadece yanan ledleri seçebiliyorsunuz, anakartın efil efil açıkta olmasını görmek imkansız sadece ledler görünmekte. fan kontrolcüsü bir artı, bu fiyatlarda pek yok ve bana gelen çok güzel çalışmakta 2 grup yapıyorsunuz 2 fan ve 3 fan birer kontrolcüye atanıyor, az hızda, tam hızda ve kapalı moddalar. beklediğmin aksine fanlar kaliteli sessiz durumda fakat tam hızda dahi beklediğimden az hava akımı var yani yavaşlar ama tabi sessizlik olarak geri dönüyor size. 5 fan da tek bir yerden gücünü alıyor bundan dolayı olabilir mi bilmiyorum. advanced olanı normalden güzel buldum tabi mavi seven de normali alabilir full cam da artısı ama çok karartılmış bence. özetle umarım bu işin arkasında dururlar bir şekilde ithal ediliyor stüne dark basılıyor farkındayım ama 250 lira civarına çok çok iyi bir kasa, fanların ederini düşseniz bile kontrolcü ekstrası bu fiyata düz kasa sadece 150 ye falan geliyor. söylemeden edemeyceğim, eski kasalarımda ön paneldeki kulaklı mikrofon girişleri tek karttan yapıldığı için usb takılı ise öne cızırtı olurdu asla usb ile kulaklık aynı anda bağlayamazdım bu kasada asla beklemezdim ama bu sorun yok, büyük ihtimalle topraklama ve yalıtımı iyi yapılmış. bu çok güzel bir artı oldu. 2 hdd 1 ssd yuvası var, ssd kasa arkasında gizli bölmede hdd ler güç kaynağı yanında gizli, ön paneldeki bir fan hdd tarafına üflemekte diğeri kasa içine. açıkçası 3 tane egzost fanına tek kasa içi fanı sanki az gibi rpmleri düşük olduğundan, sanki üstteki birini alta dizayn etseler daha iyi mi olurdu demedim değil. çünkü işlemci üstüne denk gelen üst fan efil efil sıcak hava üflerken hemen yanındaki bariz soğuk üflemekte, tahminimce önden gelen soğuk havanın bir kısmı anakarta ulaşmadan dışarı çıkıyor. bunlar aslında kusur bile değil kendi düşüncelerim. tebrikler dark. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 10 Şubat 2016; 21:25:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sy1907 -- 20 Eylül 2016; 17:50:20 > |
|
|
|
|
|
|
|