beyler dark nidoran nerde kasılır 16 level yapmalıyım bide lugia nerde cıkar
lugia bana büyük haritadaki sularda çıkmıştı ama bilmiyom yani nidoranın tütü poison muydu?
yaw harita da çıkan pokelrle dövüştür olur öyle 16 lvl
quote:
Orjinalden alıntı: cmylmzjackal
lugia bana büyük haritadaki sularda çıkmıştı ama bilmiyom yani nidoranın tütü poison muydu?
evet turu poison ayrıca hp si 32 yani bi trainerde kasmaya çalışsan ki trainerler 20 vuruyo 12 hp si kalıyo kısacası bi vuru bi pot kullanmalıyım o da biras girer zaten 6 6 vuruyo
bence onu sen gitarcının dediği gibi haritadan çıkanlarla kas
acaba herhangi bir atak eklesem bi şansım olabilir mi
hmm mesela mewtwon var gir trainabraya nidoranı başa koy öldür nidoranı sora mewtwoyu seç psychic vurarak öldür canavarları exp nidoranada gidiyo böyle böyle 30 yap kendin bişiler yaparsın
hmm mesela mewtwon var gir trainabraya nidoranı başa koy öldür nidoranı sora mewtwoyu seç psychic vurarak öldür canavarları exp nidoranada gidiyo böyle böyle 30 yap kendin bişiler yaparsın
iyi de mewtwo yada ex gidiyo onun için nidorana 500 ex falan geliyo o kadar fazla geldiini sanmıyorum
ya da dusukleveltrainer da kas merak etme çok az(1,2,3 hp)vuruyo.
aa ewet ölye bir taktik duymuştum hem ölen pokimonun lvl atlar hem de savaştırdığın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme