Şimdi Ara

dark nidoran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler dark nidoran nerde kasılır 16 level yapmalıyım bide lugia nerde cıkar

• lugia bana büyük haritadaki sularda çıkmıştı ama bilmiyom yani nidoranın tütü poison muydu?
  • yaw harita da çıkan pokelrle dövüştür olur öyle 16 lvl
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmylmzjackal

lugia bana büyük haritadaki sularda çıkmıştı ama bilmiyom yani nidoranın tütü poison muydu?
    evet turu poison ayrıca hp si 32 yani bi trainerde kasmaya çalışsan ki trainerler 20 vuruyo 12 hp si kalıyo kısacası bi vuru bi pot kullanmalıyım o da biras girer zaten 6 6 vuruyo
  • bence onu sen gitarcının dediği gibi haritadan çıkanlarla kas
  • acaba herhangi bir atak eklesem bi şansım olabilir mi
  • hmm mesela mewtwon var gir trainabraya nidoranı başa koy öldür nidoranı sora mewtwoyu seç psychic vurarak öldür canavarları exp nidoranada gidiyo böyle böyle 30 yap kendin bişiler yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Souls 3
    3 yıl önce açıldı
    Dark Venue
    17 yıl önce açıldı
    @Yardım@--Cursed HearT--
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • VALLA ONA KARIŞAMIYACAM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ss_SheReF_sS

hmm mesela mewtwon var gir trainabraya nidoranı başa koy öldür nidoranı sora mewtwoyu seç psychic vurarak öldür canavarları exp nidoranada gidiyo böyle böyle 30 yap kendin bişiler yaparsın
    iyi de mewtwo yada ex gidiyo onun için nidorana 500 ex falan geliyo o kadar fazla geldiini sanmıyorum
  • ya da dusukleveltrainer da kas merak etme çok az(1,2,3 hp)vuruyo.
  • aa ewet ölye bir taktik duymuştum hem ölen pokimonun lvl atlar hem de savaştırdığın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.