Şimdi Ara

Dark PCI-E(4X M. 2 SATA DONUSTURUCU DK-AC-PEM2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize iyi günler dilerim;

Dark PCI-E(4X M. 2 SATA DONUSTURUCU DK-AC-PEM2) almış olduğum bir m2( m key) pci express dönüştürücüsü mevcut.
    Bu ürünü kullanan arkadaşlarımızın bana m key m2 ssd tavsiyesini vermisini rica ediyorum.
    ürünü adaptör vasıtası ile pci express slotunda kullanacağım tavsiyeleriniz bekliyorum.
    teşekkürler...

• benzer çeviriviyle ssd kullanıyorum. sistemini işlemci ve anakartı söylersen daha çok yardımcı olabiliriz.

Çeviriciyi kullandığın slota göre performans alırsın. bunla ilgili konuda yazdım bir bakabilirsin
    https://forum.donanimhaber.com/crosshair-vi-hero-agesa-combo-pi-1-0-0-4-yamasi-b-7704--126939697-137
  • ASUS CROSSHAİR HERO VI ANAKARTTA DÖNÜŞTÜRÜCÜ İLE YÜKSEK HIZDA M2 SSD KULLANIMI İÇİN BİRKAÇ TEST YAPTIM KULLANICILARA BELKİ YARDIMCI OLUR.

ÇEVİRİCİ OLARAK...…. Akasa M.2 SSD to PCI-E Gen3 x4 Soğutuculu Dönüştürücü Adaptör (AK-PCCM2P-02)
    SSD OLARAKDA ……......XPG AS40G-1TT-C 1TB S40G RGB PCIe Gen3x4 M.2 2280 Flash SSD

RESİMDE GÖZÜKEN PCıe 2.0 X4_3 VE PCıe 3.0 X8_3 slotta TEST ETTİM.

PCıe 2.0 X4_3 SLOT TA ALINAN SONUÇLAR

PCıe 3.0 X8_3 SLOT TA ALINAN SONUÇLAR

BURADA DİKKAT EDİLECEK NOKTA EN ALTTAKİ SLOTTA PCıe 2.0 slotta ssd hızı pcıe 2.0 hızı sınırlıyor.
    PCıe 3.0 X8_3 slotta takdığınızda da ekran kart x8 olarak çalışıyor ve ekran kartı performansında bir miktar sınırlama olur.
    Tercihinizi buna göre belirleyin.

• konuda yadığım gibi alltaki slotu kullanacaksan zaten teorik olarak 1900mb okuma yazma hızlarının üzerine çıkmayacaksın.
    bu sebeple çok hızlı bir ssd ye para vermene gerek yok.

Üsteki slotu kullanacaksan en hızlıyı alabilirsin ama unutma ekran kartın bu defa PCıe 3.0 X8 olarak çalışacağı için
    %5 civarı ekran kartı performansından kaybedersin.
  • cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum;sorun çözülmüştür; teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.