Şimdi Ara

Dark Orbit Oyunda Nasıl Fullenebiliriz Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
41.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlk başlarda Leonov alıp x-3,x-4 haritalarında önünüze geleni kesin flax kasıp satın hızlı gelişirsiniz
  • Arkadaşlar afedersiniz oyun artık BOK oldu. Ben bu oyunu Aralık 2008'den beri oynuyorum ve o zamanlar 120 liraya fullenebılıyorduk. Yani baskına gelen kişilerde 8 iris full lf3 ve goli vardı. beyazla 20.000 vuran adamı kıskanıyorduk bir aralar. ama ben izlediğim videolarda toplam 229.000 hasar veren adam gördüm. bu oyunu oynamayın, oynatmayın. artık iris ve lf3'leri fullemek yetmıyor. skylabmış, argeymiş bunlar ebemizi..
  • oyun mok oldu beyler . parayı basan alıyor artık . 200 k atan var . 1 lazerine bakıyosun zenginin

kapı yapmadaki amacı söylermisiniz ? açmak ayrı dert , bitirmek ayrı dert ödülü : 10 k uri
  • 20playback kullanıcısına yanıt
    10k değil. O Alpha kapısı için geçerli olabilir.
    Bitirince verdiği tecrübe şeref puanlarını hesap etmiyorsun.
    Bu arada çok eskilerden biriyim ben. Bu oyunu böyle anlatmakla oynanacak değil. Ya full olacaksın, ya yok olacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 55electronicdesign

10k değil. O Alpha kapısı için geçerli olabilir.
    Bitirince verdiği tecrübe şeref puanlarını hesap etmiyorsun.
    Bu arada çok eskilerden biriyim ben. Bu oyunu böyle anlatmakla oynanacak değil. Ya full olacaksın, ya yok olacaksın.

en fazla 12 m tp veriyor . o kapıyı açarken kullanacağım uridiumun %10 unu vermiyor . zaten şu seviyede normal görevlerin tanesi en az 45 m tp
  • arkadaslar acik artirma hangi serverda en ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuyup oyundaki eski hesaba full lf3 leo 3 iri felan var 480 k yedim hayırlı uğurlu olsun mmoda tr4de klan varsa beni alabilirmi klan bulamazsak oyun çöp :)
  • DarkOrbit'te 2011 yılı itibariyle yapılan yenilikler ile artık 0'dan fullenmek büyük bir hayal , şu anda 0 dan hesap açıp onu yüksek meblağ yatırarak fullemeniz bile 6-7 ayı bulur . En mantıklısı 5-6 ay boyunca para biriktirip o arada açtığınız gemi ile serveri tanıyıp , arkadaş ortamı kurmak . Ben burda oynarım arkadaş derseniz gidip bir gemi satın alırsınız biriken parayla.
    35 LF-4 10 Havoc gemiler 250 liraya bulmak mümkün . sadece bu 2 ekipmanı fullemek bile ne kadar zamanınızı alır bir düşünün

Bu arada ben de TR2 oyuncusuyum .
  • DarkOrbit daha oynanmaz. Evet çok iyiydi ama artik bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bu formda pek yok DarkOrbit oynayan. Ancak oynayan az kitlelerin içinde ben de varım (saçma oldu ama) Şu an full lf2 bir Goliath ım. 2m'e aldım gemimi. ful lf3 dizmek için daha çooook var. ancak canım sıkılınca arada girip oynuyorum güzel oluyor. Keşke başka bir formda açsaydın. Burda pek tutmaz
  • konuyu hortlatmak gibi olmasında bende can sıkıntısından 2 3 gündür oynuyorum oyunu oyunda çok az kişi var. direk üye olup kaydoldk tr kaça girdik onuda bilmiyorum açık arttırmadan iyi kötü bir leonov denilen gemi aldm 5 tane lf3 lazer yaptık 4 tane flax diroit aldım oynayan varsa hala bir yardım etsin elimizden tutsun cidden çok az kişi var bide bu pet mi ne var herkes oto pete koymus her taraf pet kaynıyor oynuyamıyoruz doğru düzgün kısacası help meee
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepsen

konuyu hortlatmak gibi olmasında bende can sıkıntısından 2 3 gündür oynuyorum oyunu oyunda çok az kişi var. direk üye olup kaydoldk tr kaça girdik onuda bilmiyorum açık arttırmadan iyi kötü bir leonov denilen gemi aldm 5 tane lf3 lazer yaptık 4 tane flax diroit aldım oynayan varsa hala bir yardım etsin elimizden tutsun cidden çok az kişi var bide bu pet mi ne var herkes oto pete koymus her taraf pet kaynıyor oynuyamıyoruz doğru düzgün kısacası help meee

Eski kurmay albayım kardeş sattım gitti ben zararımla kaldım oyun öldü darkorbit bitmiştir zaten sende oyunun bitik olduğunu anlamışsındır parana yazık ben game of war fire age oynuyorum çok iyi sayılmaz gene para tuzağı ama free geçen her muktiplayer oyun oara tuzağı özellikle web browser-strateji ise ama gow da taktik seçenekleri normal stratejiden daha fazla tavsiye ederim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.