Yok Fazla Yormuyo zaten dewamlı açcak halim yok arada bi basıyoz düğmeye
arka tarafa taktıgın cooler master xigmatek stickerlerini nerden buldun yada alabiliceğim bir yer var mi bildiğin ?
quote:
Orijinalden alıntı: HighWoltage!
quote:
Orijinalden alıntı: çağatay26
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
o ışık gözünü yormuyormu ?
arka tarafa taktıgın cooler master xigmatek stickerlerini nerden buldun yada alabiliceğim bir yer var mi bildiğin ?
REklamcıdan Halldebilirsin Hepsini...
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben sticker götürcem reklamcı mı basıcak ?
güzel olmuş maliyeti ne kadar hocam
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben sticker götürcem reklamcı mı basıcak ?
2 türlü yapabilirsin yazıcın varsa fotoğraf kağıdına bastr yapştr yoksa stickerları at usb ye çıkarttr reklamcıdan
quote:
Orijinalden alıntı: Ch4ylak
güzel olmuş maliyeti ne kadar hocam
150 Tl OLdu ram filan hariç
Değmis ama
quote:
Değmis ama
PC İçin Her Kuruşu Değer
güzel olmuş uv ler hoşuma gitti.
Eyw
hocam emegine sagLık . sade ve şık cok güzeL bir çalışma yapmıssın. yanLız bi sorum oLucak . Bende mod işine merak saLdım. Yanlız kafama takılan bişey var. Fan kontrol paneli aldıqımız zaman fanLArı ona baglıcaz , yanlız kontrol panelindeki girişler farklı .s onu nasıL haLLediyoruz ? kasa içindeki fan ları power la beslemiyomusun ?
quote:
Orijinalden alıntı: onur_by33
hocam emegine sagLık . sade ve şık cok güzeL bir çalışma yapmıssın. yanLız bi sorum oLucak . Bende mod işine merak saLdım. Yanlız kafama takılan bişey var. Fan kontrol paneli aldıqımız zaman fanLArı ona baglıcaz , yanlız kontrol panelindeki girişler farklı .s onu nasıL haLLediyoruz ? kasa içindeki fan ları power la beslemiyomusun ?
Fan Control ün arkasında çıkışları war zaten forumda ararsan bulabilirsin fanları ona bağlıyosun devirlerini ayarlıyosun fan olsunda halldersin zaten ;)
bence üstteki katotu sök tek ışık yeterde artar ama temiz bir kesim olmuş plexi güzel oturmuş eline sağlık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme