Şimdi Ara

Dark Orbit Oyunda Nasıl Fullenebiliriz Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
41.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben korcevsq126. DarkOrbit oyunu hakkındaki rehberlerimin ilk bölümünü okuyorsunuz şu an . "Nasıl bir oyun?" diye soracak olursanız, bana göre bayağı emek isteyen bir oyun. Ama bayağı eğlenceli. Özellikle yeni eklenen olaylar. Mesela açık artırmada kaybedersen koyduğun credits'i geri alıyorsun. "Credits ney uşağum?" diyenler için. Aşağıları okuyun .

Her neyse. Öncelikle oyunun amacını anlatayım. Bu oyun uzayda geçiyor. Uzayda yaratıklarla savaşıyorsun, düşmanlarla savaşıyorsun falan filan. Lazerli mazerli birşey yani. Uzay oyunlarını sevenlere tavsiye ederim.

İlk önce... "Credits ney uşağum?" sorusuna bir cevap. Anacığım bu oyunda 2 tane para birimi var. Biri credits, diğeri uridium. Credits kolay kasılabilir bir para. Nasıl kasıcağımıza değineceğim. Uridium bayağı zor kazanılıyor. Bu yüzden oyun, uridium satışlarına başladı. Para felan da kazanıyor oyun. Ama ben diyim, emeğinizle yaptığınız daha güzel oluyor. "Ya olm ne uğraşıcam çek uridiumu diz gemiyi."... Eee abi? O kadar uridium çekeceksin parayla, bir de hadi bir durum oldu oyunu bıraktın, nolcak? Uçtu gitti paran. Zengin isen bir şey diyemem tabi de orta halli isen beni dinle uridium çekme.

Neyse... bu arada odun gibi anlatmamaya özen göstereceğim. "Niye lo?". Ee abi, sıkıla sıkıla bir şey yapar mısın sen? Yok. Eee o zaman? Eğlenmen lazım ki yazıyı sonuna kadar oku, bilgilen. Değil mi? Neyse, çok konuştum, artık oyuna geçelim. Bu arada, ne kadar çok neyse diyorum ben ya. Amaan, neyse.

Bu arada, bu oyunu oynarken gaza gelmek isterseniz Eko Fresh- Murat Bosporus dinleyin. Beni gaza getiriyor açıkçası, sizi bilemem tabii.

Neyse efendim, gelelim sadede. Sizin kızı bizim oğlana... Yok durun konu o değil! Konu DarkOrbit, pardon.

Tamam birazcık ciddiyet. Öhö öhöm. Hmmm. Hah tamam, artık anlatayım oyunu. Bu oyunda 3 dene şirket var. MMO (Mars), VRU (Venüs) ve EIC (Dünya)... Oyuna başlamak için birini seçmeniz gerekiyor tabi. Bu arada ucuz serverlerde oynamanız sizin açınızdan yararlı olur. Hani öğrenciyseniz, zamanınız yoksa felan diye. Ucuz serverden kastım şu. Hani böyle açık artırma fiyatları az olan, ne bileyim oynayanı az olan felan. "Sıkılırım olm bn." diyenler için yapacak bir şeyim yok. Açacak TR1 de bir hesap, keyfine bakacak. Ama çok zor TR serverlerinde fullenmek. Onu söyleyeyim.

Neyse, ne diyordum? Cidden ne anlatıyordum ben? Haa, tamam. Şirketi seçip oyuna başladınız ve tutorial diye bir yer geldi. "Ney lan bu?" diyenler için cevap. Oyunu bilmeyenler şöyle lazerle vuracak böyle hammadde toplayacak felan. Sol üst köşede adamın dediklerini yapın ve portaldan atlayıp x-1 haritanıza gelin. "X ne lo?" diyenler için bir cevap. Matematik sorusu çözdüğünüzü düşünün. X nedir? Bilinmeyen.
    Hani ben sizin hangi şirkette olduğunu bilmiyorum ya. O açıdan x diyorum. Bu arada MMO'nun ki 1, VRU'nun ki 3, EIC'in ki 2. "Onu anladık da aga aklıma bişi takıldı ya. Bu işte (diyelim MMO'lusunuz) başta 1 var. Geçtim ben tutorialı, 1-1 oldu burası. Noliy la?" diyenler için cevap geliyor. baştaki 1, sizin şirketinizin kaçınçı şirket olduğunu gösterir (mesela EIC, ikinci şirket, bu yüzden baştaki rakamı 2). Diğeri ise o şirketin hangi haritasında olduğunuzu gösterir. Mesela 1-1 ise MMO'nun ilk haritasındasınız demektir. Portallardan atlaya atlaya orası artar, geri dönerseniz azalır (mesela 1-1 den 1-2'ye gibi). Neyse, fazla konuşmadan size oyunda hangi tuşlar ne işe yarar söyleyeyim:
    Lazer atışı: ctrl
    Roket atışı: space (boşluk tuşu)
    Hangi mermiyi nasıl seçicem?: x1 mermisi 1. tuş, x2 mermisi 2. tuş diye gider bu...

Gerçi oyunu oynadıktan sonra bayağı bir anlayacaksınız oyunun amacı ney. Ama olsun, bu da bir bilgilendirme rehberi sonuçta. Aslında söylememe gerek yoktu. Ayarlar kısmından bakardınız neyle ne yapılıyor diye.

Devam ediyorum anlatmaya. x-1 haritasına ilk geçtiğinizde bize NYX amcanın yerini gösterir. Amca dediğime bakmayın, aslında görev istasyonu orası. Oradan görevleri yapın. Bu arada internette iki cirit atıp skylab'a bakın. "Skylab ne cigerim?" diyenler icin bir cevap. Orası bir hammadde üretim merkezi. Oradan gemine hammadde yolluyorsun, bir süre sonra bu hammaddeler gemine geliyor, sende hammadde istasyonunda onları bir güzel satıp credi kazanıyorsun. Olayı bu.

"Hammadde nasıl satacam oğlum anlat la bi, gemi doldu tüm."... MMO iseniz en sol kenarda, EIC iseniz en sağ kenarda yukarda (MMO'ki de yukarda, söylemeyi unuttum, özür.) ve son olarak VRU iseniz en sağ altta istasyonu var bu hammaddecağızların. Gideceksiniz oraya, sonra oyun ekranında sol üstte (-><-) gibi bir işaret olacak. Bu işaretin anlamı ticarettir. Tıklıcan oraya, sonra ordan satıcan paşa paşa hammaddelerini. Ama promeriumunuz felan varsa azcık kenarda bırakın. Besleme felan yaparsak, işimize yarar onlar.

Bir skylab rehberi bulup okuduğunuzu varsayarak devam ediyorum. Eğer bulamaz iseniz yakında onun da rehberi gelicek zaten okursunuz. Hemen skylab yapmaya başlayın. Şimdii, en dandik alana geldik. İtem dizmek. Her oyunda olduğu gibi bu oyunda da item var. Fakat kılıç, kask değil de, jeneratör, lazer falan. İtemleri ile ilgili yazıyı oyunun forumundan sss ye bakarak bulabilrsiniz efenim. Neyse, devam edelim. Hikaye gibi de anlatıyorum ha, sıkılma falan da yok ayrıca. 2 tane mp1 alın ve birini diroite, öbürünü de geminizin boş kalan yerine koyun. Sonra ya Allah haydi Bismillah, dalın Streuner'lere... Hem Streuner patlatın, hem de parlak kutuları toplayın. Bu arada, uridiumunuzu sakın harcamayın, ilerde iş görür şimdiden harcarsanız hesaba yazık olur aman dikkat. "Ya gardaş chatte credi, uri felan diyolar, onlar ney? Hiç söylemedin."... Credits'in kısaltılmış hali credi, uridiumun kısaltılmış hali uri. Başka para yok yani. "Bir de ikramiye euro var panpa o ney?"... O ney biliyor musun? Bilmiyorsun tabi oyuna yeni başladın bende saçma sorular soruyorum! Neyse. İkramiye-Euro, oyunda harcanamayan bir madde. Ama başka güzellikleri de var. Söyleyeyim mi? Tabii ki söyleyeceğim. Oyunda ödüllü yarışmalar falan yapılıyor. Diyelim kazandın yarışmayı, ne kadar İkramiye-Euro'n varsa, adam veriyor sana (gerçek para olarak). Gerçi bu yapımcıların kafasını anlamak çok zor. Hem uri satışıyla para kazanıyor, hem de İkramiye-Euro'da kazanırsan onu sana gerçek para olarak tekrar veriyor, garip. Neyse, devam ediyorum. Sıkılmıyorsunuz değil mi? Gerçi sıkılsanız okumayı bırakırsınız (ki bayağı uzun bir rehber olucak hakikaten). Biraz mallık ta yapsak yazacağız sonuçta rehberi. Neyse, devam edeyim artık. Aslında devam etmeyeyim. Bu koca rehberi tek bir şey ile yazmak zor. Bunu bi okuyun, sonra diğer rehberi de yazar, yanına koyarım ben merak etmeyin.

Umarım eğlenerek öğrendiniz. Diğer bölümü okumayı unutmayın. Gece vakti olduğu için fazla uzun yazamadım, fakat sabahleyin işim olmazsa diğer bölümünü yazacağım. Herkese iyi günler. Beni takip etmeyi bırakmayın sakın. Döverim .

Bu arada şaklabanlık yaptım ki sıkılmayın diye. Umarım sıkılmadan okudunuz. Bir sonraki yazımda görüşürüz.

Herkese tekrardan merhaba. Devam ediyorum yazıya. Kafiye de oldu ha. Neyse, devam edeyim ben.

Size sss'yi okuyun dedim de, okumayın ya vazcaydım (vazgeçtim de değil ). Şimdi eşyaları tanıtacağım. Çaktırmayın oyundan da bakıyorum itemlerin ismine .

GEMILER:

Phonenix
    Açıklaması: Oyundaki en dandik gemidir kendisi. İlk başladığınız ufak gemi budur. Ayrıca bedavadır (hani patlarsan paran yoksa bunu geçici olarak alırsın felan). Özelliklerini yazayım.
    -
    Ücreti: 0 Credits (bedava)
    Hız: 320
    Kargo: 100
    Lazer: 1
    Jeneratör: 1
    Piller: 2.000 (pilin amacı ney bilmiyorum )
    Darbe Puanı: 4.000
    Roketler: 100
    Ekstralar: 1
    -
    Leonov
    Açıklaması: Yeni başlayanların en iyi gemisi. Oyuna girip baksanız bi 20-25 tane vardır bu gemiden. Ayrıca x-1,x-2,x-3 ve x-4'te özellikleri ikiye katlanır.
    -
    Ücreti: 15.000 Uridium
    Bonus Özellikleri:
    Hız: 380
    Kargo: 1000
    Lazer: 6 (ama ikiye katlama olduğu için 12 taneymiş gibi görür)
    Jeneratör: 6 (lazerdeki olay bunda da var)
    Piller: 6.000
    Darbe Puanı: 160.000
    Roketler: 300
    -
    4-1,4-2,4-3,4-4 ve devamı haritalardaki özellikleri: (bu haritalarda bu gemiyle habire patlarsınız.)
    Hız: 360
    Kargo: 500
    Lazer: 6 (6 taneymiş gibi görür özellik olmadığı için)
    Jeneratör: 6 (bunuda 6 tane olarak görür)
    Piller: 6.000
    Darbe Puanı: 64.000
    Roketler: 300
    -
    Liberator
    Açıklaması: Bayağı dandik bir gemi. Zaten başlangıç görevlerini yaptın mı veriyorlar bunu.
    -
    Ücreti: 40.000 Credits
    Hız: 300
    Kargo: 400
    Lazer: 4
    Jeneratör: 6
    Piller: 10.000
    Darbe Puanı: 16.000
    Roketler: 500
    Ekstralar: 2
    -
    Piranha
    Açıklaması: Gayet iyi bir gemi. Fakat diroit kasmak isteyenler için uygun bir gemi değil. En uygunu Leonov.
    -
    Ücreti: 100.000 Credits
    Hız: 360
    Kargo:600
    Lazer: 6
    Jeneratör: 8
    Piller: 14.000
    Darbe Puanı: 64.000
    Roketler: 700
    -
    Nostromo
    Açıklaması: Bu gemiyi bir ara kaldırmışlardı, fakat geri döndü. Ayrıca daha da güçlü. Bana göre gemi iyi.
    -
    Ücreti: 195.000 Credits (siz şuna 200.000 diyin )
    Hız: 340
    Kargo: 700
    Lazer: 7
    Jeneratör: 10
    Piller: 16.000
    Darbe Puanı: 120.000
    Roketler: 800
    Ekstralar: 3
    -
    Vengeance
    Açıklaması: Çok güzel bir gemi. Gerek hızı olsun, gerek oynanış olsun bayağı iyi. Ama bu gemiyi 10. seviyeden sonra kullanın derim ben. (10 levelden önce x-1 den x-4'e kadarki yerde oynayacağınız için orda sizi bu gemi batırır).
    -
    Ücreti: 30.000 Uridium
    Hız: 380
    Kargo: 1000
    Lazer: 10
    Jeneratör: 10
    Piller: 16.000
    Darbe Puanı: 180.000
    Roketler: 800
    -
    Bigboy
    Açıklaması: Berbat bir gemi. Kruvazör falan ama yalan bir gemi yani. Yavaşlık bu oyunda dezavantaj olduğu için kullanmayın derim ben.
    -
    Ücreti: 285.000 Credits (vermeyin bu parayı, yazık olur.)
    Hız: 260
    Kargo: 800
    Lazer: 8
    Jeneratör: 15 (tam kalkan bir gemi anlayacağınız)
    Piller: 18.000
    Darbe Puanı: 160.000 (gayet hoş iyi)
    Roketler: 900
    Ekstra Açıklama: Aslında full hız döşeyip sepromladığınız zaman gayet iyi bir gemi olur. Daha önce düşünmemiştim bunu
    -
    Goliath
    Açıklama: Çok güzel bir gemi, fakat yavaş. Bigboy'daki taktiği bunda uygularsanız iyi olur. Yeni gelen gemilerden sonra önemi kalmadı, ama yine de kullanan bayağı adam var. Bu arada yeni gelen gemileri alışveriş yerinden alamıyoruz. İlle uridiumla alacağız onları .
    -
    Ücreti: 80.000 Uridium
    Hız: 300 (harbi yavaş)
    Kargo: 1.500
    Lazer: 15
    Jeneratör: 15
    Piller: 32.000
    Darbe Puanı: 256.000
    Roketler: 1.600
    -
    Citadel
    Açıklaması: Panzer gibi bir şey. Bayağı da pahalı ayrıca. Tavsiye etmem.
    -
    Ücreti: 300.000 Uridium
    Hız: 240
    Kargo: 4.000
    Lazer: 7
    Jeneratör: 20 (panzer demiştim )
    Piller: 20.000
    Darbe Puanı: 550.000 (ee panzer olduğu nereden belli olacak.)
    Roketler: 2.000
    Ekstralar: 5
    Özel Skilleri-
    1= Ateşi Çek
    Açıklaması: Bu yetenekle etrafındaki düşman gemilerin ateşini geçici olarak kendine çekersin.
    2= Seyahat
    Açıklaması: Bu yetenek kısa bir süre için uzay geminin hızını artırır. Böylece uzun mesafeleri daha hızlı katedersin.
    3= Koruma
    Açıklaması: Bu yetenekle uzay geminin etrafında koruyucu bir kalkan oluşturursun. Kalkan menzil içindeki bütün grup üyelerine verilen hasarın bir kısmını sana yönlendirir.
    4= Güçlendir
    Açıklaması: Bu yetenek uzay gemini koruyucu bir zırhla güçlendirir ve aldığın hasarı azaltır. Ayrıca, gemin bu süre boyunca hareketsiz kalır.
    -
    Aegis
    Açıklaması: Gayet iyi bir gemidir. Gerçi hiç kullanmadım ama çevremdeki oyuncular gayet iyi bir gemi diyorlar.
    -
    Ücreti: 250.000 Uridium
    Hız: 300
    Kargo: 2.000
    Lazer: 10
    Jeneratör: 15
    Piller: 15.000
    Darbe Puanı: 275.000
    Roket: 3.000
    Özel Skilleri-
    1= DP (Darbe Puanı) Tamiri
    Açıklaması: DP tamiri dost uzay gemilerinin DP'lerini yavaş yavaş yenilemeni sağlar.
    2= Kalkan Tamiri
    Açıklaması: Bu yetenek seçili dost uzay gemisine yeni kalkan enerjisi göndermeni sağlar.
    3= Tamir Birimi
    Açıklaması: Aegis bu yetenekle bir birim düşürüp yakınlardaki bütün dost gemilerin DP'lerini yavaş yavaş yeniler.
    -
    SpearHead
    Açıklaması: Kutu toplamak için en ideal gemi bence. Full elit hız döşediniz mi kimse yakalayamaz daha sizi. Özel skillerinin güzelliğide cabası.
    -
    Ücreti: 45.000 Uridium
    Hız: 370
    Kargo: 500
    Lazer: 5
    Jeneratör: 12
    Piller: 5.000
    Darbe Puanı: 100.000 (fiyatına göre canı düşük bence)
    Roketler: 500
    Özel Skilleri-
    1= Mükemmel Kamuflaj
    Açıklaması: Bu yetenek seni kamufle eder, hatta küçük haritadan bile siler ve hedef alınmanı engeller.
    2= Felç Edici
    Açıklaması: Bu yetenek düşman gemilerin yeteneklerini felç eden bir arıza alanı oluşturur. Onların kullandığı yetenekler felç edilir.
    3= Hedef İşaretleme
    Açıklaması: Bu yetenek grubun için hedefleri işaretler ve bütün grup üyelerinin verdiği hasarı artırır.
    4= Keşif
    Açıklaması: Bu yetenek küçük haritadaki keşif menzilini iki katına çıkarır.
    -
    Eveet, gemilerimiz bunlar. korcevsq126 artık kaçar. Ama gerçekten kaçar, bayağı yoruldum. Artık başka bir gün ekleme yapacağız. Kendinize iyi bakın. Takip etmeyi unutmayın. Bu arada bu bölümde bayağı odun oldum çünkü gemileri yazıyorum yani ne yapayım. Hem yorgundum bugün biraz. Herneyse, kafanızı daha fazla şişirmeyeyim. Takip etmesseniz döverim . Herneyse, hoşçakalın.

Merhaba arkadaşlar. Yazıma kaldığım yerden devam ediyorum. bugün ilk başta bir soruyu yanıtlayacağım, ve sonrasında itemleri anlatmaya devam edeceğim.

Sorumuz şu:
    "Abey hangisi yeni gemi söylemememissin?"
    Cevabım:
    Yeni gemiler Aegis, SpearHead ve Citadel'dir.

Şimdii. Diroitlerden konuşacağız biraz. Bugünki yazım az daha uzun olcak gibime geliyor benim.

DIROITLER:

Diroit Nedir: Geminizin daha da güçlenmesine yarayan malzemeler olan kalkan ve lazer koyabileceğiniz bir donanım çeşididir. Diroitlerin her seviye artışında geminize koyduğunuz lazer veya kalkanın gücünü müspet anlamda etkileyecektir.

Diroit çeşitleri: Üç farklı diroit çeşidi mevcuttur.

Kredi ile satın alınan FLAX denir.(1 adet boş slotu vardır)

Uridium ile satın alınana da İRİS denir...(2 adet boş slotu vardır)

Apis Diroid : 9. diroidin inşaat planının bazı parçalarını korsan ganimetlerin arasında bulabilirsin. Parçaları biriktirdiğin zaman, diroidi inşa edebilirsin. Uridium ile diroidi hemen tamamlatırsın. İnşaat planından bulduğun her parça sayesinde, anlık inşaatın Uridium masrafını düşürebilirsin.

Zeus Diroid : 10. diroidin inşaat planının bazı parçalarını korsan ganimetlerin arasında bulabilirsin. Parçaları biriktirdiğin zaman, diroidi inşa edebilirsin. Uridium ile diroidi hemen tamamlatırsın. İnşaat planından bulduğun her parça sayesinde, anlık inşaatın Uridium masrafını düşürebilirsin.

Diroitlerle ne yapabilirim?

Hangardan Diroitine laser, Kalkan, Jeneratör ve Extralardan yükleyebilirsin. Hız jeneratörü yükleyemezsin çünkü Diroitlerin geminin hızına etkisi yoktur. Diroitin artan leveline göre laser ve jeneratör gücüde belli bir oranda artar.

Diroitlerin fiyatı nedir?

Flax Diroiti:

1. Diroiti 100.000 Kredi
    2. Diroiti 200.000 Kredi
    3. Diroiti 400.000 Kredi
    4. Diroiti 800.000 Kredi
    5. Diroiti 1.600.000 Kredi
    6. Diroiti 3.200.000 Kredi
    7. Diroiti 6.400.000 Kredi
    8. Diroiti 12.800.000 Kredi

Iris Diroiti:

1. Diroiti 15.000 Uridium
    2. Diroiti 24.000 Uridium
    3. Diroiti 42.000 Uridium
    4. Diroiti 60.000 Uridium
    5. Diroiti 84.000 Uridium
    6. Diroiti 96.000 Uridium
    7. Diroiti 126.000 Uridium
    8. Diroiti 200.000 Uridium

Diroitlerdeki malzemler ne oluyor?

Diroitin yok olduğunda yada diroitini sattığında malzemelerin depona aktarılır yani hiç bir malzeme kayıp olmaz.

Bir Extradaya birden fazla sahip olabilirim?

Her Extradan sadece bir tane alabilirsin yani iki tane Tamir robotu birden alamazsın. Ama Dirotilere uzay gemisine nazaran daha fazla Extra yükleyebilirsin.

Diroitin Leveli nasıl artar?

Diroitler kullanım süresine ve tabiki Tecrübe Puanına göre level artışı gösterir. Diroitin levelleri artıkça rengide değişecektir. 6 level bulunmaktadır. Diroitin level artışı Diroitte bulunan malzemenin daha güçlü çalışmasını dolayısıyla geminin dah da güçlenmesine olanak sağlar.

Diroitler kendiliğinden mi ateş eder?

Hayır, Dirotler aynı Uzay gemin de olduğu gibi ancak birine saldırdığında aktif hale gelir.

Diroitler Kamuflajdan yaralanırmı?

Evet, Kamuflaj modu bütün gemini ve dolayısıyla Diroitleride saklar.

Diroitleri kullanabilmeniz için:"Ekipman"a ve "Diroit"lere tıklamanız gerekir

Diroitlere "ekipman yerleştirmek" ve "çıkartmak" ise sürükleyip bırakmakla mümkündür;
    "Satmak" yada "Tamir etmek" için ise;

Hangardan diroit bölümüne gelip üzerine tıkladığınız zaman seçenekler çıkar zaten.

Sizi bilgilendirme amaçlı yeni pencerede gerekli bilgiler ve fiyat belirtilecektir.Onayladığınız taktirde onarım / tamir işlemi gerçekleşmiş olur.

Diroitin tamir fiyatı nedir?

Diroitin tamir fiyatı normal bir oyuncu için 500 Uridiumdur VİP müşteriler için 250 Uridiumdur. Diroitlerin hasar oranları % olarak gösterilmektedir ve ne zaman tamir ettirmek istediğin sana kalmışıtır. Ama unutma geminin hasar oranı %100 olduğu zaman Diroitin yok olmuş demektir.Tamir ettireceğiniz zaman unutmayınız önce varsa tamir kuponlarınız harcanır. Diroit tamiri: Diroitleri ilk koyduğunuzda %0 (sıfır) hasar oranına sahiptirler... Oyunda gemi veya uzay yaratıkları tarafından patlatıldığınızda hasar oranınızda yükselir % 100 geldiğinde de diroitleriniz patlamaktadır bu sebepten diroitlerinizi ya sürekli kontrol etmek durumundasınız ya da diroit tamir cpusu kullanmanız gerekmektedir...

Diroitlerinizi her tamir ettirdiğinizde seviyeleri 1 seviye düşmektedir...Yani 6 seviye olan diroitiniz tamir olduğunda 5. seviyeye düşmektedir...

Diroit tamir cpusu: DRO1-CPU Diroit tamir CPU'su. Kredi ile alınır 150.000 Kredi bedelidir.
    Açıklama : Diroitlerde %70 hasar oluştuktan sonra tamir etmeye otomatik olarak başlar.
    Kullanılma Şekli donanımdan "Ekstralar" bölümüne koyulur, CPU’nun kullanılabilirliği 8 tamirattır.

DRO2-CPU ( €LİTE )Diroit tamir CPU'su. Uridium ile alınır 15.000 Uridium bedelidirAlışverişten teklif vererek alma şansınızda vardır. Açıklama : Diroitlerde %97 hasar oluştuktan sonra tamir etmeye otomatik olarak başlar.
    Kullanılma Şekli : Donanımdan "Ekstralar" bölümüne koyulur, CPU’nun kullanılabilirliği 32 tamirattır .

Her iki DROİT TAMİR CPU su Droitlerinizi tamir yapabilmesi için yeterli miktarda tamir kuponunuz ,tamir kuponunuz yoksa uridiumunuz olmalıdır.Droit başına 1 tamir kuponu veya 500 U gereklidir,eğer VİP üyeliğiniz varsa tamir ücreti 250 U olacaktır.

Vip Üyelikte Fiyatı ;

DRO1-CPU Diroit tamir CPU'su. Kredi : 142.500 K.

DRO2-CPU ( €LİTE ) Diroit tamir CPU'su. Uridium : 14.250 U.

Diroit tamir cpusu kullanımı: ilk önce yukarıda bahsettiğimiz iki adet diroit tamir cpsundan birine sahip olmanız gerekmektedir. Kullanabilmek için HANGARA-EKİPMANLAR-DİROİTLER tıklamanız gerekir çıkan sayfada aşağıda ekstraları göreceksiniz satın aldığınız diroit tamir cpusunu ekstralara yerleştirmeniz gerekir ve bunu HER İKİ KONFİGÜRASYONDA yapmanız gerekir.Burada önemli bir detayıda gözden kaçırmayınız diroit tamir cpusunun%70 veya%97 hasar oranında tamir etmesi için ekstralara İLK KOYDUĞUNUZDA TÜM DİROİTLERİNİZİN HASAR ORANININ 0 (sıfır) olması yani tamir ettirdikten sonra koymanız gerekir ve böylece koyduğunuz diroit tamir cpsu otomatikmen tamir edecektir...Yanlış uygulamalar sonucu diroitleriniz yok olabilir...[font=Verdana]

Bu diroitleri yazdığım alan alıntıdır.
    ahanda bu da olduğu sitesidir.
    -
    Darkorbitin forumu, açıklayıcı bir şekilde yazdığı için onu kopyalama gereği duydum.
    Herneyse, şimdi sıra, lazerleri anlatmada. Bunda alıntı yapmayacağım .

LAZERLER:

LF1= En dandik lazerdir kendisi. Almayın derim ben.
    Fiyatı: 10.000 Credits
    Hasarı: 40
    -
    MP1= Orta halli bir lazerdir kendisi. Yeni başlayanlara öneririm.
    Fiyatı: 40.000 Credits
    Hasarı: 60
    -
    LF2= Güzel bir lazer. Başka yorum yok .
    Fiyatı: 5.000 Uridium
    Hasarı: 100
    -
    LF3= Çok çok iyi bir lazer. Herkese öneriyorum. Kullanın lan .
    Fiyatı: 10.000 Uridium
    Hasarı: 150
    -
    LF4= Bu arkadaş çok çok zor bulunuyor, ve bir o kadar da güçlü atıyor. En güçlü lazerdir kendisi.
    Fiyatı: Korsan (yeşil) kutulardan nadiren çıkar
    Hasarı: 200 (herhalde )
    -
    HST-1. Namı diğer Hellstorm Launcher 1= Bu arkadaşı almanızı önermem. Buna vereceğiniz krediye açık artırmadan bunun daha güçlü olanını alın.
    DarkOrbit'in açıklaması: "Yükleme Ustası" Sadece bir roket savaşın kaderini
    değiştirebilir. 3 roketle birden saldırırsan hasar o kadar büyük olabilir ki, savaşı doğru dürüst başlamadan kazanabilirsin. Roketatarın verdiği büyük hasar, ateş gücü konusunda yeni bir çığır açacaktır. Bu özel üretilmiş silah, maalesef sadece ona özel yapılmış roketlerle donatılıyor.
    Bu arkadaşın kullandığı roket= ECO-10
    -
    HST-2. Namı diğer Hellstorm Launcher 2= Bu arkadaş HST-1'den daha güçlüdür ve yanı sıra alışverişten 500.000 Credits'e alabilirsin. Ha bu arada, söylemeyi unutmuşum, HST-1'in parası 500.000 Credits. Eğer bu arkadaşı uridium ile almak istiyorsanız (ki önermem), o zaman 15.000 Uridium'a elveda diyeceksiniz .
    DarkOrbit'in açıklaması: "Yükleme Ustası" Hellstorm Launcher 1 versiyonunun geliştirilmişi. Sadece bir roket savaşın kaderini değiştirebilir. 5 roket birden saldırırsa, hasar o kadar büyük olabilir ki, savaşı doğru dürüst başlamadan kazanırsın. Roketatarın verdiği büyük hasar, ateş gücü konusunda yeni bir çığır açacaktır. Bu özel üretilmiş silah, maalesef sadece ona özel yapılmış roketlerle donatılıyor.
    Bu arkadaşın kullandığı roket= ECO-10
    -
    Eveet, artık ben kaçıyorum. Belki akşam devamı gelir, bilemiyorum. Diroitleri alıntı yaptım ama, olsun. Herneyse, beni takiplemeye devam edin. Hoşçakalın, iyi günler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcevsq126 -- 2 Ağustos 2013; 12:39:37 >

• Okudum şu anda darkorbit hakkında bilgi verdin mi , ikramiye euro yu turnuvada kazanmak çooooookkkkkk zooooorrrrrrr!!!!!!! diye eklersen ilk görüşte para kazanıyorlarmış diye girmeye kalkmasın millet :D takipteyim iyi başlamışın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Okudum şu anda darkorbit hakkında bilgi verdin mi , ikramiye euro yu turnuvada kazanmak çooooookkkkkk zooooorrrrrrr!!!!!!! diye eklersen ilk görüşte para kazanıyorlarmış diye girmeye kalkmasın millet :D takipteyim iyi başlamışın....
    Yorum için teşekkürler. Eğlendirerek anlatmaya çalıştım işte elimden geldiği kadar. Yine gece oldu ve sanırsam devam edeceğim yazmaya. Kendine iyi bak.
    _______
    Yeni eklemeleri yaptım. Bugünki eklemede gemileri yazdım. Hadi bakalım .
    _______
    Bu arada bu forumda Minecraft oyunu ile ilgili bir bölüm varsa bir zahmet link atın . Bende arayacağım tabii, bulursam yazarım.
    _______
    Diroitler ve lazerleri tanıttım. Devamı Gelecek Takipte Kalın.
    _______
    Eee, hiç bu oyunu oynayan yada merak edip okuyan yokmu ya?
    _______
    Bir yorum gelmezse, rehbere devam etmeyeceğim. İyi günler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcevsq126 -- 3 Ağustos 2013; 17:00:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korcevsq126

Yorum için teşekkürler. Eğlendirerek anlatmaya çalıştım işte elimden geldiği kadar. Yine gece oldu ve sanırsam devam edeceğim yazmaya. Kendine iyi bak.
    _______
    Yeni eklemeleri yaptım. Bugünki eklemede gemileri yazdım. Hadi bakalım .
    _______
    Bu arada bu forumda Minecraft oyunu ile ilgili bir bölüm varsa bir zahmet link atın . Bende arayacağım tabii, bulursam yazarım.
    _______
    Diroitler ve lazerleri tanıttım. Devamı Gelecek Takipte Kalın.
    _______
    Eee, hiç bu oyunu oynayan yada merak edip okuyan yokmu ya?
    _______
    Bir yorum gelmezse, rehbere devam etmeyeceğim. İyi günler .

Alıntıları Göster
    Kardeş çok uğraşmışsın,burada yazmaya değmezdi,bu forumda takılan fazla DarkOrbit oyuncusu yok. Ama yine de eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: C Sandoz

Kardeş çok uğraşmışsın,burada yazmaya değmezdi,bu forumda takılan fazla DarkOrbit oyuncusu yok. Ama yine de eline sağlık.

Alıntıları Göster
    Yorum için teşekkürler. Boş olduğum bir zamanda rehbere devam edeceğim. İyi Günler.
  • quote:

Yorum için teşekkürler. Boş olduğum bir zamanda rehbere devam edeceğim. İyi Günler.

İyi devam etmişin bea oyun yorumların güzel ama goliath hala önemli bence spectrum tasarımı ile solo baskında 3 e 1 de birini alıp kaçabilirsin avantaj yani baskında birebir aegisin lazeri az ama baskında kullanulabilir elite tasarımıyla tabiki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

quote:

İyi devam etmişin bea oyun yorumların güzel ama goliath hala önemli bence spectrum tasarımı ile solo baskında 3 e 1 de birini alıp kaçabilirsin avantaj yani baskında birebir aegisin lazeri az ama baskında kullanulabilir elite tasarımıyla tabiki :D

Alıntıları Göster
    Oynayan arkadaşlara lazerlerini sepromla güncellemelerini öneririm vuruş gücünüzü çok iyi etkiliyor.Yeni başlayan ya da başlamak isteyen arkadaşlar için gerçekten güzel bir rehber devam etmenizi dilerim

• quote:

Orijinalden alıntı: delinetci

Oynayan arkadaşlara lazerlerini sepromla güncellemelerini öneririm vuruş gücünüzü çok iyi etkiliyor.Yeni başlayan ya da başlamak isteyen arkadaşlar için gerçekten güzel bir rehber devam etmenizi dilerim

Yorum için teşekkürler kardeş bu arada yazarken bir FAIL yapmışın . "Yeni başlayan yada başlamak isteyen" abi ikiside aynı kapıya çıkıyor. Herhalde farketmedin yazarken. Bu arada komik bir durum oldu nick ve şifremi unuttum . Zamanım olunca devam edeyim rehbere. İyi akşamlar.

• quote:

quote:

Yorum için teşekkürler kardeş bu arada yazarken bir FAIL yapmışın . "Yeni başlayan yada başlamak isteyen" abi ikiside aynı kapıya çıkıyor. Herhalde farketmedin yazarken. Bu arada komik bir durum oldu nick ve şifremi unuttum . Zamanım olunca devam edeyim rehbere. İyi akşamlar.

Şimdi farkettim

• quote:

quote:

quote:

Şimdi farkettim

Alıntıları Göster
    artık oyun gelişti 8 iris full lf3 hiç bişey

• Aynen oyle eskiden dark guzeldi fakat .bigpoint oyunu para yapti parasiz bişe olmuo olsada gunluk 10 saat oynamak gerekki herkez bukadar zaman bulamiyo. Ama yeni basliyacak arkadaşlarin amaci fullenmek deil sohbet ,muhabbet,arasira baskin ,grupca kasilmaksa olur. Ama fullenmek istyen kolay kolay parasiz fullenemez yada. Çok yuksek surelerde oyun oynmasi gerekir.Darkorbitin Hic mi guzel yani Yok?
    Tabiki var en onemli ozelliklerinden biride diger tarayici oyunlarinin yani sira Hızlı olmak gerekir seri seri isaretlemek, iyi stratejiler kurmak nerde ema basacan nerde kamufle alip kacacan nerde tatatata dalacan bunlari iyi bilmek gerekir.Bu oyunun en guzel yanlarindan biride toplu istasyon basmaktir. Ama bu eskisi gibi pek mumnun olmuo cunku Bir çok yenilik çiktigi icin Full+Full gemiler tek basina bi istasyonu basabiliolar.Yeni basliyacaklara onerim bi çevreleri olsun eger Darkorbitte Çevren olursa sirtin yere gelmez mesela klandan para atip 8iris eski sisteme gore full bi gemi olusturabilirler çevreleri olursa kasilir full+Full olmasada saglam bi gemi yapabilirler .

Saygilar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Detected-Ali

Aynen oyle eskiden dark guzeldi fakat .bigpoint oyunu para yapti parasiz bişe olmuo olsada gunluk 10 saat oynamak gerekki herkez bukadar zaman bulamiyo. Ama yeni basliyacak arkadaşlarin amaci fullenmek deil sohbet ,muhabbet,arasira baskin ,grupca kasilmaksa olur. Ama fullenmek istyen kolay kolay parasiz fullenemez yada. Çok yuksek surelerde oyun oynmasi gerekir.Darkorbitin Hic mi guzel yani Yok?
    Tabiki var en onemli ozelliklerinden biride diger tarayici oyunlarinin yani sira Hızlı olmak gerekir seri seri isaretlemek, iyi stratejiler kurmak nerde ema basacan nerde kamufle alip kacacan nerde tatatata dalacan bunlari iyi bilmek gerekir.Bu oyunun en guzel yanlarindan biride toplu istasyon basmaktir. Ama bu eskisi gibi pek mumnun olmuo cunku Bir çok yenilik çiktigi icin Full+Full gemiler tek basina bi istasyonu basabiliolar.Yeni basliyacaklara onerim bi çevreleri olsun eger Darkorbitte Çevren olursa sirtin yere gelmez mesela klandan para atip 8iris eski sisteme gore full bi gemi olusturabilirler çevreleri olursa kasilir full+Full olmasada saglam bi gemi yapabilirler .

Saygilar...
    Aah ah deli gibi oynardım bir kaç sene önce. Oyuna baya girmediğim için 3 aylık vip yapmışlardı beni. 3 ay tek kuruş harcamadan (kontörle baya lf2 almıştım gerçi) Goliath + full flax yapmıştım. Tabi vip süresi bitip goliathıda patlatınca oynama hevesi falan kalmadı. Geçen tekrar bakayım dedimde. Cık. Çok para lazım oynamak için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosruka

Aah ah deli gibi oynardım bir kaç sene önce. Oyuna baya girmediğim için 3 aylık vip yapmışlardı beni. 3 ay tek kuruş harcamadan (kontörle baya lf2 almıştım gerçi) Goliath + full flax yapmıştım. Tabi vip süresi bitip goliathıda patlatınca oynama hevesi falan kalmadı. Geçen tekrar bakayım dedimde. Cık. Çok para lazım oynamak için.

Alıntıları Göster
    Öncelikle konu sahibine teşekkürler rehber güzel fakat resimlerle desteklenirse daha güzel olur diye düşünüyorum. Emeğimle full elit hesap yaptım fakat oyun oynamaya değmemeye başladı artık. bütün haritalar botlarla dolu. kaldırıldı filan diyorlar ama bot hala var. botlar yüzünden oyunu oynayan doğru düzgün insan kalmadı baskın yapmaya gidiyosun ama bi bakıyosun ana harita boş pvp boş boş oğlu boş. Gidip bot kesmeye kalksan kapıdan atladığın anda bütün botlar kendini başka kapıya çekiyo. uğraş babam uğraş. Üstelik uridium fiyatları da çok pahalı. Yani uzun lafın kısası değmez arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrErkc

Öncelikle konu sahibine teşekkürler rehber güzel fakat resimlerle desteklenirse daha güzel olur diye düşünüyorum. Emeğimle full elit hesap yaptım fakat oyun oynamaya değmemeye başladı artık. bütün haritalar botlarla dolu. kaldırıldı filan diyorlar ama bot hala var. botlar yüzünden oyunu oynayan doğru düzgün insan kalmadı baskın yapmaya gidiyosun ama bi bakıyosun ana harita boş pvp boş boş oğlu boş. Gidip bot kesmeye kalksan kapıdan atladığın anda bütün botlar kendini başka kapıya çekiyo. uğraş babam uğraş. Üstelik uridium fiyatları da çok pahalı. Yani uzun lafın kısası değmez arkadaş.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar biliyorsunuz okullar var ve benim de siteye girmeye bile zamanım yok çoğu oyunları bile oynayamıyorum. Bu yüzden bu rehberin devam etmesi azıcık zor. Tatilin başında başlasaydım keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcevsq126 -- 30 Eylül 2013; 18:27:25 >

• quote:

Kardeş oyunun yapımcıları bot satıyor zaten. Kaldırıldı dediklerine bakmayın. İnternetten bulduğunuz lisanssız botu 1 hafta kullan bakalım neler oluyor . Ama oyundan alırsan (ki lisanslı olur) hiç ban atmaz adam. Yapımcılar uyanık arkadaş, bizim milletimizde hileye meraklı zaten o ayrı bir konu. Herneyse, herkese iyi akşamlar.

• quote:

quote:

Kardeş oyunun yapımcıları bot satıyor zaten. Kaldırıldı dediklerine bakmayın. İnternetten bulduğunuz lisanssız botu 1 hafta kullan bakalım neler oluyor . Ama oyundan alırsan (ki lisanslı olur) hiç ban atmaz adam. Yapımcılar uyanık arkadaş, bizim milletimizde hileye meraklı zaten o ayrı bir konu. Herneyse, herkese iyi akşamlar.

Alıntıları Göster
    1.si: Lisanslı bot alan çok kişi yok artık
    2.si: Lisanssız veya çakma bot alanlar banlanıyo (kuzenim banlandı)
    3.sü: Ben artık günlük 5m kasıyorum çok yakında full leonov olacağım

Oyunun oynanabilirliği artık hala çok var hatta daha güzel bile ama tek kötü yan bence chat çünkü hemen ban atıyolar ben 1sene önce 1 kere bile ban yememiştim şimdi 15 günde 2 kere 1 haftalık ban aldım :D Etkinlikler falan süper oluyo hatta ben 2k vuran bi goliyim ben bile baskına gidip çok eğleniyorum. Bence yeni başlayanlarda fullenebilir. Klan, grup v.s. v.s. fullenirler . Başlayan TR4e gelsin beyler :D

Bu arada bu oyun rehberide süper olmuş yaratıkları falanda yazda bari sadece burdan bakalım diğer linklere gerek kalmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chupacobra -- 16 Ekim 2013; 14:28:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chupacobra

1.si: Lisanslı bot alan çok kişi yok artık
    2.si: Lisanssız veya çakma bot alanlar banlanıyo (kuzenim banlandı)
    3.sü: Ben artık günlük 5m kasıyorum çok yakında full leonov olacağım

Oyunun oynanabilirliği artık hala çok var hatta daha güzel bile ama tek kötü yan bence chat çünkü hemen ban atıyolar ben 1sene önce 1 kere bile ban yememiştim şimdi 15 günde 2 kere 1 haftalık ban aldım :D Etkinlikler falan süper oluyo hatta ben 2k vuran bi goliyim ben bile baskına gidip çok eğleniyorum. Bence yeni başlayanlarda fullenebilir. Klan, grup v.s. v.s. fullenirler . Başlayan TR4e gelsin beyler :D

Bu arada bu oyun rehberide süper olmuş yaratıkları falanda yazda bari sadece burdan bakalım diğer linklere gerek kalmasın

Alıntıları Göster
    Amerika doğu 2 de oynayan var mı ?

• Piller geminin taşıyabilecegi lazer cephanesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ttecre

Piller geminin taşıyabilecegi lazer cephanesi
    Arkadaşlar merhaba, ben aegisim full irisim klanla yaptım klanda 500 mil credi birikince irisleri fuleldim 8 irisim 21 lf4 her biri 5sv 1 lf4 1 bo2 yaptım fullemeye devam ediyorum öncelikle size tavsiyem skaylabı geliştirmek ordan yapcagınız seprom ile ilk önce kalkana sonra sonra rokete verebilirsiniz ama bnce lazere ws hariç vermenizi pek tavsiye etmem çünkü lazeri kasılmak için kullanacaksanız seprom boşa gider onun yerine pvplerde kullanabilirsiniz ve iyi bi klan kurun sonra ona full aktif oyuncular ekleyin böylece paraya para demessiniz (credi dersiniz) böylece ticaretten gerçek fiyatını verebilirsiniz tavsiyem ilk önce lazer iris bo2 dir bn sadece iris zor die yaptım klanda günce 100 milyon gelse en az 1 ayda fulsün o yüzden klan kurmak şart ama bazı klanlar yaziolar herkez fullenecek adam gidio full kendine harcio parayı sizide kulanio o yüzden kendi klanınızı kurun daha sağlıklı olur. vay bu şekilleri baya sevidm

• darkorbit için D kullanıcısına yanıt
    beyler çok üzgünüm 21 lf4 deil 21 lf3 olcak benim hatam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.