Şimdi Ara

Dark PLus .... Pegasus KAsam Sade Bi Modifiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesme işlemi gerçekten başarılı olmuş.Işıklandırmayıda sevdim. Sadelikteki Güzellik ggkullan
  • aynı monitör kullanıyoruz galiba kasaların yanının pencereli olması cok iyi
  • Eyw Saolun Yaptık İŞte Bişiler ... Darısı Cm 690-2 ye ...
  • Walla cok basarılı sadelik güzelliktir. Yanlız bir sey sorucam Cpu fanından memnunmusun? Ses yapıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suç.ve.ceza -- 1 Şubat 2011; 23:19:46 >
  • arkadaşım kasanın içini siyahtan başka renge boyama deniyenler hiç başarılı olamadı kasa içi siyah olurki kasa içerisindeki parçaları daha iyi göstersin diye diğer renkler gözü alır boyamadan önce herşeyi sökersin bi kutu sprey boya yeter gerekli yerleri gazete ve kağıt bantla kamufle edersin tavsiye akçalı iyi marshall gsl henkel de gsl bide boyayı yaparken askıya aldığın yere göre en yüksekten başla boyamaya neden dersen boya tozları zemine yapışıo zemini boyadıktan sonra yukarları boyayınca boya tozları kurumak üzere olan boyaya yapışıo pütür pütür bi yüzey oluo sonra orası çok gsl toz tutuyo temizlenmioda kolay gelsin renk uyumun gsl önmli olanda zeten göze hoş gelmesi ön panelin gri kısmınıda fanlarla aynı renk yaparsan daha hoş olur birbirini tamamlar bende turuncu rengi severim siyahla çok iyi duruyo ...
  • kesim işlemini nerde yaptın benim de kesmem gerekiyoama en ufak bir fikrim bile yok:(
  • Tebrik ederim çok sade bir çalışma olmuş.Sade ve hoş..
  • Teşekkürler Hepinize Mod Kanımızda War Napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağatay26 -- 2 Şubat 2011; 11:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HighWoltage!

Walla cok basarılı sadelik güzelliktir. Yanlız bir sey sorucam Cpu fanından memnunmusun? Ses yapıyormu ?

Cpu Fanımdan Çok memnunum Ses Baya Az Hatta Gelmio Diebilirim bazen zorluyorum pc yi ama genede vuvv demio sessiz güzel yha xigmatek bilio bu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

arkadaşım kasanın içini siyahtan başka renge boyama deniyenler hiç başarılı olamadı kasa içi siyah olurki kasa içerisindeki parçaları daha iyi göstersin diye diğer renkler gözü alır boyamadan önce herşeyi sökersin bi kutu sprey boya yeter gerekli yerleri gazete ve kağıt bantla kamufle edersin tavsiye akçalı iyi marshall gsl henkel de gsl bide boyayı yaparken askıya aldığın yere göre en yüksekten başla boyamaya neden dersen boya tozları zemine yapışıo zemini boyadıktan sonra yukarları boyayınca boya tozları kurumak üzere olan boyaya yapışıo pütür pütür bi yüzey oluo sonra orası çok gsl toz tutuyo temizlenmioda kolay gelsin renk uyumun gsl önmli olanda zeten göze hoş gelmesi ön panelin gri kısmınıda fanlarla aynı renk yaparsan daha hoş olur birbirini tamamlar bende turuncu rengi severim siyahla çok iyi duruyo ...

Tavsiyeler İçin Çok Saol Zaten Cm 690-2 Alıcam Sistemi Ona taşımayı düşünüyorum Dark plus Boşa çıkıcak o zaman onada dediin gibi siyah boya atıcam bi kaç işlem yapıcam Eyw

• quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

kesim işlemini nerde yaptın benim de kesmem gerekiyoama en ufak bir fikrim bile yok:(

Eskişehirde Plexi aradım Buldum Sona Ustaya Dedim Ben böle Bişe Yapıcam kimse kesmio die oda tamam ver onuda keser plexiyi takıp veririm dedi bide kesmek için aletler war onlardan bulursan yapabiliosan kes derim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağatay26

quote:

Walla cok basarılı sadelik güzelliktir. Yanlız bir sey sorucam Cpu fanından memnunmusun? Ses yapıyormu ?

Cpu Fanımdan Çok memnunum Ses Baya Az Hatta Gelmio Diebilirim bazen zorluyorum pc yi ama genede vuvv demio sessiz güzel yha xigmatek bilio bu işi

eyw
    Son bir sey sorucam . PCI yuvalarının üzerine kapattıgın o ısıldayan kagıt nedir ? Pleksiyi nasıl tutturdun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suç.ve.ceza -- 2 Şubat 2011; 11:57:20 >

• quote:

eyw
    ? Pleksiyi nasıl tutturdun ?

plexi yapıştırıcılar var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

kesim işlemini nerde yaptın benim de kesmem gerekiyoama en ufak bir fikrim bile yok:(

Eskişehirde Plexi aradım Buldum Sona Ustaya Dedim Ben böle Bişe Yapıcam kimse kesmio die oda tamam ver onuda keser plexiyi takıp veririm dedi bide kesmek için aletler war onlardan bulursan yapabiliosan kes derim ...

SAol hocam güzel bi mod çekersem koyarım ben de

• Hocam kolay gelsin.. Sade ve temiz bir mod olmuş ellerine sağlık.. Bi de iskeleti boyasan süper olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer_1907

Hocam kolay gelsin.. Sade ve temiz bir mod olmuş ellerine sağlık.. Bi de iskeleti boyasan süper olur

SAol Eyw
  • quote:

quote:

quote:

eyw
    Son bir sey sorucam . PCI yuvalarının üzerine kapattıgın o ısıldayan kagıt nedir ? Pleksiyi nasıl tutturdun ?

Pci Yuvalarına renkli küçük postitler war onlardan koydum yapışkanlı zaten kırtasiyeden bulabilirsin

PLexi yide silikonla yapıştrdm

• o ışık gözünü yormuyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barhonda1

o ışık gözünü yormuyormu ?

Yok Fazla Yormuyo zaten dewamlı açcak halim yok arada bi basıyoz düğmeye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.